Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Určitě to nebude bavit každého. Jako kdybyste si pustili klasický starý horor o znásilňování holek, ale tohle mi přišlo nudnější. Takové bez atmosféry. Hudbu to sice má občas pěknou, ale celé je to takové bez energie. Nejspíš za to můžou mizerní herci. Ale občas je to sexy, což film docela zachraňuje. Za nekrofilní scénku dávám menší plusko. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Tak toto ma neoslovilo. Beriem do úvahy, že sa to hralo na film z rokov sedemdesiatych a aj vďaka tomu si stále uvedomujem, prečo filmy z tohto obdobia nepozerám. Ešte stále ma nebavia a nenachádzam v nich čaro. Rovnako ako som ho nenašla ani tu a dopozerala som to len preto, lebo som to nechcela nechať nedopozerané (dopozeranie mi trvalo 3dni!!). Postavy na mňa pôsobili nevýrazne, v dôsledku čoho mi bolo šuma fuk kto koho znásilní a kto koho zabije. Čo sa týka rape-u a následného revenge-u, tak opäť nič, čo by na mňa nejakým spôsobom zaberalo. Snáď zabitie Marly a Loba bola taká topka, aj keď to buď nebolo zobrazené alebo bolo zobrazené iba strašne zhruba. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

No tak to byl docela slušnej mazec. Čuměl jsem na to jak na zjevení, asi tak když jsem poprví viděl Dům tisíce mrtvol od Roba Zombieho. V něčem si to je dost podobný, ale především v šíleným zpracování si to je rovno. Opravdu se jedná o naprosto šílenou jízdu plnou fetu, koz, sexu, špíny, násilí a skvělé hudby. Není to sice pro každého, ale ten kdo si umí filmy typu Poslední dům na levo užít tak bude jistě spokojenej. Já teda byl. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak niektoré hlášky boli brutálne. Tento film sa tvári strašne neohrabane, špinavo a vizuál ma k tomu tiež prispôsobený. Originalita tu chyba a je to jedna vykradačkova cundra ale, ktorá to ani netají. Je tu viacero tvrdších scén ale deje sa to tak rýchlo, že ma to nemohlo ani šokovať. Remeselná stránka filmu je strašne slabá a k tomu značnou mierou prispeli aj herci. Tu mi chýbali charakterove postavy zaporákou ako napr. v chaose tam hlavná sviňa bola naozaj veľká ale tu som hlavnému kingovi vobec neveril .Co ma ale prekvapilo, že film disponuje veľmi malou dávkou brutality, tej som čakal oveľa viac. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Run! Bitch Run!“ je ukázkou toho, že tvůrci přesně věděli, co chtějí natočit, a tomu přizpůsobili svou snahu. A vyšlo jim to. Natočili revenge snímek, který má ducha 70. let, není na první pohled vizuálně kvalitní, ale jinak má všechny atributy toho, co divák očekává. A je to pěkně krvavé. Tady dostanete, co máte dostat. Tvůrci vám dali, co chtěli a uměli si s tím poradit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama