Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (142)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám nesmyslná kravina a totální prasárna. Ze začátku jsem se bavil a myslel jsem, že hodnocení půjde do plného počtu, ale po půl hodině nadšení upadlo. Nudné pasáže vzrostli a vtipy se začaly opakovat nebo byly až moc trapné. I přesto jde o nadprůměrný snímek, bohužel větších kvalit celkově nedosahuje. Moc doporučovat nemohu, poněvadž tohle nebude snímek pro širokou škálu publika, ale jen pro některé jedince. Jediné co mu nemůžu brát je originalita, ta se od začátku nezapře... 6/10 = 60% ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film všech dob!!! Néé, to si samozřejmě dělám srandu:-) o nic jiného taky u Tromy nejde, zvlášť pod režijí otce oblíbené společnosti Lloyda Kaufmana. Poultrygeist je jeden z TOP troma movies, po Terror firmeru jsem nečekal, že vyprodukují ještě něco úchylnějšího, do této doby jsem netušil, že něco jako Poultrygeist někdo může natočit. Absurdita snímku je tak dokonalá, že to ani není možné... ()

Reklama

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Naprostý muzikálový nízkorozpočtový WTF hnusoúlet, který si dělá prdel ze fastfoodů, americké ekonomiky a všeho možného. Asi nejhnusnější film, který jsem kdy viděl. Nechybí zde nahota, všemožné hnusy, neuvěřitelné přehrávání, všudypřítomná trapnost a scény u kterých si říkáte: jak je možné, že tohle někoho napadlo natočit. I přesto, že nejsem zrovna fanda "nechutného humoru" , tak jsem se rozhodně párkrát zasmál. Není to film pro každého a ke první polovině to už ztrácí energii. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Dodíval jsem si říkám si průměr, takovej extra humus od Tromy (asi zrovna ten největší). Ale projedu ještě některé scény a zjístím, že to bylo vážně skvělé a hodně nabouchané vtipné gore horové béčko s poťouchlým Jasonem Yachaninem, který byl strašně vtipný. Někteří to tu přisuzují k braindead, není to opravdu mimo mísu. Kdyby se například Lloyd Kaufman a Peter Jackson (když začínal nejlépe) dali do kupy tak by se okamžitě zrušili žebříčky nejprasáčtějších a nekrvavějších filmů, protože tihle dva by vytvořili utlimatni masakr. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Lloyd Kaufman si dělá totální prdel úplně, ale úplně ze všeho! Je to nekorektní, zvrhlé, úchylné, zkrátka učebnice a bible TROMY! Navíc si zahrál i jednu roličku, kde vystrkuje na diváka holou řiť. Je to borec! Poultygeist je asi nejkrvavějším a nejnákladnějším filmem společnost Tromy, kde se dějí věci, které jen tak v jiných filmech NIKDY neuvidíte. A navíc je to muzikál! TROMA RULES!!!!! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní hrdinové procházejí celým filmem prakticky nezašpiněni. (L_O_U_S)
  • Arbieho (Jason Yachanin) tričko s nápisem „I love monster“ a obrázek Toxiho odkazuje na sérii filmů Toxický mstitel od společnosti Troma. (Wade)
  • V pokoji Wendy, když si to rozdává se svou novou přitelkyní a sledují je při tom ostatní děvčata, je vzadu vidět plakát Tromeo a Julie (1996). (Sticks)

Reklama

Reklama