Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Už by(ch) měl (někdo) módu handy-cam-třesaček zastavit! Tento mix, který míchá Záhadu Blair Witch, Saw, Paranormal Activy a všelijaké Activity absolutně nefunguje. Efekty, herecké výkony, střih, kamera.....vlastně vše je totálně špatně. Narozdíl od ASYLUM se tady člověk ani nebaví. Příliš se to tváří vážně. Za chvíli se natočí horor i na baby-cam a bude to opravdu k pos*ání plenek. ()

Gumrice 

všechny recenze uživatele

Lepší atmosféra, (pro mě) lepší děj a sympatičtější herci. Nechci tady pět nějakou chválu, na to mě zase film tak moc nezaujal, ale tvůrci se nyní nejspíš rozhodli napravit škody po prvním dílu. Povedlo se. Rozhodně zde neplatí, že dvojka a další pokračování jsou vždy horší než jednička, pro mě v tomto případě naopak. Při vybraných scénách jsem si dobře stříkla, což se nedalo říct u prvního otravného dílu. Jestli se chce někdo bát, tak si myslím, že není špatné si takhle večír film pustit. Kdo viděl Grave Encounters, chápu, že se mu do dvojky chtít nebude, ale věřte, nebudete litovat. Ano, je to sice celé přitažené za vlasy, ale ve světě dnešních filmů (hororů) je to zcela běžné, nemyslíte? ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zoufale nudnej rozjezd ale potom co začne bubáctví v blázinci je to ve starejch kolejích a člověk se opravdu bojí. Že je to kopie jedničky to mi snad nevadí když byla dobrá. Samozřejmě pobavil i korejec co pronesl větu MENŠINY TO VŽDYCKY SCHYTAJ JAKO PRVNÍ a asi 5 minut nato jako první ve filmu zařve :)))) Bohužel poslední třetina se starým známým už výrazně kulhá a za posledních cca 30-40 minut přijde už jen jedna lekačka, což je škoda. ()

Nemik96 

všechny recenze uživatele

Po tom co mě zaujal první díl jsem od GE2 měl určitá očekavání,bohužél jak už to většinou u dvojek bývá pravidlem, stojí za hov*o :) První polovina filmu bylo to nejhorší co jsem kdy zažil ať už herci u kterých jsem bouchal šampus po každém umrtí tak atmosféra filmu naprosta kopírka prvního dílu v mnohem horším provedení. Jedina věc za kterou uděluji hvězdičku je ten přerostly sráč ve ventilační šachtě ten se opravdu povedl. 1* a nikdy více. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto je také "typické" pokračovanie so všetkými kladmi a zápormi, ktoré väčšinou "dvojky" obnášajú. To znamená, že tvorcovia sa rozhodli pritvrdiť, ale aj to pritvrdenie malo svoje mínusy. V prvom rade treba povedať, že je to takmer identická kópia jednotky, akurát s tým rozdielom, že lovcov duchov nahradili teenageri. No ani v prvej časti som tie postavy veľmi neriešil, takže tu mi už bolo duplom ukradnuté, koho tam obsadia. Pre mňa bolo skôr dôležité, že prvá polovica bola ešte nudnejšia a neznesiteľnejšia ako v jednotke. Potom sa to samozrejme rozbehlo, duchovia sú stále pôsobiví, pekných efektov a akčných scén je omnoho viac, dokonca sa dočkáme aj gore, ale na druhej strane zatiaľ čo v prvej časti som sa ľakal každú chvíľu, tu sa to tvorcom darilo len sporadicky. Napriek tomu - pozerá sa na to dobre a svoje kvality si to udržuje, takže po dlhšej dobe opäť fajnový zástupca otravného a otrepaného hororového subžánru, ktorý ma aspoň trochu potešil. Pohodových 60%. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)
  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)
  • Na stole v nemocnici bola nakreslená ouija, teda tabuľka vďaka ktorej sa komunikuje s duchmi. Klasická tabuľka na komunikáciu má písmená usporiadané abecedne, avšak tabuľka v tomto filme mala rovnaké rozloženie ako QWERTY klávesnica. (metal.storm)

Reklama

Reklama