Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Hehehe, teda, prvú časť som ešte nevidela, ale toto bola taká šialenosť, že si 4 hviezdy zaslúži. Pokiaľ ide o štylizáciu, kameru, strih a podobné filmárske sračičky, odviazali sa tvorcovia viac než pri hociktorom komiksáku. A pokiaľ ide o dej, bolo to akčné, originálne ale hlavne zábavné! Priateľ mi hovoril, že prvá časť sa ešte snažila tváriť vážne, ale toto je brutálna komédia. A práve to je na Cranku 2 asi to najlepšie. Lebo keby sa takýto film chcel brať po druhýkrát vážne, určite by to neustál. Lenže takto je to nenormálne uletená oddychovka :-) ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

SOLIDNÍ NÁŘEZ! Jednička mě ani tak nechytla, ale dvojka si absolutně na nic nehraje. Vše je totální pochcávka, nadsázka a ironie. To jste vážně nepoznali, že to tvůrci nemyslí vážně? Dvojka obsahuje to nejlepší z prvního dílu a přidává další porci sraček a akce, tohle jsem letos ještě neviděl a dost mi to scházelo. Perfektně nabušený film, který vrhá jednu hlášku za druhou a já při prvních 30 minutách nemohl dělat nic jiného, než se stupidně tlemit. Perfektní výmaz, který tady dlouho nebyl! 80% 04.12. 2010 ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Discover more a nebo už snad raději ne. Po většinu filmu se jedná o slušnou adrenalinovou a epilepticky hravou jízdu držící se herního konceptu s gejzírem byť zrecyklovaných, ale evidentně i na podruhé fungujících nápadů. Jenže by se ke slovu nesměl přihlásit jeden z nejhloupějších a nejpříšernějších závěrů vůbec. Je čas udělat Chev Cheliosovi Pá Pá. Škoda, že se rozloučil tím nejnevhodnějším možným způsobem - padouch nebo hrdina, všichni jsme jedna velká hořící rodina. Případnou trojku nechci nikdy vidět. PS: Mluvící hlavy v kádích mě skutečně nikdy moc nebraly. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už bylo trochu moc. Neveldine s Taylorem nevěděli, kde končí únosná hranice a druhej Crank je proto tak šílenej, že je to spíše na škodu a některý ty scény byly fakt šílený wtf a vůbec jsem nepatřili. Jo jasný, jednička byla taky šílená, ale neházeli to tam bez ladu a skladu a mělo to mnohem dravější tempo. Tady už to fakt bylo přepísklí. Příkladem může být například finále, kde v jedničce přišli s originálním cool telefonátem a tady byl konec to největší wtf celýho filmu. Nicméně některý scény byly pořád hodně fajn a vtipný (soulož na veřejnesti mě v tomto podání asi neomrzí nikdy) a Jason Statham si to zase neskutečně dává a drží to i v těch nejšílenějších chvílí, pokud teda nemá zrovna obří hlavu.Škoda, tam kde mohla zase mohlo přijít to správný akční béčko, přišel jen akční guláš. Ale fandové akce a Stathama si těch pár výbornejch scén užijou. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Bezmyšlenkovitá zhovadilost dua Neveldine-Taylor. Google Earth 2.0 se vrací, aby chlapeček na baterky mohl běhat jak letadlo, poskakovat, šukat, všechny zabíjet a na každém rohu nalézat zdroj el. napětí, které mu zase nahodí jeho "tikající" srdce. Tempo vytvořené brutálním střihem, nesmyslnost na každém rohu (ani to nebudu vyjmenovávat) a nepřítomnost napětí. Chev je mi od začátku do konce ukradený stejně jako šváby v americké kanalizaci a klidně bych mu věnoval atomovou elektrárnu, aby si s ni mohl zahrát na "kdo kurva vybuchuje rychleji kurvo". Šílené množství ještě šílenějších nápadů a zhovadilostí, které autoři předkládají jako něco hodně "cool and fun", ale opak je pravdou (silikony, anální sonda, sex na závodišti... hlava, TA HLAVA!! způsobí asi následující "hihi... to je hovadina"). Tohle může uspokojit jen takové 0,1% (číslo pro Česko, v USA by to bylo jinak:)) obyvatelstva s duševním stavem na hraně mezi pokusem napodobit "Natural Born Killers" a psychiatrickou léčebnou. Závěr filmu působí jak z totálně tupé komedie, kdy se všichni aktéři sejdou úplně ve stejnou chvíli na místě posledního soudu a navzájem se rozstřílí... Film, který mi dokázal být celou dobu (s prominutím) u prdele a tam taky navždy zůstane. Jakékoliv řeči o genialitě nebo "nejlepší akční/cokoliv film, co jsem viděl/a" beru jako neexistenci vkusu a trochu inteligence. Takové lidi lituji a těším se, co řeknou až ve trojce Chev bude běhat po oběžné dráze... Aspoň že ta Amy Smart je furt tak sexy a umí se odvázat ...PS: jestli teplí bratři podělají i Gamer, tak si je na Google Earthu opravdu najdu a ...:) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Vzniklo na 300 hodin digitálního záznamu. (Karlos80)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 164krát - 1,71krát za minutu. (Dixxx)
  • Tvůrcům během prací na předchozím snímku Zastav a nepřežiješ (2006) nevyhovovaly drahé digitální kamery. S požadavkem na maximální svobodu pohybu tak tentokrát použili běžně dostupné malé HD kamery od Canonu (poloprofesionální XH-A1 a amatérskou HF 10), s nimiž se pohybovali v těsné blízkosti akce. Efektivitu ještě vystupňovali použitím držáků, umožňujících hladkou manipulaci, a natáčením na kolečkových bruslích... což mělo na následek desítky zničených kamer. (vilusinska)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama