Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Critters terorizují obyvatele jednoho činžáku a jaksi postrádají nějaké větší ambice škodit a žrát. Opět se setkávají se svým králičím nemesis. Třetí díl se mě kdysi líbil mnohem více. Hlavně tedy jejich řádění v kuchyni. Musím ovšem uznat, že se jedná i přes účast DiCapria o díl bez kterého bychom se vklidu obešli. Obětmi jsou jen 2 zloduši. 40% ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Pokles oproti druhému dielu. Chlapci z výroby to mierne posrali, ako by im dochádzali nápady. Hudbu zvolili ku jednotlivým scénam strašnú. Menej akčnosti a hororových scén oproti predošlým dielom je rozhodne na škodu. Je to nedotiahnuté a menej premyslené. Leonardo DiCaprio ako malý harant poteší, no herci ako celok sú hrozní. Ľakačiek pomerne málo a dej slabší, no stále je to pomerne dobrá zábava a pre tých čo majú radi Critterov (ako som ja), treba vidieť. Záver kazí celý film a Charlie ako lovec Crittov je jednak stašná postava a strašný herec. Vidno, že sa tvorcovia príliš nepárali. Pre mňa je to ešte stále fajn a znesiteľná záležitosť. 45% ()

Reklama

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Asi to hodnocení ve srovnání s osttními vypadá hloupě, ale mě se to líbilo. Původně jsem myslela že se natentuju jako u Otesánka, který sežral celý barák a ta, která ho k tomu naváěla zůstala naživu. Načež když ti dva hnusáci byli sežráni a ostatní slušné lidičky nechali naživu na základě bizarních, ale přesto úsměvných scén, nelze být jinak než spokojena. :D Akorát je škoda obličejů těch netvorů. Kdyby je neměli, byly by z nich krásné řasokoule do akvária, které by se jednou za čtrnáct dní mazlily v rukách jedna báseň. :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretia časť "Critters" nielenže postráda príjemnú vidiecku atmosféru Grove´s Bendu a tiež prítomnosť Lovcov, ale hlavne tomu chýba aura prvých dvoch dielov. Tým, že sa critters presunuli do mestského námojného domu hodne utrpeli. Vo filme je ich poskromne a pôsobia ťarbavým dojmom. Celé to už skĺzlo do, pre mňa nie moc zaujímavej, recesistickej polohy. Zaujímavosťou je prítomnosť 17-ročného Leonarda DiCapria. Nečakajte však od neho herecký výkon, aký sa mu podaril v Titanicu. Critters 3 nie je vyložene prepadákovým pokračovaním série, ale oproti svojim dvom predchodcom ide jeho kvalita o triedu nižšie. ** ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak tento třetí díl už jsem opravdu „odbyl“ ledabylým koukáním a sledováním hlavně mladého Leonarda. Snímek je roven předchozím, nic nového nepřinesl, jen musím uznat že měl v druhé polovině spád. Za což si jistě vysloužil dvacet procent. Není to moc, ale je to tolik aby jej to vytrhlo z nebodovaného místa. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama