Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

ASSBURGER 

všechny recenze uživatele

Tento horor bol úplne o ničom. Očakával som niečo lepšie skôr mi to prišlo viacej ako komédia než horor ale to nevadí. A predsa som musel dať aspoň jednu hviezdu za DiCaprio ktorý ako dieťa bol celkom dobrý. Film sa mi skôr nepáčil ako páčil ale ako som už povedal jednu hviezdu som musel dať no za koho iného než DiCapria. Ale to nie je žiadné prekvapenie prečo tento film nie je taký dobrý Kristine Peterson je jedným z nevýznamných režisérov ktorého som ani nespoznal ale nevadí tento film nie je jeho najhorší ma aj horší tým myslím Kikboxera 5. ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Film, který už není pokračováním celkem známé série. Spíše mi to připadalo, jako by se tento snímek snažil divákům připomenout, na jakou že sérii to vlastně navazuje, protože dělat resumé dvou předešlých dílů se mi zdá jako ubohost. Tohle dělají seriály, ano. To tam rovnou mohli tvůrci napařit slogan "V minulých dílech jste viděli..". A DiCaprio byl k smíchu. ()

Reklama

folklorman 

všechny recenze uživatele

Takže třetí díl ostnatých koulí považuji za nejslabší z celé série. Mnohými kritizovaná čtverka alespoň disponuje zajímavějším prostředím a určitě hororovější (vážnější-temnější) atmosférou. Každý díl ostnatých koulí měl nějakou WOW scénu (např. C2 – obří koule), ale zde se pouze pomalím tempem doslova dostaneme ze sklepního prostoru hotelu až na střechu. Katastrofální herecké obsazení jenom snižuje kvalitu už tak průměrného filmu. Výjimku tvoří snad jen Don Keith Opper. Bohužel dostal v tomto díle docela malý prostor. Critters 3 = nuda a šeď. Určitě nejslabší díl. ŽEBŘÍČEK OBLÍBENOSTI: Critters 1 (1), Critters 2 (2), Critters 3 (4), Critters 4 (3). ()

Daumatin odpad!

všechny recenze uživatele

Počas celého filmu som iba neveriacky krútil hlavou, že v takomto nechutnom odpade hrá mladý DiCaprio. Každý nejako začínal, každopádne film som dopozeral iba s veľkým sebazaprením a tých 81 min. bolo pre mňa nekonečných. Debilný film s hlúpym scenárom v ktorom absolútne nič nefunguje. Horor?? Really?? Tak potom asi komédia, ale hrozná. Za mladého DiCapria 5% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

No... nebyla to až taková hrůza, jak jsem čekal. Nicméně - veškerý vtip téměř vymizel a už se tam tak nějak podivně vaří z ničeho. Na příchod Critters se opět čeká poměrně dlouho a když velmi pozvolna dorazí, nudí vlastně i oni a většina jejich scén je debilní. Tak proč ty tři hvězdy, ptáte se? Inu, jak už jsem říkal, nebyla to až taková hrůza, jak jsem čekal. A ta holka (Aimee Brooks) byla skvělá (nejen jako postava, ale i postavou a tak... však víte). A ty tři hvězdy tam jsou i za DiCapria (neví někdo, co je ten v té době přibližně na dvanáct let vypadající mladík zač? Je to docela sympaťák). A taky je to za Critters. Jen a pouze za ně, protože jsou skvělí. A za Charlieho, to je prostě sympoš. Všechno ostatní je nuda. Postavy. I scénář. Nic inovativního, ale dá se to přežít. A krom toho, pro podobný věci mám nějakou podivnou slabost, takže i když je to sice špatný, moje sympatie to má - důvody výše. 60% (ale lehce, nepatrně, téměř nulově, se v hloubi duše za takové hodnocení stydím, ale sežer to critter). ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno