Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

jamesjimbo 

všechny recenze uživatele

trailer je desetihvězdičkový, opravdu zábavný a skvělý, škoda, že se té zábavy nedostalo tolik i do samotného filmu. nicméně, toto je pravý příklad grindhouseu, autoři to takhle stvořit chtěli, a navodit atmosféru fimlu 70. let se jim skutečně podařilo, takže pro znalce a milovníky žánru grindhouse jasných 5*, pro "seriózní" kritiky odpad. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak niektoré hlášky boli brutálne. Tento film sa tvári strašne neohrabane, špinavo a vizuál ma k tomu tiež prispôsobený. Originalita tu chyba a je to jedna vykradačkova cundra ale, ktorá to ani netají. Je tu viacero tvrdších scén ale deje sa to tak rýchlo, že ma to nemohlo ani šokovať. Remeselná stránka filmu je strašne slabá a k tomu značnou mierou prispeli aj herci. Tu mi chýbali charakterove postavy zaporákou ako napr. v chaose tam hlavná sviňa bola naozaj veľká ale tu som hlavnému kingovi vobec neveril .Co ma ale prekvapilo, že film disponuje veľmi malou dávkou brutality, tej som čakal oveľa viac. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle lehce erotický exploaťák natočený v retro stylu sedmdesátých a osmdesátých let nemá absolutně žádnou chybu! Ryzí oldschoolový příběh, přímočarý děj, syrová a stylová atmosféra, věrohodná dobová výprava i dobově příšerné herecké výkony, dokonalá hudba, chlapi s bowijáky za opaskem a dvě úžasné baby - zvrácená sadistická a lesbická bestie Marla (Ivet Corvea) a především andělská a panenská katolická dívka Catherine/Rosie (Cheryl Lyone), od které se kromě jejích půvabů dočkáme například i nelítostného penetrování mužského konečníku mačetou. Vytříbená delikatesní lahůdka pro všechny ctitele pokleslých žánrů. ()

Junys odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě studentky katolické školy prodávají bible. Na jedno doporučení se vydají do vedlejšího městečka, kde si myslí že to bude lepší. Jenže vše se mění když v nesprávnou chvíli klepou na špatné dveře. - Vykuř mi prstíky... Ochutnej... Kozy sem kozy tam... První co mě vadilo už od začátku je ta odporná hudba na pozadí.. Dál si myslím že film je o tom ukázat co nejvíc koz od malých až po svěšený patnáctky... Nevěděl jsem jestli se smát neb brečet protože to bylo fakt strašný. Po celou dobu nuda, napětí na úrovni 0. Dlouho jsem neviděl takovou blbost. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Hodnotenia poniektorych ma navnadili na nieco fakt extremne,ale ako vacsinou to byva,nebolo to tak,krv takmer ziadna,brutalita na velmi nizkej urovni a naviac ma sklamal zaver,cakal som mega-pomstu,no az na jednu chutovku to bolo slabsie,ovela drsnejsie,krutejsie,realnejsie boli filmy ako I spit on your grave alebo trebars Chaos,takze tri hviezdicky stacia,viac si to nezasluzi...:-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama