Reklama

Reklama

Anakonda 4: Cesta krve

(TV film)
  • Česko Anakonda: Krvavá cesta (více)

VOD (1)

Jeden z plazivých potomků geneticky upravené anakondy se znovu probral k životu v dalším akcí nabitém pokračování série Anakonda. Umírající magnát Murdoch si najímá doktora, který má za úkol sklidit čerstvé krvavé orchideje a experimentovat s jejich oživovacím nektarem na hadím mláděti. Z háděte však přes noc vyrůstá monstrum ohromné velikosti a s ještě větší chutí k jídlu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (85)

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Co říci k filmu jenž musela napsat první oficiálně zaznamenaná lidská zombie, která den před napsáním ztratila mozek v rumunských Karpatech? Tady už totiž nemůžeme ani mluvit o klišé, protože by klišé došlo k příliš velké újmě. Ne zde je to opravdu do nebe volající stupidita áčkového charakteru ve všech fázích výroby, která dala vzniknout zetkovou kvalitu filmu, kde scény na sebe často nenavazují, logika si zde zřejmě vzala dovolenou (sakra, přes cestu spadl klacek, je nás šest s dvěma auty, tak ho společnými silami neodtáhneme, ale půjdeme hezky pěšky; nebo v táboře jsou mrtví a vrah je stále někde tam? Ne vracet se nebudeme, protože v táboře jsou auta s nimiž se stejně nikam nedostaneme protože na jediné cestě je ten klacek kvůli kterému jdeme pěšky a pět mil zpět chodit nebudeme) a herci hrají jako ochotníci v inscenaci o špatném herectví. Třešničkou na dortu jsou počítačové efekty, které mají jen pár lekcí k tomu, abychom na na nich viděli i jednotlivé pixely. Prostě průšvih každým coulem a zasloužený odpad. Tomuto se vyhněte obloukem! 5% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Je to pěknej nesmysl. Scénář muselo psát ještě větší pako než ke trojce v trojce to aspon zachranoval Hasselhoff ted uz ve trojce neni a ta stojí za starou belu. Film je sám pěkná kravina některé scény hodně nepovedené a zase špatné efekty ze kterých se ani ze trojky nepoučily. Celej film je špatně. Sám sem tam našel asi sto chyb a to jsem je ani neměl chut zastihnout. Ženu střelí do prsu a ona se o pul minuty chová a pohybuje jak kdyby ji nikdo nestrelil, za to Johnny Cage z mortal combat byl zasažen také a rozhodně v pohode jako ta ženská nevypadal to je první nesmysl. Druhej nesmysl je ze kdyz tam prijely a videly ty mrtvoly proc to rovnou nezabalily takhle by to bylo aspo trochu realnejsi a kdyz v te oblasti je anakonda a on se tam zacne radovat a jásat pul hodiny taky kravina. Takhle bych mohl pokračovat až do nekonečna. Tu jednu jedinkou hvězdu jsem dal zakonec ale jinak je to fakt ta největší kokotina co bůh mohl stvořit. Kravina 1 stupně. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Příšerné zakončení "anakondí ságy". Hůř to už natočit snad ani nešlo. Tady už nejde o anakondu, ale o zmutovaného hada, který se vlivem nějakého séra 100 x zvětšil a má ještě díky němu regenerační schopnost, takže nejde ani zabít. I vizuálně je nejotřesnější. Vypadá jako dlouhá špageta s hadí hlavou. Tady se opravdu vůbec nic nepovedlo. Ani ta čubka z minulého dílu, Crystal Allen, tady už není tou samicí v narvaných riflích a bílém tričku, nýbrž nějakou vojenskou kreaturou ala Lara Croft. [1281. hodnocení, 80. komentář, 13%] ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Já tohle můžu, jsem otrokem rytmu." Čtvrtá anakonda už nemá s tou původní nic společného. Banda nájemných žoldáků, studentíka, vědeckého týmu a hlavní vědátorky se prohánějí rumunskými lesy a přitom je honí ,,anakonda", která má asi 20 cm zuby. Kvalita dialogů, kamery a zvuků je nečekaně otřesná. Scénář absolutně nijak nerozvíjí anonymní postavy, takže je divák nucen opět fandit přerostlému plazovi. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-rumunský snímek „Anakonda 4: Cesta krve“ je pokračováním, jeř je hodné svého předchůdce. V podstatě jde o to samé – boháč chce přežít – jako v předchozím filmu, navíc je to stejný boháč. Naštěstí příběh se tu uzavře a my můžeme být rádi, že se v tom nepokračuje, protože ani jako béčko to není moc zábavné a trikově je to prostě tristní podívaná. Já vím, že je to levné, ale proč to nemohlo být aspoň vtipné? ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. (Terva)
  • Natáčení probíhalou současně s předchozím pokračováním Děti Anakondy (2008). (KucC)

Reklama

Reklama