Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 3

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (344)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Už som asi príliš starý na to, aby mi banda nonstop sa mlátiacich kočiek v podprdách poskytla absolútne béčkové potešenie, ale ešte stále to považujem za prudko pozerateľný film. Dievčatá znalosť bojových umení predstierajú na rôznych úrovniach uveriteľnosti, ale čo na tom, keď Corey Yuen dokáže aj plážový volejbal natočiť tak, ako keby to bola bitka z Matrixu? ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tohle je strašná ptákovina. Všechno hezké bylo ukázáno v trailerech a film je jen stupidní variace na mortal kombat, kde jsou nejlepší bojovnice(a jediné co přežijí :D) samozřejmě světové modelky nebo zpěvačky. Na druhou stranu vidět Holly Valance nahou a zakrytou pouze ručníkem, to potěší každého muže, chlapce a možná i dívku. Holly je totiž jednoznačně nejhezčí ze všech protagonistek a také je z ní cítit jaká to umí být mrcha. Bojové sekvence jsou tak trochu ... tragické. Např. na první pohled hezká bitka mezi Holly Valance a Sarah Carter(mimo jiné obě krásné slečny oblečené jen tak aby nedostali "nepřístupno do 18nácti let") v dešti blízko vody působí krásně, ale při delším sledování si divák uvědomí jak stupidně je bitva vymyšlená, žádná energie, žádný tah na branku, žádný pořádný boj, jen dvě hezké holky v bikinách ukazují co je za 14dní tréninku naučili. Promrhaný potenciál, který stojí za to jen když toužíte po těch hezkých tělech :) ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná záležitost, nulový příběh, souboje jakžtakž, ale divně sestříhané, hlavní roli hrají kilometry pomocných lan a jiná bezpečnostní zařízení. Postavy směšné, plastické a úplně nereálné. Z bojovníků mě nezaujal nikdo, snad jen do očí bijící tupost Basse(Kevin Nash). Tohle se opravdu nepovedlo a tak si stále moc přeju, aby na scénu konečně dorazila arénovka Tekken, aby to Eddy Gordo trochu roztancoval a aby Marduk poslal jednou ranou Dead or Alive na věčnost... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

V podstate ide o bezduchú akciu na ktorú sa celkom dobre díva!Tento snímok nemá žiadnu hlbšiu myšlienku,ide o prelínanie našľapanej hudby a bojovej akcie!Fyzika a prírodné zákony nehrajú v tomto filme žiadnu rolu:je to škoda,pretože scény častokrát vyzerajú veľmi nereálne a uberajú snímku na kvalite..!Ale aj napriek tomu všetkému má tento film niečo do seba(holky na čele s Jaime Pressly :),nereálnu,ale nabušenú akciu a ešte raz slečny v akcii3*!(Je tu toho viac:) ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Než začnete tohle dílko kritizovat, zkuste mrknout alespoň na pár videí z této hry. Do "Mortal Kombatu" tomu opravdu něco chybí, ale tohle je trochu o něčem jiném a charakter a hlavně podstatu té hry se podle mě docela vystihnout podařilo ;) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)
  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)

Reklama

Reklama