Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

nash. 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky a obě jsou pro Sandru Bullock, která v jinak nezáživném, nepříliš zábavném a dějově velmi řídkém příběhu o ničem, kouzelným způsobem vytvořila potrhlou hyperaktivní „mimoňku“, která si díky své mimořádné inteligenci uvědomuje jak moc je občas mimo, přesto však energii a zničující vodopád informací, které neustále chrlí na všechny strany, nedokáže držet na uzdě. Sama o sobě je zábavná, děsivá, okouzlující i dojemná. Člověk si ji prostě musí oblíbit a může jen litovat, že se nemohla jako kulový blesk prohnat lepším příběhem. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Parádna oddychovka. Smial som sa na mnohých miestach a prišlo mi, že sa všetci zúčastnení svojimi rolami naozaj bavili. Toto je totiž úplný výplach, komediálna blbina, pričom v takýchto filmoch poväčšinou nehrávajú dobrí herci. Tu sa zišla kvalitná zostavička. Sandra Bullock je už rokmi overený komediálny talent a aj tu opäť raz ukázala aká je dobrá. Mne sa jej postava a ako ju podala veľmi páčila. Ostatní rovnako fajn. Skrátka ideálny film na nedeľný večer keď máte chuť len vypnúť a zasmiať sa. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Mary, proč nemůžeš být jako každá jiná holka?“….,,Mary, odkud bereš všechny ty zbytečné informace?“… ,,Mary, proč takhle mluvíš a nosíš ty stupidní červené boty?“..... Film o tý nejotravnější a nejšílenější holce, která se svoje prázdná místa pokouší zaplnit slovy, křížovkami a Stevem. Bohužel jen zaplňuje už tak přeplněné místo mezi průměrnými romantickými komediemi. Sandra je fakt výborná, je šílená, je… ale je i vtipná? Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě, který slovo v křížovkách nikdy nenajdu. 2.) Znám holku, co nosí červený vysoký boty. 3.) Chci se stát tvůrcem křížovek. 4.) Jsem zamilovanej do S.Bullock a takto ji to dokážu. 5.) Romantických komedií není nikdy dost. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock si chtěla zopakovat staré zlaté časy, kdy zářila jako romantická hrdinka a zahrála si v neromantické a nevtipné romantické komedii, která se opravdu nepovedla. Neshazuju film, kvůli tomu, že se mu tak dařilo při na udílení Zlatých malin ale kvůli tomu, že je opravdu špatný a i v rámci žánru zcela podprůměrný a ve výsledku i docela divný. Sandra si opět vysřtihla typickou workoholičku, která nestíhá osobní život do té doby než najde JEHO a stane se z ní potrhlá "stíhačka", která se chová jako 14-ti letá a 90 minut dělá hodně podivné věci, které přebíjí věcmi ještě podivnějšími. Sandra už není nejmaldší a za výslednou podobu nejspíše hodně děkuje maskérům ale nic to nemění na tom, že se pitvoří víc než kdy předtím a pro její zaryté odpůrce je film učiněným peklem. A o Bradley Cooperovi se vyjadřovat nebudu, protože ho prostě, tak nějak, nemám rád. Všechna ocenění, která film získal jsou zcela zasloužená. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Tak Sandra Bullock si za toto nezaslúžila Zlatú Malinu, síce liezla dosť na nervy..ale nie na "výkon" hodný tejto ceny...ale All About Steve je taká tuctová komédia, v ktorej sa nedopatrením ukázal Bradley "Hangover" Cooper, ktorý bol len témou filmu, ale nevyužitou...ale exceloval tu Thomas Haden Church, ktorý tento podpriemerný snímok vytiahol z bahna nezaujímavej komédie... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Film sa nakrúcal  v Santa Clarite v Kalifornii (USA) od 30. júla do 3. októbra 2007. (Arsenal83)
  • Na filmovom plagáte drží Mary (Sandra Bullock) v ruke červeno-biely dáždnik. Vo filme je však modro-biely. (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno