Reklama

Reklama

Mezi spisovatelem a jeho ženou to na dovolené na Haiti začne pořádně skřípat. Ona si pak začne s jiným a její muž připraví o život jednoho z místních. (Netflix)

Recenze (17)

charles3 

všechny recenze uživatele

Zajímavá atmosféra, hezká širokoúhlá kamera, Sophii to také sluší, přesto... Filmu chybí více napětí a žánrová ukotvenost, takto se pohybuje mezi psychologickým dramatem, noirem, erotickým filmem, thrillerem a díky obsazení G.Rinaldiho (jednoho z Bažantů) i falešnou komedií. Režisér filmu je u nás prakticky neznámý. Za mě poctivé ***. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Zmatený, chaotický a v první polovině strašně nudný příběh o jedné manželské krizi postaršího chlapa a mladičké a nádherné ženy. Ve druhé půlce přece jen přišla nějaká zápletka, ale všechno je natočeno tak nějak neuměle a nezáživně. Jedna hvězda za to, jak podobná zkušenost s přepadením oba manžely nakonec sblíží. No a druhá samozřejmě za úchvatnou Sophii, která ve svých dvaceti letech měla dokonalé tělo a ráda jej ve svých filmech ukazovala, k velké radosti nás, milovníků krásy žen. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Náměť asi nebyl bůhvíjaký a film to bohužel dovršil z gracií. Přitom by se v tomhle Haiti dalo udělat více. Bohužel je to zde tak naivně až nezažívně podáno, že režisér prostě chtěl někoho, kdo odhodí šat  a Sophie byla správná volba. Což o to, holka tělo jak křišťál a Brasseur by sekundoval jako spisovatel dobře, ale prostě to nudí. Příběh je spíše cetka, kdy na 88 minut Vám přijde dobrých 20 záběrů úplně k ničemu. Je tu tolik balastu a nucených svlečených scén, že jako výplň jedné vraždy moc tento film nezachrání. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Až bizarně tragikomicky vyčpělé, rozklížené manželství chlastajícího spisovatele a jeho mladičké ženy nestmelí luxusní exotická dovolená, ale teprve vražda. Film mate tělem, od vztahové frašky / psychodramatu zabíhá do dusného krimi noir (viz podprahově znepokojivý, leč poněkud monotónní Delerueho saxofon) a zpět. Avšak odhalení má silné a z 20leté (nahaté) Sophie Marceau nelze spustit oči. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Hodně hezká Sophie v jedné ze svých mnoha mladistvých nahých rolí, a dost velká tropická nuda, kterou ani Claude Brasseur upíjející se zřejmě jamajským rumem nemůže obrátit k lepšímu. Ale ruku na srdce chlapi, kdo mu ji v tom filmu nezáviděl? Ani nevím, proč jsem to zapomněl ohodnotit, tenhle film jsem viděl už rok dva zpátky. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama