Reklama

Reklama

VOD (1)

Po Tarantinově thrilleru Auto zabiják přichází druhý film z projektu Grindhouse. Manželé Dakota a William pracují v nemocnici jako doktoři. Jejich dnešní šichta vypadá spíš na funus. Čekárnu zaplavuje dav lidí, jejichž symptomy jsou podezřele shodné: nepřítomný pohled a odpudivé hnisající rány. Mezi zraněnými je i tanečnice Cherry, která přišla o nohu při jednom z útoků. I když bez nohy, Cherry ještě nezatančila svoje poslední číslo. Budoucnost nenabízí nic než miliony nakažených a nespočet mrtvých. Jen několik šťastných hledá poslední bezpečné útočiště na planetě Teror. (Palace Pictures)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (1 034)

Shit 

všechny recenze uživatele

Auto zabiják od Tarantina sem sice ještě neviděl, ale Planeta teror je strašnej masakr. První třetina je ještě taková pomalejší, kde Rodriguez seznamuje s dějem a představuje hlavní postavy, ale už i tam je poznat, že Rodrigezovi se fak povedla navodit ta atmosféra starejch béčkovejch hororů, ale pak už to Robert nevydrží a servíruje jednu krutou a děsne hustou scénu za drhou ve stylu slasherů 70-80 tých let, kde stříkaj litry krve, všudě lítaj střeva hlavy, ruce a prsty a do toho hlavní postavy házej drsný a děsně vtipný hlášky. Sice to Rodriguez už koncem filmu celkem přehání, ale taková scénka s naklaďákem na mě určitě nějaký stopy zanechá, ta byla jak z carmageddonu, ale ještě drsnější. Rodriguez si mě svým dílem prostě získal ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pred filmem je trailer na Macetu, coz je neskutecnej masakr, doufam, ze skutecne vznikne ten film, protoze neskutecne drsnej Danny Trejo v hlavni roli, to by byla proste lahudka. Nicmene me hodnoceni se tyka ciste filmu. Ze zacatku jde spis o nepatrny vysvetleni "vo co go" a predstavovani postav a i kdyz to je zajimavy, oznacil bych rozjezd spis za pomalejsi. A postavy jsou fakt lahudkovy. Rose McGowan je fakt sexy s raketometem/kulometem/minigunem/nohou od stolu misto nohy a je fuk, ze tvurci nak zapomneli na to, ze by treba mela mackat spoust nebo aspon nabijet. Pak tu mame Joshe Brolina jako desne cool doktora. Dale stoji za zminku jeste Bruce Willis, kterej tu je sice jen chvily, ale tvari se dostatecne drsne a nakonec vlasne vysvetli podruhe "vo co go". Jeste zminim Toma Saviniho jako uchylnyho neschopnyho poldu, kterej je fakt skvelej, zvlast scena pred nemocnici. No a tim se dostavam k ty nejlepsi vedlejsi postave - ano, presne tak, je to mega krutak Quentin. Trosku nam pribral, uchyl jeden, ale prisel mi drsnejsi nez kdy driv a jeho smrt je naprosto lahudkova. Co se tyce hlavni postavy Freddy Rodrigueze, sice vypada jak nakej frajirek, co tak maximalne umi sbalit par holek, ale jakmile dostane do ruky nuz nebo pistoli, tak predvede, ze by obstal i vedle tech nejvetsich drticu. No a po ty uvodni dvacetiminutovce se strhne hodinovej mega ultra giga masakr, kde se neustale strili, vsechno vybuchuje a do toho vsude neskutecny litry krve a spousta masakralnich scen s ruznejma vnitrnostma. Je fajn, ze ale nejde o zombiky, takle ty mutanti aspon muzou hazet hlasky. Robert natocil jednoduchej, ale neskutecne krvavej a neskutecne zabavnej masakr, kterym Quentinovi s jeho Autem zabijak pekne natrh prdel. Jediny, co mi do filmu nesedlo, byl zaver u more, to mi prislo jak z jinyho filmu. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Robert Rodriguez a Graeme Revell: 1. Grindhouse (Main Titles) ,2. Doc Block (Robert Rodriguez & Carl Thiel) ,3. Sickos (Robert Rodriguez & Graeme Revell) ,4. You Belong to Me - Performed by Rose McGowan (Pee Wee King, Chilton ,5. Go Go Not Cry Cry (Robert Rodriguez & Rick Del Castillo) ,6. Hospital Epidemic (Graeme Revell & Robert Rodriguez) ,7. Usless Talent #32 - Performed by Rose McGowan (Rebecca Rodriguez & ,8. His Perscription...Pain (Robert Rodriguez & Carl Thiel) ,9. Cherry Darling ,10. The Grindhouse Blues ,11. El Wray ,12. Police Station Assault ,13. Dakota (Robert Rodriguez & Carl Thiel) ,14. Zero to Fifty in Four ,15. Fury Road ,16. Helicopter Sicko Chopper (Graeme Revell & Robert Rodriguez) ,17. The Ring in the Jacket (Robert Rodriguez & George Oldziey) ,18. Killer Legs (Robert Rodriguez & Rick Del Castillo) ,19. Melting Member (Graeme Revell & Robert Rodriguez) ,20. Too Drunk to **** - Performed by Nouvelle Vague (Jello Biafra) ,21. Cherry's Dance of Death - Performed by CHINGON ,22. Two Against the World - Performed by Rose McGowan (Rebecca Rodriguez ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Spy Kids zestárly, zemřely a zase vylezly z hrobů.. Neuvěřitelně nudná záležitost, po které si teď budu více vážit dobrého úmyslu končícího brakem než cílené snahy o totéž. První hvězda za oprášení Michaela Biehna a druhá za to, že Rodriguez zvládl natočit film podle třístránkového scénáře, z něhož dvě stránky byly kvůli pocintání pikantní barbecue omáčkou zcela nečitelné. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Megasračka! Totální béčková podívaná s jednou lepší (horší) hláškou za druhou! Největší masakr ve velkém stylu od Braindeadu! Slátanina! Film ze kterého je cítit nefalšované zapálení! ZÁBAVA! P.S. viděl jsem Grindhouse v kině v celku i s trailerem Machete a byl to nářez, Tarantino - Rodriguez 0:1 Don't shoot yourself. Don't shoot each other. And especially... don't shoot me. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (45)

