Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupý snímek se stupidním dějem, primitivními efekty a spoustou hluchých míst. Prostě béčková slátanina na entou. Snímek si nezasluhuje zvláštní pozornosti, a pokud jej divák sleduje, ztratí jen hodinu a půl času. Hluboce podprůměrné divadélko. Odpad. Nova2706098600/8948 Hm, já mám ve své DB jako režii uvedeno Jay Andrews.???????????? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě vůbec nebavil. Při jeho sledování jsem si musel otevřít láhvinku něčeho silnějšího, abych tu hrůzu vůbec přetrpěl do konce. Naprosto otřesné efekty, hudební doprovod nulový, herecké výkony to samé. Alespoň, že to prostředí ušlo- jinak bych to asi nepřežil. Jde o jeden z nejhorších sci-fi filmů, který jsem kdy viděl. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Některé filmy jsou špatné schválně (napadají mě třeba geniální Birdemicy), některé jsou špatné nechtěně. Ale z těch nechtěně špatných jsou mnohé zároveň i nechtěně zábavné, a Shockwave je přesně ten případ. Naprosto chápu zdejších 12%, protože tenhle DVD kousek z papírového obalu je opravdu ukázkový exemplář scénáristického zoufalství a filmařského neumětelství. Ale nemůžu si pomoct, já se (ne přesto, ale právě proto) skvěle bavil. Navíc v něm hrají hezké baby a můj oblíbený doktor-hologram ze Star Treku. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ten voják z úvodu bez vyměnění zásobníku vystřelil z pistole skoro stokrát. Napočítal jsem přes 60 výstřelů, ale ne od začátku a určitě jsem nepočítal všechny. Neschopný robot na začátku pronásleduje vojáky a vědce, kteří mají auto zaparkované v pustině daleko od všeho, nenajde je za kamenem a ani netrefí laserem. No a pak to bylo ještě horší. Uječené holka, neschopní vojáci metající kozelce a naprosto tupí roboti, kteří "mohou zabít tisíce lidí, když se dostanou z ostrova!"Proč se takový blbosti točí? Kdo na to dává peníze??? ()

F.man odpad!

všechny recenze uživatele

Na béčka, céčka či podobné hovínka se nedívám protože není čas ztrácet čas. Ale tohle jsem prostě dokoukat musel. Viděl jsem totiź první předtitulkovou scénu a tak skvěle jsem se už dlouho nezasmál. Představte si herecké výkony na bodu mrazu, scénař napsaný na záchodě při dělaní velké potřeby a hlavně otřesnou animaci (na které ten film má stát) a nedostanete ani trochu toho vtipu co Povstání strojů nabízí. Doporučuju! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Veliteľ komanda sa na adresu helikoptéry vyjadruje, že je to Huey, čo je prezývka pre jednorotorový stroj UH-1, na scéne sa však zjaví dvojrotorový CH-47 Chinook. (beso74)
  • Film je natočen na motivy knihy "Shockwave", kterou napsal Bill Monroe. (Terva)
  • Film byl v amerických kinech uveden pod názvem AI Assault, na DVD byl však vydán pod názvem Shockwave. (Terva)

Reklama

Reklama