Reklama

Reklama

Myšlenky zločince

(seriál)
  • USA Criminal Minds (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA / Kanada, (2005–2024), 242 h 39 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Jeff Davis

Režie:

Richard Shepard, Andy Wolk, Charles Haid, Steve Shill, J. Miller Tobin (více)

Hrají:

Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Shemar Moore, Mandy Patinkin, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Paget Brewster, Lola Glaudini, Chandler Canterbury (více)
(další profese)

Série(17) / Epizody(343)

V seriálu Myšlenky zločince se elitní tým analytiků FBI zabývá sestavováním osobnostních profilů sériových vrahů. Snaží se proniknout do jejich temné a komplikované mysli, aby předešli dalším vražedným útokům. (AXN)

Videa (170)

Trailer

Recenze (188)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Psychiatr: "Kukuřice"_____Camel: "Hranostaj!"____ P: "Těžká melancholie, záliba v kompotech". ... "Podbříšnice".____ C: "Šunka šunka".____ P:"V dětství kolika... později pohlavně zneužit řádovou sestrou v okolí lesní studánky."____ Inspektor: "Tak co?____ P:"Ten člověk nevraždí sám, je jich víc... asi sedmnáct" ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál i když pro mě zbytečně dost propagovaný. Hrůzu nahánějící případy skoro až abnormálně proveditelné, ale proveditelné. Ani se nedivým, že děcka v Americe tak blbnou....a potom sami střílí po spolužácích ve škole. Pro mě jeden z oblíbených detektivních seriálů. Mám ráda krváky a krimi, tak proto :o) ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

První série byla zvláštní, nebyla ani dobrá, ale ani špatná. Prostě průměr, který má jen těžké čím zaujmout. Po zhlédnutí části druhé mám ovšem pocit, že se jednalo jen o průzkum veřejného mínění, neboť právě ona druhá série se vyvaruje většiny chyb, kterých se v té první tvůrci dopouštěli. Největší sílou seriálu jsou pak některé nápady a zejména případy, ze kterých jde hlava kolem, zejména když zjistíte, že jsou inspirovány skutečností. Výrazným mínusem je pak absence nějaké velké osobnosti jako, která by celý seriál táhla (Grissom z CSI) a nezajímavé charaktery většiny hrdinů. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Ano, je tu i pár mezer. Například nedůvěryhodnost některých herců, že jsou to psychologové nebo detektivové. Někteří z nich působí spíš jako největší fešáci z tělocvičny, nebo vyhlášená krasavice ze střední. Ale jinak se často velice vydaří scénář, a na rozdíl od mnohých jiných krimi seriálů jsou Myšlenky zločince občas i slušně děsivá podívaná. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Seriál, který nemá zcela špatnou myšlenku (zločince), ale nějak tomu chybí ta šťáva, se kterou na televizní obrazovky vtrhla Kriminálka Las Vegas. Navíc protagonisté seriálu nejsou nijak extra sympatičtí, což brzdí celkové nadšení z něj. Stačí se podívat na hodnocení ostatních uživatelů a hned je jasné, že mluvím/píši pravdu. ()

Galerie (2 162)

Zajímavosti (18)

  • Jednotka analýzy chování (Behavioral analysis unit) sídlí ve městě Quantico. Původně se měl seriál podle tohoto města jmenovat. (pufina)
  • Epizóda odkazuje na nespravodlivé obvinenia voči Richardovi Jewellovi na základe psychologického profilu. Richard Jewell počas XXVI. letných olympijských hier, ktoré sa konali v roku 1996 v americkej Atlante, zachránil tisícky životov nálezom batoha plných bômb a následnou evakuáciou oblasti štadióna pred ich explóziou. Následne bol obvinený FBI práve on z prípravy atentátu. Prípad bol široko medializovaný v celom USA. Neskôr bol z všetkých obvinení úplne oslobodený a následne niekoľko krát vyznamenaný. (Raccoon.city)
  • Postava Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) mala pôvodne vystupovať v prvej časti. Diváci si ju natoľko obľúbili, že ju tvorcovia ponechali v deji a nakoniec sa ako jediná z postáv objavila v každej epizóde. (krasomama)

Související novinky

Reklama

Reklama