Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (701)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Ale tohle mě tedy potěšilo moc. Film s tváří naprosto nenáročný zábavy, uvnitř velmi pravdivá lidská komedie o vztazích tak, jak se to pořád opakuje. Naděje umírá poslední a někde ten náš/naše opravdu žije a taky nás hledá. Jen to chce si v překlenovacím období moc nenatlouct kokos a neztrácet víru. Hézounký ... ale soudě dle zdejšího hodnocení (64%) mně stačí málo :). ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle musela napsat ženská - tolik párů a tolik o vztazích (prakticky jen o vztazích). Uvidíte dost hvězd pohromadě, nikdo nevyčnívá, všichni mají zhruba stený prostor. Ale jinak je to odnikud nikam a že bych se nějak moc bavil, se říct taky nedá. Pozitivní vzpomínka pro mě patrně zlstane Drew - před tímto filmem jsem ji nijak zvlášť nemusel, ale ukázala, že umí. ()

Reklama

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Air France je vynikající cestovka. Let z Paříže do San Franciska trvá něco okolo 8 hodin a tudíž jsem si naplánoval, jak krásně se vyspím. Chyba lávky! Celou dobu jsme putovali se sluncem a já po dvou hodinách už začínal vidět dvakrát, ale spánek nikde. Pak ale koukám na obrazovku a tam film. Dal jsem si sluchátka na hlavu a začal sledovat. Po pár minutách se mi v zorném poli objevil Ben Affleck a Jennifer Aniston a mně už bylo jasné, že se jedná o tu romantickou komedii, jejíž plakát mne strašil každé ráno při cestě do školy. Uplynuly dvě hodinky a spal jsem jako mimino. P.S. Za poslední desetimutovku by měli být scénáristé postaveni před popravčí četu, protože do té doby působil Affleck z těch všech chlapů jako největší sympaťák. P.S.S Scarlett se zase nesvlíkla. Člověk stále čte o tom, jak má nejlepší dekolt na světě, ale že by se s ním pochlubila, to ne. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem se koukat, opravdu nechtěl. Přítelkyně však byla docela nadšená a ta hromada hvězd mě přemluvila. Ještě bych měl zmínit, že romantické komedie jsou asi to poslední, na co se rád dívám (těsně před pohřby), protože kvalita je často hrozná. Až tak moc tě nežeru je však skvělá výjimka, která plejádou hvězd v pěkných rolích, které připomínají skutečný svět více, než v milionech dalších obdobných komedií. Krom toho je vtipně ukázána naivita i hloupost žen/mužů a celé té havěti:). Všichni zúčastnění jsou vynikající, své role si užívají a třeba Ginnifer Goodwin si svou naivitou diváka dokáže omotat (asi stejně jako Scarlett odhozením svého oblečení). Co tedy zbývá? Asi jedno velké děkuji za skoro 5* romantickou komedii, která mě velmi bavila a chvílemi dala vzpomenout na kyselost některých vztahů.Tohle určitě neurazí. PS: Justin Long má na to být hvězda:) PPS: jsem asi jediný muž, který by nahé Scarlett v bazénu odolal, až tak jí teda nežeru:) ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Docela fajn vztahový proplenec, ale nic originálního ani nijak objevného či dokonce pravdivého, jak se to chvílemi snaží tvářit, tu nevidím. Poněkud zbytečně působí poměrně velké množství dějových linií, z nichž zákonitě jsou některé méně zajímavé než jiné, a také stopáž je vzhledem k námětu na hranici snesitelnosti. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Film byl volně natočen podle knihy Grega Behrendta a Liz Tuccillo, v níž odpovídají na čtenářské otázky ohledně vztahů. Ti samí autoři se také podíleli na scénářích pro seriál Sex ve městě (od r. 1998). V epizodě Trochu hádek, trochu řečí (2003) je dokonce myšlence „He's just not that into you“ věnován příběh Mirandy, která zjišťuje, jak poznat, když ji chlap „až tak moc nežere“. (Bbbulanek)
  • Když Gigi (Ginnifer Goodwin) cvičí jógu a stále čeká na hovor od Conora (Kevin Connolly) s telefonem na podložce, cvičitelka říká, aby se cvičící postavili do pozice psa. Ženy v záběru (včetně Gigi) jsou však v pozici kobry. (paphaja)
  • Při natáčení měl film krycí jméno "Boy Trouble". (ČSFD)

Reklama

Reklama