Reklama

Reklama

Gabriel - Anděl pomsty

Trailer

Dříve bylo v nebi hned sedm archandělů. Dříve. Dnes už v něm ale zůstal pouze jediný. Ten nejsilnější - archanděl Gabriel. A i jeho brzy čeká odchod z nadýchaných obláčků do pozemského světa. Pouze on totiž může zastavit pandemii zkázy a válku o duše, kterou mezi lidmi rozpoutal padlý anděl smrti Samael, nejtemnější z temných. Gabriel ale ví, že postavit se takovému soupeři bez pomoci by bylo naprosté šílenství. Jeho jedinou šancí je proto naleznout poražené archanděly, znovu vnést do jejich života světlo a sjednotit je do legie dobra, jež se postaví zlu v konečné bitvě všech bitev. A až stane nebe proti peklu, nebude už návratu zpět. Hlavní roli v ponurém, k Matrixu, Vráně či k Equilibriu se hlásícímu mystickému akčnímu thrilleru debutujícího australského režiséra Shanea Abbesse ztělesnil pohledný Andy Whitfield. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Vizuálně naprosto úchvatné dílo s obrovským potenciálem, který byl však jaksi promarněn. Veškeré usilí o kombinaci Sin City, Constantina a Blade Runner přišlo vniveč a dalo vzniku naprosto průměrnému snímku, který však má v dnešní době obrovský potenciál pro remake, který se snad dočká lepšího režiséra a vyššího rozpočtu. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Mám rád tuhle tematiku, komixový nádech, temnou atmosféru apod. Proto jsem se na Anděla pomsty docela dost těšil, ale tohle bylo jen jedno velké zklamání. Víc jak 3/4 filmu se pouze mluví a mluví a mluví, ono kdyby alespoň ty dialogy za něco stály, ale bohužel se se drmolí dokola pořád to samé. Bojové scény (kterých je mimochodem oravdu velmi málo) jsou zvláštní,někdy nepřehledné, chvílemi nevíte co se děje, vůbec nemají šťávu, divně zpracované, někdy i směšné. Nic atmosferického jsem tak nějak nezaznamenal, temných míst je sice požehnaně, ale to bylo tak všechno. Alespoň, že "klaďas" je poměrně sympaťák. Jednoduše souhlasím s tím co píše Adrian. ()

Reklama

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Pro mě šlo o film s velmi atraktivním námětem, který mě prostě zaujal. Neměla jsem s ničím nějaký závažnější problém. Ano, odrazil se tu na několika místech slabší rozpočet, ale i tak je film slušnou podívanou, která má atmosféru, zajímavou dokreslující hudbu a hlavně Andyho Whitfielda, který film zdvihá ještě výš. Jediné, co mi chybělo, byly propracovanější charaktery a celkově vztahy mezi postavami a jejich historie. S tím by byl Gabriel mnohem přehlednější a stravitelnější. Občas se člověk trochu ztrácí, ale i tak si zaslouží tři *. ()

numan 

všechny recenze uživatele

Celé to na mě působí jako děsně dlouhý videoklip k nějaké rockové srajdě. Rádoby hlubokomyslné dialogy a pompézní kecy, které jsou ovšem úplně prázdné, stupidní děj na úrovni počítačové hry o vyvražďování andělů pro mladší dorostence. To, že tu všichni nosí barevné čočky, nepůsobí efektně, ale komicky. Jedna hvězdička za potetovanýho šulínka Gabriela, kterej přežije i "akční" situaci, ve který skončí jako ražniči. Nechtěná komedie. ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Upřímně nevím,co si o tomhle celém mám myslet. Chvílemi to působí jako béčko, co se o něco velkého pokouší a chvílemi odhaluje tajemství, díky čemuž si "Gabriel" hraje na něco opravdu VELKÉHO. "Anděl pomsty" cituje chvílemi "Vránu" chvílemi"Matrix" a já nevím, co ještě+tváří se hodně tajemně. I když akční scény jsou pojaté hodně zmateně. Ne, osobně nedoporučuji. Akčně-jakoby mysteriózní guláš. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama