Reklama

Reklama

Ďáblova cesta

  • Velká Británie The Devil's Chair
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick zaveze svou dívku Sammy do opuštěného psychiatrického ústavu. V jedné místnosti v budově najdou staré křeslo, na které si Sammy sedne. Ukáže se ale, že křeslo není pouhou veteší, naopak má tajemnou moc, která dívku zabije. Za vraždu dívky je obviněn její kluk… (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Ten kdo dělal trailer si zaslouží pochvalu jelikož udělat bomba trailer na kolosální píčovinu, to chce koule a smysl pro detail. Já tu osobu však nehodlám chválit, já tu osobu upřímně nenávidím jelikož jsem díky tomu ztratila devadesát minut života který jsem mohla využít nějak líp třeba koukat jak mi rostou nehty na nohou nebo počítat spáry v koupelně. Obojí by byl lepší způsob trávení času než sledování ďáblovy cesty což je pěkně kokotskej název aneb opět tleskám překladatelům a podávám petici aby se buď film Cesta přejmenoval v originále na The Chair a nebo ať tuhle píčovinu přejmenujou na ďáblovu sesli. Nakonec je to ale jedno protože mrdka to bude pořád stejná, neherci budou stále stát za píču, děj stále za vyliž prdel a pořád to bude točený na mobil. Pokud Vám k uspokojení stačí tuna kečupu, jekot tří kund, holohlavej kokot kterýmu jebe, Brumbál a emo debil, tak se budete nadšením tahat za lulany a film budete uctívat. Jestli však patříte k publiku náročnějšímu a Babovřeskám jste dali max 4* tak se týhle sračce, co si hrdě říká horor, vyhněte obloukem jako syflem nakažený děvce. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Neviem, či prirovnávanie filmu autorom ku takým veličinám ako je Hellraiser neni moc odvážne, nič na tom, príšerku mal vo filme peknú. Len škoda, že človek musí prehryznúť dosť nezaujímavú prvú hodinu, aby sa jej dočkal a potom si ju užije len v pár rozmazaných záberoch. Dalo sa z toho vymlátiť aj viac... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celý film se nese v duchu vyprávění hlavního hrdiny Nicka, který nás seznámí se všemi svými potížemi a názory na svět. Jeho monology jsou opravdu pozoruhodné, mnohdy i dost sprosté, ale v mnoha názorech s ním souhlasím. Kamenem úrazu je samotný scénář. Nevím jestli to je úmyslné, nebo se jedná o několik myšlenek spojených dohromady, ale jako celek se mi to zdálo hodně překombinované, zmatené a zcela zbytečné. Je zde propleteno několik scén, které jsou zcela nepodstatné a mají za úkol ještě více zamotat vaší mysl. Hlavní náplní je psychologická stránka, která nám má ukázat zvrácenou mysl hlavního hrdiny i naivitu ostatních postav. Sprostá slova jsou zde používaná v hojné míře a ačkoliv mi to většinou vůbec nevadí, tak tady mě to už začalo ke konci štvát ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No tohle ne, trailer vypadá jako naprostý hardcore jatka, ale film je úplně něco opačnýho a rozhodně se nenechte nalákat na nějakýho hellraisera nebo vetřelce či monstrum, jelikož o tom tenhle film opravdu neni, na to rovnou zapomeňte. Krom toho 3/4 filmu se čeká na krev marně, sice hned na začátku to lehce naladí krvavou notu, ale pak se film nese jen na brutálních hláškách Andrewa Howarda, který jsou sice enormně dokonalý, ale co se týká žánru hororu, ať už atmosférou a nebo brutalitou, tak kde nic tu nic. Nakonec až úplně na závěr se člověk jakž takž něčeho dočká, ale dosti zcenzurovanýho a strašně psychostupidně a nikterak originálně vyřešenýho ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Skvělého hlavního hrdinu (hlavně teda jeho velmi charismatického představitele spíše, než postavu samotnou), velmi zajímavý střih, dobrou hudbu, hodně zajímavý rozjezd, slibné scénáristické chvilky (mnohé monology hlavního hrdiny), zajímavé postupy (zastavování obrazu), v každém případě pozoruhodné monstrum (neříkám dobré ani špatné, jen pozoruhodné) a pochválení hodný výběr ženských hereček doslova posrala pointa. Já tyhle pointy fakt nemusím, připadají mi hloupé a strašně mi pijí krev. Nebýt jí, mohl to být zajímavý a povedený vcelku levný film. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se na opuštěné letecké základně Ramsey v Cambridgeshire (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru roku 2006 na filmovém festivalu v Cannes. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno