Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor si přivede domů mladou dívku a po krátkém rozhovoru se začnou líbat. Následně profesor vypadne z okna. Bratři zjistí, že budova je prokletá a jedna ze studentek se svěří, že před 30 lety tam nějaký profesor žil se studentkou a ta se skokem z okna zabila. Sam a Dean to jdou vyšetřit. Vše se zdá normální, ale jeden ze studentů se bratrům přizná, že se stal pokusným králíkem mimozemšťanů. (Varan)

(více)

Zajímavosti (9)

  • V rekapitulácii, keď Dean (Jensen Ackles) zapne súčasne rádio s hlasnou hudbou a stieračmi, je prehrávaná skladba iná, ako skladba v Hell House. (Pat.Ko)
  • Nápoj “Fialová bradavica„ (Purple Norple) skutočne existuje. (Pat.Ko)
  • Dean (Jensen Ackles) predstaví Sama (Jared Padalecki) Starle ako druhého pilota, majora Toma. Major Tom je postava v niekoľkých piesňach Davida Bowieho, ako sú "Space Oddity" a "Ashes to Ashes". (Pat.Ko)
  • Táto epizóda dostala vlastný špeciálny článok na weeklyworldnews.com. Zvláštne je, že článok vysvetľuje jednu vec, ktorá sa v samotnej epizóde nezmieňuje: drevené koly použité na zabitie Trickstera musia byť ponorené do krvi jednej z jeho obetí. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama