Reklama

Reklama

Tekken: Blood Vengeance

  • Japonsko 鉄拳 ブラッド・ベンジェンス (více)

Obsahy(1)

Anna Williams, jež pracuje pro G Corporation, pošle čínskou školačku Ling Xiaoyu jako špionku na střední školu do Kjóta, aby tam zjistila co nejvíce o studentovi jménem Shin Kamiya. Annina sestra Nina, která pracuje pro rivalskou korporaci Mishima Zaibatsu, však má o studenta také zájem a vyšle do stejné školy humanoidního robota Alisu Bosconovitch. Xiaoyu a Alisa se potkají a skamarádí hned první den, ani jedna z nich však netuší, že jsou ve škole ze stejného důvodu. (Raztubyl)

(více)

Recenze (49)

predators 

všechny recenze uživatele

Zpracování je jedna věc, ale když jde po příběhové stránce o pouhé vyřizování si účtů silnějších se silnějšími, z kterých se posléze stanou ještě silnější a ještě jednou silnější, přestane vás to bavit. Navíc se děj točí kolem poměrně úzkého počtu bojovníků, takže znalci herní předlohy můžou být zklamaní. No a ta šílenost na konci? Tuhle herní adaptaci chválit nemůžu! 35% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Monumentální epické bitky s pořádnými fatalitami, sentiment, co bezchybně funguje, dvojka mladých slečen v rolích akčních vyšetřovatelek, a nakonec i trochu té filozofie. To všechno zabaleno v nehorázně úchvatném, snad všemi barvičkami se třpytícím hávu, ze kterého nejde odtrhnout oči. Stačilo na konci mírně přitlačit na pilu, trochu potemnit, a bylo by to na maximum. A kdy konečně Japoncům dojde, že pořádná lesbická scéna mezi dvěma Miss High School taky dělá pět hvězd?? To je pořád jen samé pokukování, osahávání, sprchování a sukýnky a podvazky, ale skutek utek ;-)! ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Plus je určitě to, že se zde potkáme s několika postavami z herní série. Bohužel na Leie nedošlo. Příběh je vcelku fajn a dlouho bavil. Ke konci už se jednalo o nastavovanou kaši, ale dalo se to. Tekkena jsem hrál pouze trojku a Tag Tournament, takže neznám ani zdaleka příběh, ale vím, že rodina Mishimových asi společné vánoce neslaví. Bylo mi proto jasné, že příběh sem zabrousí. Nečekal jsem ale, že až v takovém měřítku. Celkově je to podívaná na jeden tah a víckrát nebude třeba 60 procent. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Příliš zaměřené na Xiaoyu, většina ostatních postav tu aní není, nebo k nim film přistupuje hodně odměřeně. A co je nejhorší, film podle bojovkové hry není skoro vůbec akční v tom pravém Tekkenovském smyslu. Největším a skoro jediným kladem tohohle kousku je skvělá animace, ale k čemu to je, když příběh stojí za ranní stolici. Hraný Tekken vítězí na plné čáře. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Tvůrci poslepovali dohromady videofragmenty z herní série Tekken, doladili tradičně tupý děj, aby vydržel celovečerní stopáž a zasypali to cukrkandlovým 'humorem' východního stylu. Škoda jen, že se šetřilo kvalitními souboji, CGI animace totiž přímo vybízí k orgastickým záběrům na akrobatické výkony lepých děv. Ale čekali jste snad od filmu na motivy bojové videoherní série něco víc? Tohle je čistě pro fandy, ostatní se vrátí k FF: Advent Children. A teď někdo ještě koukejte zfilmovat Bayonettu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Film byl vydán společně s hrou "Tekken Tag Tournament" a demoverzí "Tekken Tag Tournament 2" jako kompilace na jednom blu-ray disku s názvem "Tekken Hybrid" exkluzivně pro PlayStation 3. (Liger)
  • Film je natočen na motivy známé stejnojmené videohry od herní společnosti Namco, která spatřila světlo světa roku 1994. (AngelusCZ)
  • Film byl vydán společně s hrou "Tekken Tag Tournament" a demoverzí "Tekken Tag Tournament 2" jako kompilace na jednom blu-ray disku s názvem "Tekken Hybrid" exkluzivně pro PlayStation 3. (Liger)

Reklama

Reklama