Reklama

Reklama

Pravidla zasnoubení

(seriál)
  • USA Rules of Engagement (více)
Ukázka z filmu
USA, (2007–2013), 35 h 56 min (Minutáž: 20–23 min)

Tvůrci:

Tom Hertz

Kamera:

Wayne Kennan

Hrají:

Oliver Hudson, Bianca Kajlich, Megyn Price, David Spade, Patrick Warburton, Adhir Kalyan, Candace Kroslak, Heather Locklear, Andrew Aguilar, Mini Anden (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Adam právě požádal Jennifer po sedmiměsíční známosti o ruku. Jsou zamilovaní a těší se na neutuchající lásku posvěcenou manželským slibem. O něco skeptičtěji k tomuto konceptu přistupují jejich sousedé přes chodbu - Audrey a Jeff jsou totiž svoji již 12 let, a tak mají ke svátosti manželství vypěstovaný svůj vlastní přístup. A kdo má nejvíc co říct k Adamově zasnoubení je samozřejmě jeho nejlepší přítel a spolupracovník Russel, který je i přes svých 150 cm výšky a nafoukaný účes lvem salonů a lovcem dívčích srdcí. Nechejte se lehkým humorem tohoto seriálu vtáhnout do spletité sítě manželských vztahů, kratochvil i povinností a a vypozorujte z nich nezbytná "pravidla zasnoubení". (bystroocko)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (65)

pmusic 

všechny recenze uživatele

Je dost možné, že moje hodnocení je lehce tendenční, protože v době, kdy jsme doma začali tento seriál sledovat, jsme zrovna byli zasnoubení a plánovali jsme svatbu. To srovnávání čerstvého a nového vztahu se zaběhnutým manželstvím nás zkrátka dostalo. Jeden frk střídal druhej a nás to fakt bavilo. Až mě překvapuje, jak málo % si tento seriál od většiny uživatelů vysloužil. ()

Broda84 

všechny recenze uživatele

Další vztahový seriál, který neurazí, ale rozhodně nijak výrazně nezaujme. První hlavnější dvojice Jeffa a Audrey funguje na kontrastu neandrtálec a neurotička, která , musí mít hlavní slovo. Další postavy představují doplňkovou dvojici krasavců, která prezentuje lidi s nižším IQ. První dvojice představuje manželský pár a druhá zasnoubený pár, který se do chomoutu moc nehrne. Aby seriál byl zajímavější, je zpestřen o mpostavu sukničkáře Russell Dunbara. Russell Dunbar je jen velmislabším odvarem Barneyho Stinsona z prvních sérií Himym. Zatímco v Himym se postava Barney velmi povedla a byla výrazným zdojem zábavy ze seriálu, postava Rusella je víceméně založena na snaze být sukničkář, která je zakončena velkým trapasem. Kupodivu seriál měl sedm sezón, což mě překvapuje. Ohodnotila jsem třemi hvězdičkami, asi tak 60%. Když neběží nic lepšího v TV, tak může i pobavit. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál u kterého se člověk sem tam zasměje, zkrátka a jednoduše jako dělaný k jídlu po práci. Na stranu druhou děj se točí kolem 5 postav kdy žádná není ničím specifická, zapamatovatelná. Je to tedy taková jednohubka na kterou se klidně podívám, ale když už ji nikdy neuvidím tak to přejdu. A ještě jeden klad na závěr - dobře se zde dívá na herečku Bianca Kajlich. P.S.: Hodnotím po shlédnutí asi 20 dílů napříč 1. a 2. sérií. Za mě 3z5 ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Dlouho předlouho jsem tomu seriálu přicházela na chuť. Na televizních obrazovkách se tu a tam míhá už docela delší dobu a tak můžu říct, že na první seznámení nic moc. Nesympatické obsazení ke kterému jsem si musela vyšlapat cestičku a ani teď to není to pravé ořechové. Ale musím uznat, že je to občas sranda a má to chvíle, kdy to dokáže zaujmout. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že vůbec, ale vůbec nevím čím si mě tenhle sitcom takhle přitáhnul.. Někomu se může zdát námět podobný jako u How I met your mother nebo třeba u Přátel, jenže v ROE je něco více.. Herci, specifický humor a hlavně postavy, epizody, které stále a stále lákají na další a další.. A každou sérií navyšují epizody laťku nahoru. Třemi slovy Aktuálně Nejlepší Sitcom. Nejoblíbenější postava je samozřejmě Jeff, ikdyž Russel mu pomalu šlape na paty. 1. série - 88%, 2. série - 92%, 3. série 94%, 4. série - 96% Celkově - 96% ()

Galerie (597)

Zajímavosti (6)

  • Úvodní melodie se nazývá „How Many Ways“ a pochází od autora Señor Happy. (peeteno78)
  • Timmy v seriálu zmiňoval, že pochází z Jihoafrické republiky. Jeho představitel Adhir Kalyan se skutečně v Jihoafrické republice narodil. (peeteno78)

Reklama

Reklama