Reklama

Reklama

Vyšperkuj mi káru

(pořad)
  • Česko Pimp My Ride (více)
Reality-TV
USA, 2004, 73x30 min

Pimp mastři předvádějí, jak se dají ze starých aut udělat vysoce kvalitní pimpmobily. Hiphopová superhvězda Xzibit a nejproslulejší američtí tuneři se spojí, aby vybraným šťastným divákům „vytunili káru“. Je jedno, jakým křápem přijedou, tito machři jim upraví všechno od barvy a nárazníků, přes plyšové potahy a barvy až po instalaci posledních výstřelků z audio a video světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Takže zoberú americký van, z predných troch sedadiel urobia dve a namiesto stredného namontujú popcornovač. Zadné tri rovno vyhodia a namontujú tam drevenú truhlu z ktorej vylieza plastová lebka. Samozrejme to by ešte ostalo miesto v kufri, tak to teda nie. Tam treba namontovať dvadsaťsedem reprákov a sedem palcovú obrazovku, samozrejme napojenú na playstation2. Nech nezabudnem ešte žiarivo ružovú metalízu s čiernym chlpatým interiérom a máme tu desaťmetrový, dvojmiestny, pojazdný cirkus, ktorému sa do kufra zmestí akurát iPod mini. Bravó, zaujímavé je ale jedno, je to sledovateľné. ()

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Naprosto vyšinutá reality show, která se stala legendou a zároveň mémem. Naprosto ujeté úpravy - v dílně West Coast Customs se dávali LCD obrazovky úplně všude - na blatníky a snad i pod auto. Každý zákazník dostal své auto zpět "vyšperkované" na míru, ale zároveň to byla taková karikatura = přehánění nápadného znaku. Auta od "zákazníků" přebírá (a přitom je roastuje) a zas je odevzdává Xzibit, který sice o autech neví nic, ale je to extrémně charizmatickej a sympatickej mašťák s nakažlivým smíchem. Bohužel je to hodně ulhané a narafičené jako skoro všechny "reality shows". ()

Reklama

foundation 

všechny recenze uživatele

Chvilu to bola sranda bohuzial Xzibitov ksicht a stale dookola tie iste veci zacnu po case skor nudit ako bavit. Niektore diely vyborne niektore velmi slabe. Ked nahodou nebolo co robit v poobednajsich hodinach a preklikal som sa az k MTV tak som si to pozrel ale o nejakom pravidelnom sledovani alebo vzruseni z toho serialu nemoze byt ani reci. ()

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

pořady o autech mám rád, všechny. Když se do toho dá ještě x-zibit s jeho humorem, tak je to paráda. Ovšem skutečnost, že týpek přijede ve starym křápu a oni ho pak v dílně předělají na superauťák, no dejme tomu, ale když se na to zpětně podíváme, co z toho bývalého auta tam zůstalo ? Občas ani holá konstrukce nezůstane původní .. :D ačkoli by se to sem asi nemělo dávat, neodpustím si poukázat na jedno video, týkající se právě tohodle názoru: http://www.autoweb.cz/2722-pimp-my-ride-xzibit-a-skoda-yeti-video/ ... Takže oni nepředělávají auta, oni je vyrábějí :D Nicméně mě dostává, co vše jsou schopní tam nacpat a jak to auto pak vypadá jak z GTA .. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál, který dělá z hnusných aut někdy nádherné a někdy ještě hnusnější šperky, ve kterých se snad ani nedá jezdit . Mít 10 televizí v autě, tak tam jsem jenom zalezlej a řumim na televizi a pařim na těch xboxech a dalších blbostech, co do těch aut strkaj . Byl bych strašně posranej, že bych to někde naboural. jako malej jsem tenhle pořad žral. Teď už mi to moc neřiká a většina aut, co tam udělaj se mi zdá hnusnejch a naprosto zbytečně přeplácanejch. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (16)

  • Mnoho z účastníkov bolo nakoniec prekvapených, že tieto modifikácie neboli tak zdarma, ako šou prezentovala. Keďže šou platila za dané súčiastky a modifikácie, niektoré inštitúcie Daňových úradov museli tým pádom zdaňovať účastníkov, podobne ako v prípade výhry napr. v nejakej televíznej kvízovej šou. Federálnym a štátnym inštitúciám boli nahlasované trhové hodnoty každej jednej súčiastky, čo malo za následok, že mnohí účastníci vyfasovali niekoľkotisícové príkazy na zaplatenie dane. (Real Tom Hardy)
  • V roce 2006 si nechal Volkswagen udělat tři půlminutové reklamy na nový Golf GTI, ve kterých ztvárňuje hlavní roli Peter Stomare, a které parodují práve Pimp My Ride. (Sony1994)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno