Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (355)

misterz 

všechny recenze uživatele

Chaos a bordel sa tiahne celým filmom. Dej bol plytký, fádny a totálne nudný. Masky jedna veľká katastrofa a ako z pomocnej školy. Napríklad taký vlkolak mi skôr pripomínal susedovho psa ako niečo čo by malo aspoň trocha postrašiť. V Harry Potterovi mali lepšieho, to bez debaty. Celý čas som sa pozeral na hodinky, že kedy to už konečne skončí. Ešte šťastie, že film je relatívne krátky. Horor? Komédia? To asi ťažko. Nebál som sa a nesmial. Skôr mi to pripadá, akoby horor s komédiou odštartovali beh na 100 metrov a po desiatich padli v kŕčoch a agónii na zem. Našťastie to koniec s tým starkým a akože strašidelnou tekvicou troška zachránil. Len žiaľ posledných 5 minút nerobí film. 30/100 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $3,034,206 //počet predaných kusov 197,895║ Ja tam strašne cítiť že to je debut, lebo ako celok je ten film doslova nefunkčný, pokiaľ by sa to bralo na samostatné scény tak fajn, tie boli prevažne na dosť dobrej úrovni, kde bolo cítiť slušnú dávku napätia, do príbehu napasovaní čierny humor až tak neberie ale ani neotrávi, film sa dá brať ako čistý priemer bez vyšších ambícii. /50%/ ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Hou hou tady někdo nakopává totálně prdel přestylizovánému porno Halloweenu Roba Zombieho a zároveň se dokáže důstojně měřit s legendární kingovskou sbírkou povídek Crepshow a to v krásné osmdesátková stylizaci příběhů ze záhrobí. slabší prostředek dokonale nahradí úžasné finále s koledující "tykví". Nevěřil bych, že něco takového se může točit i v novém mileniu. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tohle mi hodně připomnělo moje v mládí milované Bojíte se tmy?. Podobně laciné historky ve stylu "slyšel jsi tu historku o řediteli školy, který vraždil své žáky?" a pojetí, které se nebere dvakrát vážně. A když říkám, že Hallowenská noc je laciná a béčko, tak to tentokrát nemyslím zle, protože tenhle film to o sobě ví a účelově toho využívá. Dougherty je zručný řemeslník a skvěle si poradil jak s halloweenskou atmosférou, tak s lekačkami a místy stístěnou atmosférou. Příjemný film na sobotní večer. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pohodovej film s výbornou pohádkovou atmosférou. Propletený povídky jsou výborné, i když ta povídka s dětma co jdou hledat děti z autobusu dost pokulhávala, tak zbytek byly naprosto senzační. A nejlepší je ta s dýňovým klukem. Filmu snad kromě zmiňované povídky nemám moc co vytknout. Herci byly v pohodě, výborný soundtrack. A stylové titulky. A hlavně celkem vychcaný scénář. Pěkné. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného komiksu Marca Andreyko, ilustrovaného Fionou Staples. (Terva)
  • Meno postavy Sam (Quinn Lord) je odvodené od Samhainu, starovekého keltského sviatku mŕtvych, z ktorého je odvodený aj dnešný Halloween. (Arsenal83)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama