Reklama

Reklama

Uzavřený případ

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2005–2012), 79 h 13 min (Minutáž: 42–59 min)

Tvůrci:

James Duff

Hrají:

Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Robert Gossett, G. W. Bailey, Michael Paul Chan, Jon Tenney, Tony Denison, Raymond Cruz, Gina Ravera, Lorraine Toussaint (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(109)

Obsahy(1)

Do Los Angeles bola prevelená Brenda Leigh Johnson (Kyra Sedgwick) a stáva sa šéfkou tímu pracujúceho na prioritných vraždách. Napriek úspešnosti pri odhaľovaní páchateľov sa v kolektíve detektívov neteší veľkej obľube a to nielen pre svoje netradičné správanie pri riešení vrážd, ale aj ako žena z iného mesta majúca vzťah so šéfom celej kriminálky Los Angeles. Brenda tak musí riešiť nielen kriminálne prípady, ale aj prípadné podrazy zo strany svojich kolegov a presvedčiť kolektív spolupracovníkov o svojej kompetentnosti a oprávnenosti viesť túto dôležitú sekciu kriminálky. Samozrejme seriál sa venuje aj osobnému životu hlavnej predstaviteľky, v ktorom sa musí vyrovnať aj so starým vzťahom k nadriadenému. (pravo)

(více)

Recenze (87)

Yambo 

všechny recenze uživatele

včera jsem viděl kousek dílu tohoto seriálu, chvíli jsem si myslel že to je komedie, prostě jsem si jinak nedovedl vysvětlit, že se ženská které celý tým zkušeně vypadajících detektivů říkal "šéfko", může chovat jako rozmazlená puberťačka a během pěti minut ji dvakrát podřízení vynesli na rameni z místa činu ohroženého bombou. Později jsem pochopil že o komediální seriál nejde a myslí to fakt vážně! Asi bych normálně nedal hodnocení seriálu po čtvthodině sledování. Ale takhle ženská se chce vyrovnat huse z prvního flynna carsona a to je co říct. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že jeden z mála krimiseriálů, který nemá potřebu si na něco hrát, něco dokazovat a někoho oslňovat přetechnizovanýma blbostma a fiktivními laboratořemi s dosud neexistujícími přístroji. Příjemně se na to dívá, Kyra je prostě skvělá, je tak nesympatická a nehezká, až si ji prostě zamilujete. Na rozdíl od všech ostatních krimi se případy neopakují, jsou alespoň trochu zajímavé, postavy se vyvíjejí a člověk se místy i pobaví. ()

Reklama

Angelitos 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že pro mě je tento seriál srdcovka :D. Kriminální seriály vlastně moc nemusím, ale tenthle je trochu jiný. Kyra Sedgwick ztvárnila hlavní roli luxusním způsobem. Myslím, že si ji buď zamilujete, nebo ji budete nenávidět :). Seriál má prostě šťávu! Musím ocenit i práci zvukařů - ta hudba je super. Nechybí vtip ani napětí! Já dávám 5 hvězdiček! A upřímně, jak to tady tak čtu, tak fakt MILUJU lidi, kteří komentují seriál po minimu nakoukaných dílů a tím pádem vůbec nemůžou pochopit jeho podstatu. Jako po jedné epizodě napsat, že hlavní postava je taková a taková je totální kravina, protože, jeslti někdo z vás někdy sledoval nějaký seriál dlouhodobě, tak přece ví, že postavy se ROZVÍJEJÍ. HA- to čumíte, že má seriál 7 řad, co? Asi to takový shit nebude... ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po jednej casti (tusim 3.). Nechapem ako hl. herecka mohla vyhrat Zlaty Globus. Ako, nie zle, ale pripadalo mi to cele vcetne nej strasne nevyrazne a i ked z podstaty serialu by sa mi to cele malo pacit velmi, prakticky si to nevedelo udrzat moju pozornost. A tiez sa mi zdalo ze to cele mala nejak prilis jednoduche... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Kyra Sedgwick je neskutočne nesympatická a slizká ženská. :-) A pochopili to aj tvorcovia tejto série a ponúkli jej postavu vyšetrovateľky, ktorá stelesňuje najhoršie sny antifeministického hnutia. Je emancipovaná, nezávislá, bystrá, vypočítavá a nekompromisne drzá. Navyše má prapodivné vzťahy s mužmi, ktorých potrebuje, no zároveň ich túži ovládať a prispôsobovať na svoj obraz. Aj celý svoj tím podvedome považuje za "zberbu" sexistických štatistov resp. poskokov. Nielen tieto turbulencie sú hnacím motorom série. Po úvodných cca 2 "vlažných" a nevýrazných epizódach totiž začnú brutálne a komplikované prípady, počas ktorých to vyšetrovateľka Johnsonová "rozbalí" na podozrivých a dokáže, že je poriadna "bitch" a žiaden kriminálnik ju nebude "je*ať". V konečnom dôsledku sa jedná o vysoko nadpriemernú sériu a komentáre všetkých podpriemerne hodnotiacich užívateľov odporúčam brať s VEĽKOU rezervou. (21.2.2007) Rád by som prípadných slovenských divákov vystríhal pred nebezpečnou demenciou TV MARKÍZA, ktorá si nechala (ktovie na čí úchylný popud) vyrobiť svoj vlastný dabing. Bohužiaľ nie slovenský (ako by sa človek logicky nazdával) ale brňácky šitoidný humus. ZUZANA "máte padáka" SLAVÍKOVÁ po..ala čo mohla. SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA = 12.4.2007 (13.4.2007) ()

Galerie (761)

Reklama

Reklama