Reklama

Reklama

No Time for Nuts

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2006, 5 min

Obsahy(1)

Scrat pri hľadaní ideálneho miesta pre ukrytie svojho orecha natrafí na stroj času. Keď mu zmizne jeho orech, rozhodne sa ho nasledovať a postupne sa dostáva do rôznych časových období, mimo iného aj do gladiátorskej arény, na ľadovec, do ktorého narazí o chvíľu Titanic, až sa nakoniec dostane do budúcnosti pod obrovský strom plný orechov, kde ho však čaká jedno veľké nepríjemné prekvapenie. (pivo)

(více)

Recenze (197)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

No Time for Nuts přináší další zábavný nářez ze sbírky "Scrat's Funny Escapades." Tentokrát se tento malý rošťák vydává "through the time" a dostane tak příležitost pozvednout Artušův meč, navštívit Gladiátorský zápas, nebo třeba přežít náraz Titanicu na ledovec:) Dostal už Chris Wedge za hlasový projev Scrata nějakou cenu? Asi ne, že...:) ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Pre-hysterický drevokocúr či čo Zkrat, miláček na první pohled, cestuje pomocí stroje času za svou bílou velrybou - dubovým oříškem, jako by byl poslední na světě. Hezké cameo role pětice hrdinů z doby ledové a vystižení epoch, prostředí i žánrů (Excalibur, Baron Prášil, Fr. revoluce, Titanic ad.) filmovými prostředky. Stále trochu moc konzervativní, ale pro jednohubku snesitelná, hudba. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám opravdu vydařený kraťas. Scrat doplatí na svou ořechovou „nadrženost“ a trošku si přitom „za-cestuje“ . Povětšinu času střídá jedna humorná situace druhou a divák se tak dobře pobaví. Po animační stránce to tvůrci zvládli téměř bezchybně a klidně to mohlo být i o kousek delší. Vůbec bych se na ně nezlobil. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

I podruhé je bonusová eskapáda lepší svého celovečerního bratříčka. Oproti Gone Nutty sice o něco horší, ale stále perfektní zábava. Na ploše pěti minut je zde více nápadů, vtipů a vůbec všeho než-li v drtivé většině současných celovečerních animáků. Scrat je prostě... No, prostě Scrat. Doufejme, že se s ním ještě někdy setkáme a že to nebude v nudné rodinné taškařici typu Doby Ledové II. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Další krátkometrážní snímeček o útrapách jendoho z mých nejoblíbenějších "hrdinů" animovaného plátna. Scrat ovšem tentokrát povýšil a svůj starý dobrý oříšek nahání pomocí stroje času v nejrůznějších historických dobách, které se dají velice pěkně poznat. Parádní oddechových pět minut k pousmání. 80% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama