Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (922)

Renton odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář: Michael Davis .. Nenávidím ty debily s koňským ohonem. Nevypadají s tím ani cool, ani sexy… No tak tohle snad ne! Když někdo neumí, je to špatné. A břídil Michael Davis zaručeně neumí. Říct, že je Shoot 'Em Up jen špatný je však zkrátka málo. Je to koncentrát ubohosti! Má neskutečně debilní scénář, který vedle jednoho listu tupého schématického děje, jenž variuje jednu a tutéž situaci jen v jiných lokacích, obsahuje ještě zhruba dva listy popsané několika rádobycool hláškami a smrtelně nudným zacuckovaným závěrem. To je asi tak všechno. Zmatené režijní podání, místy horší než scénář, pak sází na ještě více rádobycool výjevy, jenže „míra“ je jaksi slovo neznámé a tak se dočkáme totálně přestřelených ba debilních situací a přestřelek (osmdesáti procentní Crank se vedle tohoto paskvilu stává skutečným veledílem) ještě v nepovedeném sestřihu. Hodina dvacet, což je délka děje, se zdá už po úvodu nekonečná: Owen sežere mrkev, odstřelí pár blbečků a odrodí si další dítě (v té době jsem se poprvé podíval na čas a zhrozil se, že běží teprve čtvrtá minuta, kdy titulní název filmu zmizel teprve před pár vteřinami, OMG!). Clive Owen je ovšem ještě tím nejlepším na celém filmu (že je mrkev zdravá už vím dávno;-)), italštinu cedící Monica Bellucci nic nepředvede a Paul Giamatti mi je milejší v typově jiných rolích. Průser Shoot 'Em Up je tak můj horký aspirant na nechvalné ocenění Největší hovadina roku! ____ Fuj, jdu se odreagovat a DVD s LOTR v SEE bude doufám dostačující lék. ____ A byl, wtz!! ;-) _____ NEJVĚTŠÍ HOVADINA ROKU ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Krásně bizarní, a patřčně střelená akční hříčka, která by klidně mohla být o pár desítek minut delší. Vůbec nevadí, že obsahuje několik logických trhlinek a spoustu zcela nesmyslných a / nebo nereálných momentů, jako celek je to maximálně nadupaný a zábavný (a vtipný) akční guláš. Body navíc za tu jednu vyloženě tripózní akční pasáž (která je o to lepší, o co mizernější jsou v ní triky). Owen je drsnej, Giamatti patřičně ujetej, Bellucci nic moc, jako celek prostě úlet... ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Heavymetalové mimčo, nenávisťou kypiaci mrkvožravý pestún, fľandra z dobrým srdcom a ešte lepšími kozami (hlavne pri nej nesmiete mať alergiu na laktózu), fanatický hitman s manželkou na telefóne a asi sto zloduchov v čiernych kožených bundách, z ktorých na konci zostane len obrovská hromada rozstrieľaných mŕtvol. A k tomu tisíc nápadov a milión hlášok. To všetko v zbesilej akčnej haluzi, ktorá sa ani chvíľu neberie vážne a v ktorej je viac streľby ako v štvrtom Rambovi. Výhrady voči strihu nechápem - akcia je určite prehľadnejšia ako napr. v záverečnej polhodine toľko oslavovaných Transformers. Áno, ten film je taký hustý, že už v polovici to mozog nedokáže vstrebávať, ale na DVD si to človek môže rozfázovať a vychutnávať si jednotlivé vymakané prestrelky. O nič iné predsa nejde. Chvíľu som mal pokušenie dať aj piatu hviezdičku. Z jediného dôvodu: V mojej bývalej práci mi šéfoval chlap, ktorý si v štyridsiatke nechal na svojej plešivejúcej hlave narásť dlhé mastné vlasy, zopol si ich do copu a myslel si, že vyzerá mladšie, že to je cool a že na to budú letieť 20-ročné baby. Neznášal som to!!! ;-) P. S. Owenovi som toho drsňáka žral v každučkej sekunde. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Tohle mě prostě ba. Stylové, ovšem především parodické, velmi parodické, na všechny strany. Nařachané testosteronem až do té míry, že to nelze brát vážně ani vteřinu. Kope to na všechny strany, tamhle pod bradu Bondovi, tamhle do koulí Tarantinovi. Já se bavil, s výjimkou několika papundeklových scén to prostě má tah na branku a nakažlivý appeal. Owen s mrkví = k sežrání. Vypnout mozek a bavit se, k tomu byl tenhle kousek stvořený. Stupidní jako šlágry MOTORHEAD a úplně stejně chytlavý. Fuck off fucking fuckers! ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film přeplněný akčními scénami - nudit se rozhodně nebudete. Bohužel některé akční scény docházejí tak daleko, že jsou na hranici pochopení zdravým rozumem. K akci máme i jako bonus Paula Giamattiho, který je dobrým záporákem, pro mě bohužel ne moc uvěřitelným a prsatou Monicu Belluci. Film nemůže nezaujmout a nudit snad nikoho. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Během seskoku padákem jsou během střelby ruce hlavního hrdiny střídavě s rukavicemi a bez rukavic. (Jizni Tlapa)
  • Přestřelka ve volném pádu se natáčela celý týden, a to tak, že byl Clive Owen zavěšen do speciálních popruhů, ve kterých mohl dělat salta a točit se kolem své osy. To celé před zeleným pozadím. (Zeebonk)
  • Dvojčatá, ktoré vo filme hrajú malého Olivera, boli obsadené už pred svojim narodením. Režisérovi sa páčila ich nastávajúca matka. (genetique)

Reklama

Reklama