Reklama

Reklama

Držitel nominace na Oscara Will Smith ztvárňuje hlavní roli Bena Thomase, muže, který se ocitl na křižovatce a hledá způsob, jak ulevit svému svědomí. Zjistí, že má moc změnit život sedmi cizích osob, které si zaslouží druhou šanci. Když se však do jedné z nich zamiluje, musí se rozhodnut, zda má odhalit své tajemství – i kdyby to znamenalo vzdát se nadobro svého plánu. Snímek Sedm životů od tvůrců filmu Štěstí na dosah je podmanivým tajemstvím plným emocí, okořeněným láskyplným milostným příběhem a smutným, ale inspirativním koncem. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (1 149)

Shit 

všechny recenze uživatele

O co v tomhle filmu jde, se dá celkem lehce vypozorovat hned od začátku a různý příběhový maskovací fígle nejsou moc neprůhledný, ale je to natolik dobře natočený, že mi to vůbec nevadilo a síle průběhu filmu tu ani trochu neubírá a ani mi to nepřišlo zdlouhavý. Mimoto, z Willarda Smithe se pomalu ale jistě stává velice kvalitní charakterní herec, což tady předvádí v plný parádě a nebýt Rosario Dawson, tak by to byla téměř one-man-show, Will je tady jednim slovem prostě skvělej ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Angelo Milli: 1. Seven Days Seven Seconds - Angelo Milli ,2. Seven Names ,3. Sarah ,4. Assisted Living ,5. Inez ,6. I Thought I Was Strong ,7. Leaving Home ,8. I Am Nowhere ,9. A Good Man ,10. New Life ,11. Shower Flashback ,12. The Field ,13. Love Theme ,14. Requiem ,15. Surgery ,16. Tim's Eyes ,17. Seven Pounds , ()

Reklama

ripo 

všechny recenze uživatele

Posledných cca 30 minút filmu stálo za to. To, čo však bolo predtým, mohlo byť zaujímavé, nebyť zdĺhavých a nudných scén, ktoré len zbytočne naťahovali minutáž. Prepracovaný bola akurát jeden jediný vzťah, pričom by nebolo na škodu trochu sa pohrať napríklad aj s Ezrovým osudom, či pridať tam ešte niekoho viac na rozpracovanie. Hudba pomalá, zapadajúca do pochmúrnej a smutnej atmosféry filmu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

..potřebuji sanitku! Co se stalo? Byla tu spáchána sebevražda! Kdo je obětí? Já!…. PROČ? ,,Je v mé moci změnit okolnosti!“ Kdo je Ben Thomas? Odkud se sakra vzal? Prvních 30 minut samé otázky a žádné odpovědi. Pak sleduji W.Smitha jako dojemného průvodce štěstím a neštěstím druhých v příběhu plného lásky, viny a vykoupení. Film o ,,muži, který by se rozdal“ bude možná sympatičtější těm starším, než těm, kteří očekávají, že se na scéně objeví kpt. Steven Hiller. A taky těm, kteří se nebojí utratit za kapesníky více než je zdrávo. Aby mne někdo 70 minut záměrně citově vydíral jsem asi ještě nezažil (zajímalo by mne, jak to vypadá v kině :-) ). Velice smutný film pro lidskou duši, kterou se režisér G.Muccino nesnaží vyléčit, ale nahlodat. A tím mi to za Štěstí na dosah vrátil i s úrokama! ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Není to špatné drama, ale co mě dovádělo k šílenství, je neskutečně natahlá stopáž!! Proč to má k sakru dvě hodiny? Opět se ukázalo, že pravidlo méně bývá často více, opravdu platí a u tohohle snímku dvojnásob. Ze začátku jsem se v ději téměr neorientoval, ale asi po 30 minutách bylo jasné kam snímek směřuje. To by nebylo až tak na škodu, ale s přibývajícími minutami je děj více a více natahován a já se ptám proč, když je jasné jak to skončí. Navíc se mi zdá, že Gabriele Muccino tlačí na divákovi emoce možná až zbytečně moc. Will Smith hraje perfektně a jako herec v mých očích stoupá čím dál tím více. Škoda té stopáže, protože kvůli ni nemůžu nad tři hvězdičky...... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 70 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 169,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Kid a Nemo Smithovi

Kid a Nemo Smithovi

15.01.2009

Klan Smithových dnes opět vládne titulkům filmového zpravodajství. Především je tu remake Karate Kida, ve kterém si hlavní roli zahraje Willův syn Jaden. Stejně důležitou je však postava jeho mentora… (více)

Reklama

Reklama