Reklama

Reklama

Hlubinná hvězda šest

Trailer 1

Obsahy(1)

Jedenáct členů posádky výzkumné základny "Deep Star Six" žije už půl roku hluboko pod hladinou moře. Několik z nich se vydává na průzkum do záhadné podmořské jeskyně a zmizí beze stopy. Obrovský neznámý tvor zaútočí na základnu a vážně ji poškodí. Zásoby kyslíku se zmenšují a ti, kteří jsou ještě naživu, musejí o svůj život bojovat. (Guild Home Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Béčko béčiek zlatých osemdesiatok. Drvivo síce v súboji vyhráva Leviathan s Robocopom v hlavnej úlohe, ale tam to bolo aj rozpočtom, takže tak. Interiéry vrátane hercov ušli, na frak to dostalo až s príchodom "obludy", ktorá jednoducho prišla z dôb dávno minulých aj v daných dobách dávno minulých... :) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Béčkový námet s produkcie Kassar / Vajna, ktorý produkovali Terminatora. Tento krát šliapli trochu vedla. Deep Star Six je béčko pripomínajúc votrelca s podvodným prostredím pripomínajúc Cameronovú Priepasť. Nie je to najhoršie, ako sci-fi béčko je to celkom fajn. Deep Star Six ma fajn prostredie, kulisy a aj príšera vyzerá celkom fajn, ale chýba tomu napätie a dobre postavy a to je predovšetkým hlavný rozdiel medzi klasikami s 80-tých ako Priepasť, či Votrelec. 55% - 3* ()

Reklama

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*LEVIATHAN 2.0* Tentokrát to bol vydarený výlet do detstva. DeepStar Six som si pamätal ako horšiu alternatívu k filmu Leviathan, ale momentálne je to presne naopak a tento film som si naozaj užíval. Pôsobí veľmi komorne, hlavná dvojica (Everhard a Evigan) je sympatická, Ferrerova postava je pravdepodobne jednou z najväčších nešikovníkov filmového plátna a on je práve tým prvkom vo filme, ktorý spôsobuje dejové zvraty; morská príšera mu len sekunduje. Nie je možné sa ubrániť porovnávaniu s filmom Leviathan (oba vznikli v tom istom roku a tematicky sú si podobné) - veľkým plusom je, že tu, pri absencii zvučných mien, sa podarilo vytvoriť napínavejší a originálnejší film ako v prípade už spomínaného Leviathana. Verdikt v 1 vete: Vydarená zápletka, výborne napísaná postava Snydera, ako jedného z najväčších lúzrov sci-fi filmu, a kvalitná príšerka. 03.06.12 ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Až tak špatný to přece nebylo? Hlavně když to obvykle dávaj kolem třetí hodiny ráno, kdy nemůžu spát a nikde jinde nic jinýho není. Jen mi trošku vadila smrt jistého zbabělce, jenž se bez dekomprese nechal vynést na hladinu. Vím, že by umřel, ale určitě ne ve spršce krve. Ono to vypadá v televizi líp, než kdyby sebou jen zatřepal, jak by mu bublinky kyslíku vysrážely v koronárním systému a dolezly do mozku, ale přeci jen. Člověka to trošku zarazí. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jeskyně jsou všechny stejný........... Víte co mě hned od začátku mrzí? Že tak náročný projekt a oni s sebou maj jeskynářku, aby je případně varovala nebo ochránila. Stejně jí nedají šanci a použijou výbušniny. Vůbec se mi jim pak nechtělo fandit. To mi k tomu moc nesedělo. CITÁT - Tupci, víte jak jsou ty stroje drahý?............. Když se velká, respektive skoro celá část filmu, odehrává pod vodou začnou vám ty triky připadat nepovedené. A ona to je částečně pravda. Něco působí strašně uměle. Příběh je prošpikován dlouhými a mnohdy až nudnými dialogy, které jsou zakončeny naprosto neprofesionálním chováním obyvatelů Deep Star Six. Zvlášť když si - POZOR SPOILER - to vlastně poškodí sami. KONEC SPOILERU. CITÁT - Tak, že nemáme vzduch?? Hovno!!......... Protrpěl jsem tento příběh a nejsem moc nadšen, prostě jen průměrný film. A víte co mi přišlo naprosto ujetý. Je to podmořská výzkumná laboratoř - kde vzali ty střelné zbraně!!! Za Hvězdu 6 jen dvě hvězdy. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Podmorské scény boli natočené na Malte, v Rinella Tank vo Fort Ricasoli. (Arsenal83)

Reklama

Reklama