Reklama

Reklama

Gabriel - Anděl pomsty

Trailer

Dříve bylo v nebi hned sedm archandělů. Dříve. Dnes už v něm ale zůstal pouze jediný. Ten nejsilnější - archanděl Gabriel. A i jeho brzy čeká odchod z nadýchaných obláčků do pozemského světa. Pouze on totiž může zastavit pandemii zkázy a válku o duše, kterou mezi lidmi rozpoutal padlý anděl smrti Samael, nejtemnější z temných. Gabriel ale ví, že postavit se takovému soupeři bez pomoci by bylo naprosté šílenství. Jeho jedinou šancí je proto naleznout poražené archanděly, znovu vnést do jejich života světlo a sjednotit je do legie dobra, jež se postaví zlu v konečné bitvě všech bitev. A až stane nebe proti peklu, nebude už návratu zpět. Hlavní roli v ponurém, k Matrixu, Vráně či k Equilibriu se hlásícímu mystickému akčnímu thrilleru debutujícího australského režiséra Shanea Abbesse ztělesnil pohledný Andy Whitfield. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jenom chviličku to vypadalo, že by to mohlo být zajímavé i trochu originální. Než přišly levné lokace, levné kostýmy a levné kontaktní čočky. A naprosto laciné dialogy a podprůměrné herecké výkony. Přitom jsou ve scénáři prvky, které by z toho mohly udělat něco zajímavého. (Jinak jsem netušil, že andělé v nebi nemají nic jiného na práci, než se učit kung-fu a nakopávat prdel těm padlým na Zemi.) ()

Grran 

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem, ALE ten film by si zasloužil daleko víc péče. Je to jakási slátanina Sin City a Matrixu a těžko říct čeho. Speciální efekty rozstřesenou kamerou, což je chválím, zaměstnávat nemocné Parkinsnem a mít odvahu jim dát do ruky kameru a nebát se/nezajímat se že jim upadne opravdu chce určitý duch... Opravdu zklamání, nedoporučuji ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Pěkný, temný a celkově vizuálně hodně dobře provedený a příběhově zajímavý, stejnětak některý akční scény jsou naprosto parádní a hlavní herec Andy Whitfield má velkej potenciál, ostatně hereckej výběr se hodně poved, záporáci drsný a skvěle působivě namaskovaný a ostatní do filmu pěkně zapadající, jenže co s tim, když z 2 hodin je asi hodina a půl keců, lehce prokládaný solidní akční řeží, která to už ale nevytáhne na víc než na zajímavej, ale průměrnej akčňák, kerej měl ale našlápnuto daleko výš. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nastavovaná kaše s celkem slušnou temnou atmosférou a s poměrně charismatickým hlavním hrdinou, ale to je tak vše. Dialogy jsou hrozivé, akce celkem žádná a příběh nulový. Zkrátka dvě bandy andělů se honěj po zemi a dělaj si navzájem neplechu, což semtam proložej nějákou šílenou rádoby teologickou moudrostí. Chvílemi to ve mě evokovalo hovadinu nejvyššího kalibru jménem Bojovníci, ale zase tak hrozný to nebylo. Občas jsem se i bavil - zejména squadra záporáků mě rozesmála - démoni všech náboženství spojte se. :D 40% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čo chceli tvorcovia dokázať ( povedať ) týmto viac ako dlhým, obkecaným, minimálne akčným a až obsedantne filozoficky sa tváriacim paskvilom? Anjeli ako kurvy, pomocníci vo vývarovni pre houmlesákov a coolovo (o hovne) sa tváriaci mafoši ( pričom hlavnému záporákovi sa dalo ublížiť oveľa jednoduchším spoôsobom - ostrihať ho do hola, také háro...). A do toho jeden sexy ,,anjelik,, pre nadržané trinástky, ktoré pohybujú jedným prstom po mobile a tým druhým po...Dajme tomu, že nápad bol dobrý, ale spracoval to človek, ktorý má asi taký cit pre filmárčinu, ako ja pre kozmonautiku. YA ( Young Adult ) žáner bol pred TWILIGHT sériou vcelku neznámy, lenže verím, že tento blud, by nezaujal ani päť minút po premiére spomenutej upírskej ságy. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama