Reklama

Reklama

No Time for Nuts

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2006, 5 min

Obsahy(1)

Scrat pri hľadaní ideálneho miesta pre ukrytie svojho orecha natrafí na stroj času. Keď mu zmizne jeho orech, rozhodne sa ho nasledovať a postupne sa dostáva do rôznych časových období, mimo iného aj do gladiátorskej arény, na ľadovec, do ktorého narazí o chvíľu Titanic, až sa nakoniec dostane do budúcnosti pod obrovský strom plný orechov, kde ho však čaká jedno veľké nepríjemné prekvapenie. (pivo)

(více)

Recenze (197)

Kobitch 

všechny recenze uživatele

V posledním filmu oscarového ročníku sledujeme notoricky známého veveráka Scrata z Doby ledové, který se tentokrát stěhuje v čase i prostoru díky stroji času, na který náhodou narazil. K perfektní animaci asi nemusím nic dodávat, příběh se mi taky líbil — tohle je prostě příjemný a vtipný animák, jak už to u spin-offech Doby ledové bývá. [Oscary 2006] ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

28.3. 2010 - když se Scrat teleportuje a poté vytáhne ten meč z kamene, začnou se dít opravdu ty nejakčnější scény a na krátkometrážní animák je to fakt dobrý. Přes pronásledující se šípy se dostat až do gladiátorské arény a posléze i na uplné dno Titanicu? Odvaha mu neschází. Škoda za tak krátkou dobu. Byla to krása hlavně ta pátá minuta, kdy ten čas letěl opravdu rychle a teleport pracoval na plné obrátky. Video zde : http://www.youtube.com/watch?v=cfLjzL7Px68 ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

No, že bych u toho brečel smíchy, se zrovna říct nedá. Veverka se začíná čím dál víc ohrávat a doufám, že tvůrci přijdou za chvilku s něčím jiným. Chce to změnu. Ale jinak je kvalita animace dost dobrá a na celý příběh se taky krásně kouká. Je to příjemný zážitek, ale na to, aby dostal Oscara nepřináší nic nového. Nebo se možná pletu, uvidíme v únoru. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nepříliš originální nápad zabalen do příjemného vizuálního hávu s legrační veverkou, která dostává více prostoru, než ve svém kmenovém filmu. Nesmál jsem se, ale ani jsem to nečekal. Ke krátkám Pixar animáků přístupuji spíše s odporem, ale No Time for Nuts patří k těm povedenějším, minimálně není zdlouhavý a nudný. Jak by také mohl být film s takovým názvem zdlouhavý, že :) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Dobu ledovou považuji za jeden z nejlepších animáků vůbec. Scrat mě nikdy nebavil tolik jako ostatní lidi, ale pořád ještě je to neuvěřitelně nosná postava s obrovským potenciálem, který byl v tomhle kraťasu vytěžen maximálně. Šaškování veverky putující časem je úžasně vtipnou záležitostí, která se tvůrcům nadmíru vyvedla. 90% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama