Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (222)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Změť jednoduchých nápadů a "hlubokých" dialogů v remakeu, který chvályhodně střídá asijské reálie za americké, ale klíčové scény kopíruje naprosto chladně a nezanechává žádný osobitý otisk. Jessica Alba se snaží o oduševnělé charakterní herectví a půlka kina padá smíchy pod sedadla (už nikdy, prosím). Průhledné až na půdu už z trailerů a plakátu, bohužel to trvá celých 90 minut. Kandidát na nejzbytečnější film roku. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Původní film jsem zatim neviděl, ale s tímto filmem jsem spokojen. Při každém objevení mrtvého mi běhal mráz po zádech a to je celkem základ u hororu. Těch 45% si to vůbec nezaslouží, spíš tak 75%. A tedka koukám do zajmavostí a tam píšou, že "Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba)" tak to mi teda vůbec nesedí mě přišlo, že to zahrála hodně dobře, úplně jsem jí roli věřil. ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

J. Alba sa producíruje po ulici s takým sebavedomím akoby vystupovala v súťaži krásy. Nie slepé dievča jej nikto nemôže uveriť ani na sekundu. Ale to nie je hlavný problém filmu. Oko je remake a navyše citeľne slabší. Tým pádom sa film stáva zbytočným. Nechápem prečo sa amíci musia zakaždým opičiť a točiť takéto chabé odvary skvelých originálov. Jedinú vec ktorú oceňujem je veľmi depresívna nervydrásajúca hudba. Škoda že nebola použitá v nejakom atmosferickejšom a hutnejšom horore. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Originál jsem zatím neviděl, ale od The eye jsem přesto čekal trochu víc. Bohužel jsem se nedočkal žádné atmosféry, která by nějakým způsobem gradovala. Snímek je od začátku do konce stejný a neděje se zde nic neobvyklého. Když se už jedná o duchařský horor člověk by čekal, že se sem tam lekne. Bohužel tohle je horor kde se ani neleknete. A třešnička na dortu jsou mizerné herecké výkony hlavním protagonistů. Důvod proč jsem se na celý film dokoukal je krásná Jessica Alba. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nehrála J. Alba, tak je to totální odpad. Nevím jaký byl rozdíl v rozpočtech mezi remakem a originálem, ale asiaté dokázali vytěžit ze svého umění mnohem více, než přiblblí američané. Ti už by se měli vykašlat na kopírování a předělávky asijských filmů, protože to je katastrofa, co vypouštějí na svět. Navíc si zde nelze nevšimnout, že když už něco okopírovali, tak to ještě k tomu i totálně odflákli. V některých momentech si šli tvůrci vlastní cestou a to nejspíš způsobilo celkovou sterilitu a nudnost celého snímku. Atmosféra je tu povětšinu času na bodu mrazu, napětí téměř žádné, děsivé scény odbyté a vůbec ne strašidelné, atd… ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma. (ČSFD)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 69. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama