Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Diskuze

jumptheshark

jumptheshark (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak vám pánové děkuju za vyvedení z omylu. Do teď jsem si myslel, že tu matku toho syna hraje ve dvojce Valérie Lemercier a říkal jsem si, co se jí to stalo, že se za pět let takhle změnila... Možná by měl tu "zajímavost" na ČSFD už někdo opravit.

kapsomut

kapsomut (hodnocení, recenze)

LIdi kde seženu ten puvodní dabing z čt?! Ten novej mě neuvěřitelně sere!!!

AxelWers

AxelWers (hodnocení, recenze)

jumptheshark

Valérie Lemercier nehrala v úlohe Frénegondy z dôvodu, že "za těch pět let sešla", ale preto, lebo mala na to osobné dôvody, už si nepamätám presne aké, ale bolo to jej rozhodnutie.

na příspěvěk reagoval Lacike

jumptheshark

jumptheshark (hodnocení, recenze)

MacoLM

Tu hlavní herečku z jedničky tam máš. Má tam miniroličku matky toho kluka, co se nechce učit... Musím říct, že jsem ji vůbec nepoznal, hrozně za těch pět let sešla. Ani v jedničce to nebyla žádná krasavice, ale měla určitý osobní kouzlo... Teď už chápu, proč do dvojky obsadili radši tu "tetičku"  Muriel Robin.

na příspěvěk reagoval AxelWers, Lacike

callix

callix (hodnocení, recenze)

U fotogalerie jsou špatně jména herců, hlavně místo Muriel Robin je všude Marie Guillard, někdo s tím něco udělejte.

na příspěvěk reagoval BMW12

ohinek

ohinek (hodnocení, recenze)

someone: ty jses asi zbláznil :D intersonic to udělal mnohem lépe. v dabingu čt to jen tak odmluví, bez jakékoli hloubky, jak básničku.

na příspěvěk reagoval pavol.g

someone

someone (hodnocení, recenze)

Zapřísahám všechny, kdož viděli či chtějí vidět tento film! PROSÍMVÁS, KOUKEJTE POUZE NA VERZI S DABINGEM Z ČT!!!!! Jinak přijdete o 90% zábavy....

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

Taky mě ten dabing nasral.S tím dabingem z ČT mám ten film na VHS a když jsem si potom koupil orig DVD,a slyšel jsem tam tohle tak jsem byl pěkně zkamanej....zajímavý je že jedničku nechali s tím dabingem z ČT...

mechac

mechac (hodnocení, recenze)

kvalitu dvojky muze snizovat pouze dementni dabing Novy. Vubec nechapu, proc druhy dil Navstevniku predabovali. Podle me kazdy, kdo videl dvojku na CT1 s prvnim ceskym dabingem, ktery byl stejne kvalitni, jako u prvniho dilu, musi uznat, ze dvojka je jeste vtipnejsi. Bohuzel, dabing Novy, ktery je i na DVD, je naprosto stupidni, cela rada vybornych vtipu tak vubec nezazni, nebo nejsou vtipne.

play@peace

play@peace (hodnocení, recenze)

podle mě je jasně LEPŠÍ dvojka - mnohem více skvělých gagů, film má rychlejší tempo a divák se na chvíli nenudí a když k tomu připočítám ještě geniální trávníčkův dabing (nemyslím ten od čt), vychází to jasně pět hvězd!

MacoLM

MacoLM (hodnocení, recenze)

pobavil som sa. prijmne odreagovanie:-) akurat mi chybala hlavna herecka z jednicky. a Renault Laguna s dierou v streche vystriedal VW Pasat s dierou v streche :-)

na příspěvěk reagoval jumptheshark, Jorn88

ondrech

ondrech (hodnocení, recenze)

jj, je to super, sice clavier dela ze sebe vola trochu vic, nez je nutne, ale stejne je to sranda:) Jean Reno je uplne dokonalej

Reklama

Reklama