  • Skip Reissing, který hraje majitele stripklubu Skipa, není herec, ale realitní agent režiséra Rodrigueze. Ten usoudil, že Skip by byl perfektní pro roli příkrého a rozumného majitele baru, protože "on takový doopravdy je." (HappySmile)
  • Special Edition (105 min.) filmu začíná fiktivním trailerem na film Grindhouse: Machete (2007), jehož titulní postava, kterou hraje Danny Trejo, se poprvé objevila (byť ve velmi odlišné verzi) v dětském špionážním filmu Spy Kids (2001) od stejného režiséra, Roberta Rodrigueze. Později jí na základě tohoto traileru skutečně byly dopřány celovečerní filmy Machete (2010) a Machete zabíjí (2013). (Zyi)

Související novinky

Rodriguez zase točí pro děti

Rodriguez zase točí pro děti

01.06.2008

Ano, rozhodli jsme se vám zničit neděli (a čtěte až do konce, bude to ještě horší). Planetou Teror se texaský desperát alespoň částečně rehabilitoval u publika, znechuceného jeho 3-D zrůdnostmi pro… (více)

Conan Nezfilmovatelný?

Conan Nezfilmovatelný?

01.07.2007

Třetí návrat svalnatého barbarského šermíře se pořád dokola propírá už dobrých sedm let. Nejdříve se o vzkříšení fantasy hrdiny snažil sám John Milius, režisér uctívaného i zatracovaného Barbara… (více)

Hříšní lidé města temného

Hříšní lidé města temného

09.04.2007

Hororové kombo Grindhouse je připravené na start a Robert Rodriguez se může konečně pustit do dlouho slibovaného Sin City 2. Premiéra byla původně plánovaná už na léto 2006, ale z rychlovky, kterou… (více)

Robert Rodriguez Competition

Robert Rodriguez Competition

12.03.2007

Někteří jedinci se sice ještě nestihli zpamatovat z toho, že v evropských zemích nebude Grind House uveden jako dvoufilm, ale tvůrci jim to chtějí řádně vynahradit - Quentin Tarantino plánuje… (více)

Reklama

Reklama