Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak že to bude až takový průser, to jsem opravdu nečekal. Japonský film mi přišel dostatečně děsivý, i když přece jen bylo vidět, že inspirace v "Ringu" byla značná, ale americký remake už je skutečně jen vykrádáním "Kruhu", nejspíš se snahou tvrdit, že když to fungovalo jednou, bude to fungovat i podruhé s jinými herci. Nefunguje. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nelek sem se, nebál sem se a nudil sem se. První verzi tohohle hororu, sice neznám, ale ani nějak netoužim jí poznat, protože tohle se neprezentuje jen slabým zpracováním, ale i slabým příběhem, kterej je taková směska Nezvratnýho osudu, Kuhu a možná ještě dalších podobných hororů. Jenže tomu bohužel naprosto chybí atmosféra, ale i nápaditost a početnost zabíjení, takže z toho vyleze akorát tak nuda, snad jen na konci se dá mluvit o nějakým jakž takž napnutí, ale to je tak všechno a tak mi zbylo to jediný na co se dalo koukat, což byla Shannyn Sossamon, což ale nebylo zas tak špatný ()

Reklama

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode filmik, od kamoša som počul že nič moc tak som to s nevôľou začal pozerať, ale vôbec sa s ním nezhodnem, veľmi ma to bavilo, síce je pravda že sa tu nájdu nejaké tie prvky z nezvratného osudu aj kruhu, ale to ešte neznamená že celý film stojí za nič, skôr naopak, a navyše sú tam aj dosť haluzné scény tie kruté tváre mŕtvych ľudí, a hlavne ten začiatok s tou mačkou vtiahnutou do vody ma úplne dostali :D:D!! Film si kruto pýta o pokračovanie,ten koniec bol dosť divný, prosto neukončený dej, dúfam že na nás ešte niečo pripravia a že to nesklame. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Bože tá Amerika...recyklovateľnosť geniálnych ázijských hororov, dosiahla vrchol...prichádza najhorší, najstupidnejší a najtrápnejší horor...Zmeškaný Hovor, ktorý sa stal klasikou...Jaj bože, Shannyn Sossamon nie je vôbec pekná a tobôž herečka, Edward Burns by mal radšej hláškovať viď Chladnokrvne, a tí ostatní no comment. Pán režisér, keď chcete naľakať, nedávajte hudbu nahlas, skúste to inak, koniec nič nevyriešil, modlím sa aby nebolo pokračovanie. P. S. Tá jedna hviezdička je za efektný výbuch okien na konci, škoda že to neuzavreli všetko hneď... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Měli jsme tu už leccos. Vraždící videokazety, vyšinuté dětičky. Horory ze země vycházejícího slunce u nás zdaleka nejsou neznámé, navíc s nimi tentokráte přichází i věhlasný kult Takashi Miike, respektive americký remake jeho duchařiny z roku 2003. No, a ano, jde o další prašivý příklad komerční vypočítavosti. Ostatně za poslední tři, čtyři roky tvůrci populárního žánru jakoby nevnímali naléhání publika a neustále si jedou na stejné notě. Originalita je ta tam, máme tu jen stále ty stejné kvílivé pazvuky, stále ty stejné rádoby „děsivé“ postavičky, které musejí mít enormní radost z toho, jak stále ty stejné postavy nelogicky jednají. Tentokrát padla volba na vskutku sympatickou Shannyn Sossamon, která se ocitá mezi bandou dementních přátel (aaah, dokonce vysokoškoláků) a tu a tam se od někoho z nich ozve zlověstné vyzvánění, které předznamenává, že ten, kdo hovor přijme, si to pěkně odskáče. A tak docela frekventovaně vybafne nějaký ten bubák, brzy to celé omrzí, přičemž tvůrci netuší, jak má to i tamto na diváka zafungovat. Prakticky neznámý režisér Eric Valette jakoby si talent i smysl pro napětí nechal doma ve Francii. Hřebíčkem do rakve jsou pak primitivní dialogy a dosti unylé tempo, takže i těch pětaosmdesát minut jsou místy utrpením!! OK, uznávám, že tak hrozné to zase nebylo, ale já si vždycky myslel, že film má především bavit.. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Režisér Eric Valette nikdy před natáčením původní film neviděl a požádal herce, aby se nedívali taky. (Chatterer)

Reklama

Reklama