Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Režisér netušil, zda chce točit bezejmenné porno, další díl Saw nebo arénovou řežbu...Nahoty i krve tu je sice dostatek, ale akční složka je tu zastoupena převážně formou útržků a flashbacků...Samotný nápad boje v náhodně generovaných prostředích mohl popustit uzdu fantazii a nabídnout soubojům neotřelá pozadí, ale to by někdo musel mít aspoň trochu talentu...Samuel L. Jackson už se s výběrem svých štěků opravdu nemazlí... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Děj úplně vymletý, bitky úplně obyčejné, hlavní představitel velmi nesympatický, přesto to není filmová břečka typu Asylum, proto dvě *. Jackson na starý kolena bere i podřadné role, tohle snad nemá zapotřebí, ale já ho nikdy nemusel, takže mi to je u zadku. Jinak nevidět, znamená o nic nepřijít. Jen na zabití času. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Masox v aréně. A tvůrčí trio zastoupené producentem Krevoyem, scénáristou Giglioem a debutujícím režisérem Loopem ho do té pikantní polévky nadrobilo pořádné množství. S divákem po požití tohoto pokrmu smýkalo a vymetlo s ním všechny rohy. Tenhle film má koule. A není úplně originální. Ale srát na to. Máme zde zase jednou ujetého šílence, který provozuje nelegální web, na němž pořádá souboje jeden na jednoho, při kterých protivníci v různých virtuálních prostředích a úrovních skutečně umírají a jsou na ně uzavírány sázky. Sledovanost Smrtelných her jde prudce nahoru s příchodem nováčka, který je ideálním materiálem pro vymytí mozku, neb venku ztratil všechno, pro co žil. Stejně jako ostatní, i on sem byl unesen. Hasič David Lord si brzy vydobude slávu i respekt protivníků. Cesta k přislíbené svobodě vede přes deset vítězných soubojů. S přezdívkou Smrtonoš to (možná) půjde hladce. Někdo si řekne, že by to byl dobrý film, kdyby v něm ale nehrál herecky netvárný (o)pičák Kellan Lutz. Ano, Kellan Lutz nadále zůstává herecky netvárným (o)pičákem, ale já do tohoto filmu nikoho jiného nechtěl. Mně jeho šílený anti-herecký výkon do celého šíleného a v podstatě jednoduchého celku perfektně zapadl. Nebyl ani moc prostor nějak se herecky předvádět, film totiž jede na splašené vlně. Krvavé souboje se stříkající a prýštící krví jsou drsně vyvedené. Navrch je přihozena švédská sexice Katia Winter, která s nahotou nemá nejmenší problém. Hardcore souboje, nahota, agresivní pojetí, kvalitní vizuál na video film, dynamické tempo, pointa na závěr související s hlavním hrdinou. S filmem jsem neměl nejmenší problém. V nováčkovi na poli režie Jonah Loopovi je talent krvavě a explicitně rozpohybovat film, který diváka rozhodně nešetří. 100% ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Zápasy v aréně na život a na smrt, přenášené internetem a na něž se dá sázet. Jenže tentokrát si šéfík vybral špatného borce. Zní to povědomě? Originalitu rozhodně nečekejte. Ale občas je člověku originalita fuk, když dostane nášup slušné akce a nějakého toho drsoně v hlavní roli. Drsoně, co má koule a charisma. Třeba Dwayna Johnsona. Jenže zde žel má hlavní hrdina (Kellan Lutz) charisma baletky po fetu – a podobně opile se celý film potácí a podobně zfetovaně hází pohledy zpoza řas modrýma očima. Pak je zde ještě nějaká ženská, taky drsňačka, která sbírá potenciální bojovníky v aréně v kdejaké hospodě, a mezitím se co chvíli producíruje někde full frontal nahá. Což není nic hezkého na pohled, protože Vanessa Branch má na tyhle scény velkou prdel, tlusté nohy, pupek a žádný pas. Vypadá tedy spíše jako třetiřadá štětka než drsoňka. Celý film nesundal kameraman z objektivu modrý filtr – ó, jak moderní! – a do soubojů animátoři namíchali mnoho počítačové krve a krvavých cákanců, aby alespoň trochu okořenili tu nudu, jež se prohlašuje za souboje. Protože ty jsou natočeny zpomaleně, avšak nijak zajímavě a napínavě, bez vnitřní struktury bojové scény, a vlastně dohromady netrvají ani nijak dlouho. K tomu se přidávají i na takové béčko až příliš okatá klišé a nelogičnosti. Klišé jak vrata čeká hned na úvod – těhotná snoubenka... jak dlouho asi vydrží naživu? A hlavní hrdina je bývalý mariňák a hasič, ale umí všechny druhy bojových umění včetně samurajských mečů. A pak si jako idiot nechá píchnout injekci neznámé látky od člověka, kterému nevěří. Nebo už jen ta skutečnost, že FBI, MI5, CIA atd. nedokážou vystopovat jedno nelegální internetové a satelitní vysílání. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Arénovky mám rád, ale pro krista pána! Jsme v 21. století! V kinech za chvíli bude běžně vyskytovat 4Dčko, každý vyhazuje nekřesťanský prachy za digitální efekty a vizuální stránku filmu a Loop si dovolí natočit tohle? :O Asi by si měl domluvit spolupráci s těmi dvěma japonkami, co seděly u pultu a měli na starosti vykreslování jednotlivých arén :D - i když popravdě..byly tam dvě!? Tak ono se to jmenuje Arena - já čekám desítky rozličných prostředí a dostanu jen jednu kopku, na začátku nějakou louku a na konci "pískoviště". Tohle si nezaslouží ani označení Béčkový film. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve městě Baton Rouge, hlavním městě amerického státu Louisiana. (Terva)
  • Odlišných kosmetických aranžmá si je možno všimnout na poničeném, zjizveném a krví zbroceném těle Davida Lorda (Kellan Lutz) z jeho závěrečného souboje v aréně. Po něm se vydává po Loganových (Samuel L. Jackson) stopách a krev z jeho těla je rázem pryč - nejjasněji je to vidět, když prochází matně osvětlenou chodbou -, aby se na svém místě objevila až na samotném závěru filmu. (Conspi)
  • Muže z filmového štábu stojícího na žebříku si lze všimnout v závěrečné scéně, kdy se pronásledovaný Logan (Samuel L. Jackson) ve spěchu otáčí a ze zbraně pálí na Davida Lorda (Kellan Lutz). (Conspi)

Reklama

Reklama