Reklama

Reklama

VOD (1)

Po Tarantinově thrilleru Auto zabiják přichází druhý film z projektu Grindhouse. Manželé Dakota a William pracují v nemocnici jako doktoři. Jejich dnešní šichta vypadá spíš na funus. Čekárnu zaplavuje dav lidí, jejichž symptomy jsou podezřele shodné: nepřítomný pohled a odpudivé hnisající rány. Mezi zraněnými je i tanečnice Cherry, která přišla o nohu při jednom z útoků. I když bez nohy, Cherry ještě nezatančila svoje poslední číslo. Budoucnost nenabízí nic než miliony nakažených a nespočet mrtvých. Jen několik šťastných hledá poslední bezpečné útočiště na planetě Teror. (Palace Pictures)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (1 034)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez se vrátil tak jak ho mám nejraději. A že už bylo po dětinských SPY KIDS a vyprávěcímu SIN CITY na čase. PLANET TERROR má grády. Bobtnající zombíky, hláškující týpky a akci, po které se mi od dob, kdy jsem poprvé viděl DESPERÁDA stýskalo. Herecká sestava je taky výborná. Záporácký Bruce Willis, nádherná Rose McGowan a drsňák Freddy Rodríguez, který se po HARSH TIMES předvedl ještě v lepším světle a věštím mu slibnou budoucnost. Čistokrevná zábava, která GRINDHOUSEry potěší mnohem víc než Tarantinův kousek. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Nemalá jízda! Jednoznačně o dost lepší polovina Grindhousu (MrHlad to vystihl dokonale) - Robert se zas jednou předvedl jako hračička se solidním talentem, o Bruceovi je už dávno známo, že by se pro pobavení lidu klidně roztrhal (guess who killed Bin Laden) a Quentin se odteď dává jen na hraní perverzáků a končí s režírováním i se sexem. Tu bundu sem hledal dva tejdny...dva tejdny... ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale je to nejzábavnější Rodriguezův film od Desperada. Nic tu nedává smysl, ale je to akční nátřesk s maximální stylizací, který se narozdíl od Tarantinova Deathproof nesnaží tvářit seriózně. Robert dostal lopatičku a zručně zryl celé pískoviště. Zombie vyhlazovačka bez jakýchkoliv podtextů, jen s přehlídkou známých tvářích, zábavných klišé a špičkových gore efektů. Kéž by si to nadšení Rodriguez odnesl i do dalších filmů. (70%) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Planeta Teror je lehce o něčem jiném, ale vesměs je to hlavně planeta Grindhouse, která ukazuje, že v hlavě Rodrigueze a Tarantina není něco v pořádku a tenhle film je toho dost zdárným příkladem. Stačí se podívat na obrázky, zde na čsfd, a člověk si hned uvědomí, že toto není kdejaký filmový zážitek. Tohle je totiž ten dost možná nejlepší zážitek, co se týče béčkového filmu, že Rodriguez to tak natočil, jako počest béček, a přehání kde může. To přehánění se pak zobrazuje například ve scéně, kde holka má místo nohy kulomet a střílí s tím na nepřítele. Je to prostě blbost, která má být zábavná, ale mně to tak prostě nepřišlo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Auto zabiják od Tarantina sem sice ještě neviděl, ale Planeta teror je strašnej masakr. První třetina je ještě taková pomalejší, kde Rodriguez seznamuje s dějem a představuje hlavní postavy, ale už i tam je poznat, že Rodrigezovi se fak povedla navodit ta atmosféra starejch béčkovejch hororů, ale pak už to Robert nevydrží a servíruje jednu krutou a děsne hustou scénu za drhou ve stylu slasherů 70-80 tých let, kde stříkaj litry krve, všudě lítaj střeva hlavy, ruce a prsty a do toho hlavní postavy házej drsný a děsně vtipný hlášky. Sice to Rodriguez už koncem filmu celkem přehání, ale taková scénka s naklaďákem na mě určitě nějaký stopy zanechá, ta byla jak z carmageddonu, ale ještě drsnější. Rodriguez si mě svým dílem prostě získal ()

Galerie (37)

Zajímavosti (45)

  • V miniroli nakazeného vojaka vo výťahu sa objaví aj Rodriguezov parťák Quentin Tarantino, ktorého sexuálne blúznenie (konkrétne fráza "povedala si, že ťa mám vyšukať?") je narážkou na devianta Richieho Gecka z Rodriguezovho filmu Od súmraku do úsvitu (1996), ktorého si zahral práve Tarantino (a tiež film napísal). (BlackTom)
  • Special Edition (105 min.) filmu začíná fiktivním trailerem na film Grindhouse: Machete (2007), jehož titulní postava, kterou hraje Danny Trejo, se poprvé objevila (byť ve velmi odlišné verzi) v dětském špionážním filmu Spy Kids (2001) od stejného režiséra, Roberta Rodrigueze. Později jí na základě tohoto traileru skutečně byly dopřány celovečerní filmy Machete (2010) a Machete zabíjí (2013). (Zyi)

Související novinky

Rodriguez zase točí pro děti

Rodriguez zase točí pro děti

01.06.2008

Ano, rozhodli jsme se vám zničit neděli (a čtěte až do konce, bude to ještě horší). Planetou Teror se texaský desperát alespoň částečně rehabilitoval u publika, znechuceného jeho 3-D zrůdnostmi pro… (více)

Conan Nezfilmovatelný?

Conan Nezfilmovatelný?

01.07.2007

Třetí návrat svalnatého barbarského šermíře se pořád dokola propírá už dobrých sedm let. Nejdříve se o vzkříšení fantasy hrdiny snažil sám John Milius, režisér uctívaného i zatracovaného Barbara… (více)

Hříšní lidé města temného

Hříšní lidé města temného

09.04.2007

Hororové kombo Grindhouse je připravené na start a Robert Rodriguez se může konečně pustit do dlouho slibovaného Sin City 2. Premiéra byla původně plánovaná už na léto 2006, ale z rychlovky, kterou… (více)

Robert Rodriguez Competition

Robert Rodriguez Competition

12.03.2007

Někteří jedinci se sice ještě nestihli zpamatovat z toho, že v evropských zemích nebude Grind House uveden jako dvoufilm, ale tvůrci jim to chtějí řádně vynahradit - Quentin Tarantino plánuje… (více)

Reklama

Reklama