Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními hrdiny tohoto nízkorozpočtového hororu jsou Nicole a Jess, mladý milenecký pár, který si vyrazí na romantickou cestu po Americe. Cestou se zastaví na opuštěném odpočívadle, kde se přítel hlavní hrdinky za záhadných okolností ztratí. Zoufalá Nicole brzy zjistí, že na odpočívadle není sama. Objeví se tajemný muž v jeepu se snadno zapamatovatelnou SPZ, který jí začne děsit. Dívka nachází útočiště na místním WC, kde jsou všude na stěnách šokující nápisy obsahující již známou SPZ. Později objevuje zmrzačenou dívku, která jí povypráví o tajemném řidiči. Nicole si uvědomuje že z této "hry" již není úniku... (kery-)

(více)

Recenze (92)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor/thriller, který má místy docela zajímavé momentky, ale jeho kvalitu hodně sráží nelogické chování hlavní hrdinky a zdlouhavě nudné pasáže. Místy má děj skutečně našlapanou atmosféru, která je však záhy vystřídaná naprosto nelogickou scénou u které nezbývá než jen zakroutit hlavou. Svým způsobem měl tento film skutečně navíc, ale tvůrci z toho prostě nedokázali vymáčknout co nejvíc. Navíc zde zůstaly některé scény nevysvětleny. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nějaké náznaky dobrého filmu zde byly. Bylo zde ale také mnoho náznaků špatného filmu, a ty rozhodly. Scénáristi by udělali lépe, kdyby se víc opřeli o toho vidláckýho záporáka a ubrali na nadpřirozenu (ženská v přístěnku, šerif na podlaze a pistole v ústech, která minula :D). A hlavní hrdinka je tak neskonale blbá, že i Paris Hilton by vedle ní vypadala na členku menzy. První * za film, druhá * za jednu ušmiknutou část lidského těla. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Našel jsem ho!!! Nejhorší horor roku 2006, fakt jsem ho našel!! Tu jednu hvězdu dávám za za scénu policisty s prostřelenou hlavou, který vykřikne: "Minula si!" Protože to už fakt nešlo se udržet. Hrdinka se chovala na výsost stupidně,což si řekenete, že takhle se chová každá ženská v hororu, ale tady ne, tady je to fakt extrém, upozorňuju! Otázkou je, jak bychom se chovali my v této vyhrocené situaci, možná že stejně. Bohužel i kdyby to byla pravda tak do hororu takové jednání prostě nepatří. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Docela v pohodě krváček, který i přes pár mizerných prvků vůbec nenudil, takže ve výsledku je tohle docela slušné překvapení vzhledem ke zdejšímu hodnocení. Jedná se o chaotické lítání celkem uvěřitelně uřvané Jaimie Alexander, kterou nahání sadistickej vidlák v pikapu kdesi po odpočívadle. Pro gore nenažrance je tohle pohodová volba. 65% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Naozaj slabučké dve hviezdy namiesto jednej sú iba za dve scénky - svojskú rodinku z karavanu nápadne pripominajúcu tú z masakru v Texase a za moment ktorý spomína vo svojom komentári Klay. Rozhovory Nicole so šerifom boli kapitolou samou o sebe a vôbec asi od 20 minúty človek dúfa že Nicole skape čím skôr. Poteší že to nie je úplne cez kopírak ako väčšina podobných hororov, snaha o oživenie príbehu však príliš nevyšla a chýbala tomu lepšia pointa. Snáď v druhom pokračovaní... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama