Reklama

Reklama

Beze stopy

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2002–2009), 112 h 50 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Anthony LaPaglia, Poppy Montgomery, Marianne Jean-Baptiste, Enrique Murciano, Eric Close, Roselyn Sanchez, Annie Corley, Brian Tee, Dylan Baker (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Obsahy(1)

Každou minutu na světě záhadně zmizí stovky lidí. Speciální jednotka FBI v New Yorku vedená agentem Jackem Malonem (Anthony LaPaglia) je vytvořena speciálně pro tyto případy. Jeho tým sbírá střípky důkazů a postupně se snaží nejen objasnit příčiny, jež vedly ke zmizení lidí, ale hlavně je nalézt a to dříve, než uplyne magická hranice 48 hodin, po nichž pravděpodobnost úspěšného objevení živého člověka extrémně rychle klesá až na nulu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Když seriál začínal, těšila jsem se. Nápad dobrý, napínavý a hlavně i reálný. Ale provedení mě hodně zklamalo. Herci mi stále nějak nejsou sympatičtí, možná mi jsou až protivní. Ale takhle odpoledne, když prší a není co dělat, je to dobrá kulisa třeba při skládání puzzle nebo žehlení. Ale sedět u televize a cíleně pořad sledovat, to určitě ne. Natolik pro mě není zajímavý. Snažila jsem se k němu najít cestu, ale často jsem v půlce zjistila, že nevím o co jde,. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Bruckheimer se opřel do dalšího kriminálního seriálu, ale jak se řiká, není radno dvakrát vstupovat do stejné řeky a tak je to také dost dobře znát. V dnešní době totiž už je takových kriminálek, u nás a kór v Americe, že je těžké se v tom orientovat a říct, která je dobrá a která špatná. Je prostě normální, oproti jiným. Byla by dobrá, kdyby jiné nebyly, takhle je jen průměrná. (6/10) ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Hlavně z počátku to byl velmi zajímavý seriál o lidech, kteří zmizeli beze stopy, ačkoliv k tomu neměli žádný zřejmý důvod. Ten důvod odkrylo až vyšetřování a ať už se jednalo o únosy, útěky nebo vražby, bylo to vždy napínavé. Postupem času se nápady začaly samozřejmě opakovat, ale pro člověka, který seriál nesleduje pravidelně, je to stále koukatelné. ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Krásná hudba, kruté zvraty, temná atmosféra. K tomu božská agentka v podání Poppy Montgomery. City jdou většinou stranou, přesto jsou osudy těch, po kterých se pátrá, i pro suchého diváka občas srdceryvné. Dialogy si na nic nehrají, podávají pouze potřebné informace k divákovi. Nic nechybí a nic není navíc. Krásně vyrovnané a vcelku dost realistické. 90%. Asi nejlepší seriál z produkce Bruckhaimera. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som zopár častí a tie ma upútali o niečo viac, ako ostatné Bruckheimerove cool kriminálne seriály. Dôvod je prostý, hľadanie nezvestnej osoby a postupné rozplietanie jej súkromných a pracovných vzťahov je originálnejšie, ako riešenie vraždy, pretože tých je v tv neúrekom. Občas to má aj hlbšiu myšlienku, občas je to iba klasický televízny triler. Ak by som si musel vybrať, ktorý Bruckiho krimi seriál mám sledovať, bol by to asi tento a Odložené prípady. ()

Galerie (543)

Zajímavosti (8)

  • Během každé epizody běží 15-tisekundový klip, který žádá veřejnost o pomoc při hledání skutečně pohřešovaných osob. FBI poskytuje fotku a informace o pohřešovaném, které potom v klipu čtou někteří z představitelů hlavních rolí v seriálu. (ČSFD)
  • Budova, kterou je možné vidět v závěru epizody "Okamžik smrti", je využívána také jako policejní ředitelství v seriálu Odložené případy (od r. 2003). (Fevas)

Reklama

Reklama