Reklama

Reklama

V nadpřirozeném thrilleru One Missed Call obdrží skupina náhodných lidí děsivou sms, která se týká posledních okamžiků jejich života. Ačkoliv jde zprávy vymazat, danému nešťastníkovi jich postupně přichází stále víc a víc. Beth Raymond (Shannyn Sossamon) má hluboké trauma. Zcela nedávno totiž byla svědkem úmrtí svých dvou přátel, kteří zemřeli bezprostředně po sobě. Na celé věci je nejděsivější ta skutečnost, že oběma byla před smrtí doručena děsivá sms s obrazovým záznamem jejich skonu. Jakkoli se to příčí chladnému rozumu, oba následně zesnuli přesně takovým způsobem, jaký sms několik dní předtím předpověděly. Policie se domnívá, že Beth není při smyslech - až na detektiva Jacka Andrewse (Edward Burns), jehož sestra zemřela při podivné shodě náhod, ne nepodobné okolnostem úmrtí přátel vyděšené Beth. Beth a Jack se rozhodnou, že spolu tajemství znepokojivých sms odhalí... Čím blíže jsou pravdě, tím častěji se v mobilu Beth rozezní neznámá melodie a na displayi září slova Zmeškaný hovor... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ne moc vydařený remake, ale aspoň ty 3* dám. Nečekal jsem nic, už jen proto že se mi to zdálo až moc blbé. Ale co mě totálně nasralo bylo to že kde jsem se bál u Asijský verze tak tady jsem se spíše smál třeba celá scéna v televizním studiu mi přišla strašně debilní, a navíc Ray Wise byl strašně zbytečnej takhle malou bezvýznamnou roli se nezasloužil. A finální scéna kde jsem u originální verze málem sral tak tady jsem jenom čuměl. Film jsem si pouštěl v noci abych se aspoň trochu bál věděl jsem že se moc bát nebudu ale noc by mi mohla navodit aspoň atmosféru ale ani jednou mi neproběhla husina ani jedna lekačka, prostě nic. Škoda aspon že ti duchové vypadaly dobřea ani herci nebyly vůbec špatní. Ale je to prostě ne zrovna vydařený remake. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Môj názor, že ázijské horory sú lepšie než okopírovaný americký ,,remake ,, sa mi dokonale utvrdil .Či už to bolo: Oko, Nenávisť alebo práve zmieňovaný Zmeškaný hovor. Jedinou jasnou výnimkou je Kruh. Toporné dialógy , scény bez atmosféry , horor bez takmer žiadnych lakačiek alebo mysterióznych udalostí. V podstate jasná vykrádačka Kruhu a Nezvratného osudu , kde namiesto hovoru je hlasová schránka .Nič viac. 0,5* . Zaokrúhlené vyššie hodnotenie preto, lebo príbeh aj keď mal diery a bol až trápne predvídateľní , nenudil a jeho riedky dej mal ,,jakš takš ,, nejaký spád . ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Od hororů toho nikdy příliš nečekám, ale horory mají u mě tu výhodu, že já se na ně příliš často nedívám, protože jsem člověk, který to hodně prožívá a který se u hororu velmi často dokáže vylekat. Takže horory si dávkuji jen ve velmi malých dávkách a vyhledávám spíše žánry odpočinkovější. Z těchto důvodů asi nepřekvapí, že v tomto případě jsem toho ani příliš neočekával, spíš jsem byl zvědavý, jestli se tam dokážu aspoň něčeho leknout. Musím říci, že postavy se sešitými obličeji vypadaly opravdu docela děsivě a scéna v šachtě vyhořelé nemocnice byla hodně děsivá a strašidelná, tam jsem se i docela vylekal. Ale konec hodně překvapil, když už jsem si myslel, že je po všem, tak je všechno vzhůru nohama a vynořují se nové skutečnosti, což jsem naprosto nepředpokládal, a byl to docela šok. A přiznám se, že při závěrečné bitvě duchů jsem měl po celém těle husí kůži, takže horor by se asi dal hodnotit jako povedený, protože po celou dobu dokázal udržet mou pozornost, byl hodně napínavý s překvapivým koncem a nějaké emoce ve mně také vyvolal. Zkrátka solidní duchařina, která byla hodně zajímavá. Takže hlavní kámen úrazu spatřuji v hlavní hrdince, k níž jsem si za celou dobu filmu nevytvořil žádný vztah a žádné sympatie, oproti tomu Edward Burns je velký sympaťák a mám ho docela rád, i když zatím jsem ho vídal spíše v odpočinkovějších žánrech, ale rozhodně potěšil. Celkově tedy film vnímám jako mírný nadprůměr a uděluji lepší tři hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak že to bude až takový průser, to jsem opravdu nečekal. Japonský film mi přišel dostatečně děsivý, i když přece jen bylo vidět, že inspirace v "Ringu" byla značná, ale americký remake už je skutečně jen vykrádáním "Kruhu", nejspíš se snahou tvrdit, že když to fungovalo jednou, bude to fungovat i podruhé s jinými herci. Nefunguje. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nelek sem se, nebál sem se a nudil sem se. První verzi tohohle hororu, sice neznám, ale ani nějak netoužim jí poznat, protože tohle se neprezentuje jen slabým zpracováním, ale i slabým příběhem, kterej je taková směska Nezvratnýho osudu, Kuhu a možná ještě dalších podobných hororů. Jenže tomu bohužel naprosto chybí atmosféra, ale i nápaditost a početnost zabíjení, takže z toho vyleze akorát tak nuda, snad jen na konci se dá mluvit o nějakým jakž takž napnutí, ale to je tak všechno a tak mi zbylo to jediný na co se dalo koukat, což byla Shannyn Sossamon, což ale nebylo zas tak špatný ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Režisér Eric Valette nikdy před natáčením původní film neviděl a požádal herce, aby se nedívali taky. (Chatterer)
  • 508 je předčíslí Brocktonu v Massachusetts. (Chatterer)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 6. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama