Reklama

Reklama

Když Dannyho zmlátili před zraky jeho dětí, přeje si jediné. Pomstu. Skupina vyhazovačů ho učí jak se bránit i útočit. A tak Danny brzy konfrontuje šéfa místního gangu. Boj má však překvapivě brutální následky...  Danny, osamělý tovární dělník, je během náhodné rvačky zmlácen a ponížen před zraky svých dětí. Jeho už tak bezútěšná existence tak klesá hlouběji do propasti zoufalství. Danny se však rozhodne bojovat. Potkává skupinu klubových vyhazovačů, kteří ho přijmou mezi sebe a dodají mu dostatek sebedůvěry. Danny se pomalu sžívá s jejich světem a zaplete se s místním šéfem podsvětí. Tímto se spustí řetězec událostí, které budou mít neuvěřitelně brutální následky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Filmová perla. Vpravdě věrné znázornění toho, co obnáší profese vyhazovače. A nejen to! Je to i věrné znázornění toho, co obnáší rodina a především přátelství. Také, co to znamená zaplést se se zmrdama. No a jak se zbavíte zmrdů? Musíte jim pořádně nakopat prdel! Skvělý film, i po druhém shlédnutí jsem zůstal uchvácený tím zážitkem. "Kdo je to ten Sun Tzu? Co já vím, znám snad všechny jeho kámoše?":D ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Snímek není jako většina tuctových britských gangsterek, ale je "konečně" natočena s citem,tak, že to člověka nenudí ani chvíli, a přesto je to velice decentní příběh. Režie, scénář a dialogy jsou skutečně velmi slušné, což jsem skutečně nečekal. Je to celé takové nenápadné,ale velmi dobré prostě. V rámci "žánru" to už prakticky nemůže být lepší. Guy Ritchie točí filmy efektně, toto je natočené až nenápadně. Nedá se říci co je lepší, oboje je stejně dobré. 80% a ****. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Průměrné drama z prostředí vyhazovačů jednoho britského klubu, do kterého se vinou tíživé situace dostává obyčejný muž aby se ze začátku naučil bránit a bojovat aby později zjistil, že se zapletl do něčeho mnohem vážnějšího než je pouhé vyhazování ožralů. Z daného tématu mohlo vzniknout působivé akční drama ale režisér vytvořil pouhopouhý průměr, ve kterém se drží hodně při zemi. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jaké to je, být 12 let ve vězení? To já sice nevím, ale možná vám dá odpověď na tuto otázku právě Clubbed. A nejen to, taky se dozvítě něco o tom, jaké je to, být vyhazovačem na diskotéce plné dealerů a nechutných alkoholiků. Jo? Že to znáte? A co box? Co vám říká box? Jo, taky tu o něm padne zmínka. Taky se tu mihne nějaký ten mafián a ... už vám nebudu kazit zážitek ze skvělého filmu, kterým Clubbed bezesporu je. Podbarven parádní muzikou a zastoupen vynikajícími hereckými výkony... 80% ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Veľmi nenápadný a malý film. Zaváňa gangsterkou, atmosféru na to má. Nečakal som od filmu takmer nič, ale nakoniec som sa slušne pobavil, takže mám radosť. Herci neznámi, ale hrali slušne. Príbeh neponúka priveľa, ani nič nové, ale rozhodne nie je na zahodenie. Miestami kruté, až surové. Bohužiaľ je to predsa len film na jedno pozretie. 68% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama