Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (142)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společnost Troma a většina jejich filmů je určena převážně (nebo hlavně) pro ty diváky, kteří mají rádi fekální humor plný sraček, morbidních situací, bizarních postav a hlavně ujetého gore. Což je přesně můj případ a i proto mám kousky od TROMY tak rád. Lloyd Kaufman je pro mě opravdu frajer, který i z hovna (v tomto případě pořádného gejzíru fekálií) dokáže udělat nezapomenutelný zážitek. Lámat si hlavu nad kvalitou scénáře – potažmo celého obsahu tohoto filmu je zbytečná ztráta času, protože tohle prostě jen tak někdo nenatočí a hlavně Kaufman rozhodně netočí své filmy pro peníze, ale pro uspokojení svých bizarních choutek. Černá komedie, hororový muzikál, splatter – opravdu vzorový příklad (směsice) ujeté podívané zaútočí na bránici každého fandy této zvrácené show, která nemá absolutně žádné zábrany a především jejím úkolem bylo udělat si legraci z fastfoodů, které jak jistě všichni víme, jsou z hygienou i kvalitou svých produktů dost často opravdu na štíru. Vyserme se ale na morální hledisko, protože já si tenhle film užíval hlavně díky všem těm sračkám, které na nás doslova stříkají ze všech stran, pěkně ujetým postávám, jejich úchylkám a především již několikrát zmíněné bizarnosti tohoto filmu jako celku. Samozřejmě nesmí chybět ani nahota, která je zde navíc dobře propojená právě s muzikálovou vložkou. Kaufman umí skutečně slušně zpívat – to jsem až doteď netušil. Nasraná kuřata sice vypadají dost pochybně, ale svůj morbidní účel splnili. No a gore? Zařadit ho do nějaké kategorie prostě nejde – tohle je prostě TROMA a ta má svou vlastní stupnici kvality. Pokud bych tohle měl hodnotit jako neposkvrněný divák, který od nich nikdy nic neviděl, asi bych tomu vlepil ODPAD a označil to za nehoráznou sračku, ale jelikož já tuhle zvrhlou podívanou miluju, nemůžu prostě jinak než tomu pořádně „osolit“ procentuální ohodnocení. 70% ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Dodíval jsem si říkám si průměr, takovej extra humus od Tromy (asi zrovna ten největší). Ale projedu ještě některé scény a zjístím, že to bylo vážně skvělé a hodně nabouchané vtipné gore horové béčko s poťouchlým Jasonem Yachaninem, který byl strašně vtipný. Někteří to tu přisuzují k braindead, není to opravdu mimo mísu. Kdyby se například Lloyd Kaufman a Peter Jackson (když začínal nejlépe) dali do kupy tak by se okamžitě zrušili žebříčky nejprasáčtějších a nekrvavějších filmů, protože tihle dva by vytvořili utlimatni masakr. ()

Reklama

Paldini 

všechny recenze uživatele

No, nevím. Měl jsem, co dělat, abych tento film dodíval do konce. Kopy sraček, zvratků, krve, ňader škaredých hereček, spermatu, zdeformovaných čuráků, honění čuráků a sem tam nějaká pornohvězda byla u společnosti TROMA do nedávna záruka dekadentní zábavy. Možná bylo všech ingrediencí v tomto filmů nadbytek, ale spíše scházel jakýkoli náznak vtipnosti. Nebavil jsem se a všechna hodně špatná muzikálová čísla byla pro mě skoro k nepřežití. Ale snad Kaufman vydělal pár dolarů na to, aby opět natočil něco pořádně zábavného. Srovnávat tento film s jacksonovými majstrštyky je k smíchu a zároveň potupa všech pořádných a zábavných splatterových jatek. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Snad největší tromácká prasárna, se kterou sem měl tu čest se potkat, všude tečou, potažmo lítaj nebo se rozmátlávaj sračky, střeva, hnis, do toho šílená mutace všech lidí na kuřata, opíchávání mrtvýho kuřete a na oddech tu máme nějaký ty muzikálový čísla s hromadou holek s kozama ven, fakt neskutčný, prostě správná mňamozní chuťovka po který sem dostal chuť si zajít do KFC, i když sem během filmu spořádal řižek, Peter Jackson může jen tiše závidět, akorát škoda, že je to celkem nuda a kvůli tomu jen průměrný tři, ale jestli bych měl hlasovat o nejprasáčtější film všech dob, tak tohle je jasná volba ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zvrácená, brutální, nechutná, ultra fekální ... no prostě Troma záležitost, se vším všudy. Nečekaně jsem se i párkrát dobře zasmál (halušková sex scéna na pokladně) a dobré jsou i některé ty muzikálové vsuvky - scéna v posteli, kde jsou všechny holky nahoře bez, byla hodně fajn " ... určitě mi chybí lízání prdelí ..." A ty dvě buchty, vůbec nebyly špatný. Top Gore scéna - useknutá ruka a noha - s touhle hraju fotbal !! Dobrá šílenost, kterou jsem si dost užil a první polovina měla slušný nájezd, na plný počet. (1006. hodnocení) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • V pokoji Wendy, když si to rozdává se svou novou přitelkyní a sledují je při tom ostatní děvčata, je vzadu vidět plakát Tromeo a Julie (1996). (Sticks)
  • Scény odehrávající se v restauraci se natáčely v prázdné prodejně McDonald's. Vše ostatní se natáčelo ve starém kostele, kde také sídlil štáb. (HellFire)
  • Arbieho (Jason Yachanin) tričko s nápisem „I love monster“ a obrázek Toxiho odkazuje na sérii filmů Toxický mstitel od společnosti Troma. (Wade)

Reklama

Reklama