Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý freerunner Ryan (Sean Faris) je chycen a probudí se s připnutou bombou na krku. Společně s dalšími nejlepšími freerunery se musí zúčastnit reality show, ve které musí s bombou přeběhnout celé město. Začíná závod o přežití, ve kterém Ryan musí zachránit sebe a svoji přítelkyni. (asader)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Všem "Runnařům" co zodpadily odpadem Freerunnera: "Vážně si myslíte, že vyladěný parkur, podpořený dobrým stříhem a dotaženou choreografií, probíhající za tónech hard-core muziky jdoucí ruku v ruce s výstavním zadkem R. Da Costa si zaslouží odpaďák?" To nemůžete myslet vážně,ani v tom nejdrsnějším "runnařskym" smyslu!!! ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Marně jsem si lámal hlavu s něčim, co bych mohl v týhle sračce označit za pozitivní. Nic mě nenapadlo. Teda kromě závěrečnejch titulků. Scénář od zfetovanýho debila zrežíroval ožralej kretén a nasnímal zhulenej idiot. Dany Dyer a Tamer Hassan, kteří měli snad jediní aspoň malinkej potenciál s tím něco udělat, nedostali prakticky šanci. Koho napadlo z Dyera udělat ulízance v obleku? To je na přes držku. Hassan byl ještě celkem kousatelnej, ale zase nedostal žádnej prostor. Všechno špatně a všem, co se na tomhle podíleli bych doporučil, aby se na to vysrali. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Freerunning i parkour se mi líbí na pohled a vždycky jsem si chtěl něco podobného zkusit. No nikdy jsem se k tomu nedostal páč si dám raději vychlazené pivko než někde skákat…To nic nemění na tom, že tihle lidi mají můj obdiv. Bohužel tento film se jeho tvůrcům moc nepovedl. Pár povedených akrobacií tu bylo, jen ty borce mohli naučit líp hrát. Samotná myšlenka nebyla marná, ale způsob natáčení a kamera nic moc, ten střih ještě ušel, ale to je tak vše – když už z toho chtěli udělat kravou akční podívanou s výbuchy ala Obojek, měli víc zapracovat na důvěryhodnosti. Jo a malém bych zapomněl - Rebecca Da Costa je vážně kus, scénka s kupováním kondomů taky pobavila a Sean Faris by si měl vybírat lepší role… ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Freerun o zivot? Preco nie. Bohaty vyrobca zbrani si zaumieni ze spravi v hru v ktorej bude 8 chlapov bezat o svoj zivot, pravidla su jasne dostat sa do hodiny k 3 skenovacim miestam a tym padom vyhrat svoj zivot a milion dolarov. Davam 2* a to prvu za freerun, ktory mam rad, a druhu za hudbu vo filme, ktora sa mi pacila. Ostatne stalo za hovno. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Mám rád parkour a i Sean Faris mě oslovil díky Never back down, tak jsem dal tomuto filmu šanci. Parkour sám o sobě byl fajn, což se o zbytku filmu bohužel říct nedá. Scénář a výkony herců nemá smysl komentovat. To co mi ale vadilo nejvíc byla kamera. Polovina filmu je roztřesená, já vím, že je to moda takhle točit a že to pak působí realisticky, ale v tomto případě z toho jen bolí hlava a spoustu skoků a triků člověk ani nevidí. Zároveň skoro u poloviny záběrů je vidět třeba jen půlka hlavy nebo jen nohy. Takhle blbě nasnímaný film jsem ještě neviděl. Naštěstí hodina a půl se dala vydržet... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Clevelandu v Ohiu. (rafix)

Reklama

Reklama