Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta mladých teenagerů se společně utáboří u osamělé farmy, kde žije pouze pár osadníků. V odlehlé lesní kůlně naleznou táborníci skříňku se sbírkou krátkometrážních snímků, které si pustí na promítačce u filmů uložené. Filmy vypadají jako snuff (někdo na nich mučí a vraždí mladé kempaře), ale hrdinové to pokládají pouze za dobrý trik. Později však začnou nabývat dojmu, že filmy jsou opravdu reálné ... V tu chvíli je jim v patách již šílený maniak a chystá se z nich udělat další "hlavní hvězdy" své zvrácené sbírky. Jedná se o velice brutální a násilný horror z okrajové odnože horrorů zvané explotation. (Flipnic)

(více)

Recenze (119)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Carver... Carver... Proč se ten film jmenuje Carver? Aby prozradil jedinou věc, která by mohla ve filmu nějak překvapit? Hodně povedený tah. Film je totiž od začátku až do konce naprosto jednoduchou a předvídatelnou plejádou nehereckých výkonů a všech klišé, které podobné filmy mají. Navíc, ta hromada sádla, navíc v legrační masce, byla opravdu směšná a to mi kazilo alespoň to jediné, na co mohl Carver sázet (když to ostatní je tak odfláklé) a sice nějaké ty vraždy. Jo, jsou povedené (většinou), ale ten klaun je prostě kazí a i ony samotné někdy působí komicky. Vzpomínám si třeba na tu tyčkovanou, to jsem se mohl potrhat. Carver si hraje na něco, co není, snaží se jen na sílu šokovat brutalitou, ale všechno to působí tak levně a nepřirozeně, že i to jediné jest posráno. Navíc nemám rád, když se mě někdo snaží okatě šokovat, za prvé mě šokují jiné věci, než puknuté varle a za druhé... já nevím, ale když už jsem napsal za prvé, tak muselo přijít za druhé. K dobru ještě připočteme utahanou a nudnou první polovinu (druhá to moc nezachraňuje) a otřesné herce, jejichž postavy měly všechny aspekty skupiny, kterou byste nejraději rozstříleli kulometem. A ten konec, to je balada. Ach. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Kto je kameraman?“ Rozpučenie mužských semenníkov v priamom zábere je ešte tým miernejším výjavom, ktorý v tomto rovnako fádnom (psychológia postáv, blondína v nohavičkách blúdiaca nočným lesom), ale zároveň šokujúco nekompromisnom, hixploitation uvidíte. Bobby Shaw má svoje snuff skrátka rád. Hororový underground. Viac na mojom ex-blogu: http://ivokucera.blog.sme.sk/c/182833/Carver-60.html ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Exploitation utopené v moři klišé, logických kiksů a nulových hereckých výkonů. První polovina je strašně uspávací záležitost, zatímco druhá už je jenom o tom, jakým způsobem budou oběti zmasakrovány, a záleží tedy na zpracování. Samotné scény mučení nejsou zas tak hrozné, řekněme průměrné, ale i z nich a především z celého zbytku snímku sálá něco jako amatérismus. Co se hodnocení týče, film po celou dobu osciluje mezi odpadem (nejčastěji první půle) a dvěma hvězdičkami (nejčastěji druhá půle), konečných 20% je myslím odpovídajících. Jo a prý je to natočeno podle skutečné události... pche! ()

V_erus_h odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jednou jeden režisér, který neměl v pátek večer co dělat.. Nejspíš ho nikdo nepozval na žádnou párty, tak tu svoji frustraci musel nějak ventilovat.. K mé smůle to bylo skrze film, který jsem právě shlédla.. Jako lokalitu natáčení si vybral botanickou zahradu, po cestě se stavil v blázinci, v bordelu, v místním fotbalovém klubu a v sámošce pro hromadu kečupu.. Kde koho vybral je, myslím, jasné.. Když dal do kupy svoji hvězdnou pětku, vysvětlil, že když budou svoje repliky vymýšlet sami na fleku, filmu to dodá autentičnost, aby se na něj dala dát ta zneužívaná nálepka "podle skutečné události.." Kameru, kterou zřejmě dostal k 10. narozeninám, vrazil do tlapy svému psovi, jinak si tu "úžasnou" kvalitu neumím vysvětlit.. Myslím, že si dám na nějaký čas od explotation pauzu, protože tohle byl zrovna ten typ filmu, u kterého jsem si strašně chtěla vystřelit mozek, dostat ránu kladivem nebo zkrátka cokoliv, co by mě zbavilo tohohle děsu.. A přitom stačí jen zmáčkout tlačítko "stop.." No jo, asi jsem trochu masochistka, takže co máme na seznamu dál?.. :D P.S Když musím na filmu hledat, ne to, co se mi líbilo nejvíc, ale to, co mě s*alo nejmíň, o něčem to svědčí.. Btw. byla to ta písnička, ta byla fakt dobrá.. :D ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Film mi doporučil jeden moc prima uživatel, kterýho tak svým hovnocením zklamu, naseru a je dost možný. že mě prokleje, zahrabe v lese a nebo, což je pro každýho zdejšího člověka prý nejhorší, mi odebere bod. Tak a teď mě polila větší hrůza než za celou dobu sledování tohohle paskvilu. Já a přijít o bod? Nééééé...Tak a teď vážně, fakt někdo řešíte body? Já ani nevím kolik jich mám. Ale potom, co mi v poště přišla žádost bod za bod a po odmítnutí následovalo hysterický nadávání jaká jsem to nechápavá a krutá píča, sem si uvědomila, že někomu na nich asi záleží. No mně záleží max na tom, aby mi můj kámoš uživatel prominul, že jsem film nedokázala ocenit a vzhledem k tomu, že jsem mu ještě velmi nedávno poplivala Očistu, tak to skoro vypadá, že to dělám naschvál. Nedělám. Fuckt ne, dokonce jsem naopak smutná, že tenhle horor nemůžu vychválit páč jsem si chtěla po Očistě zvednout náladu a ono zas hovno. K filmu - Tlustej potrat v helmičce, díky který vypadá jak retardovanej čmelák, vraždí podobně retardovanou skupinu jako, že klaďasů. Z komentářů tady jsem čekala pořádný maso ze kterýho mi bude na blití, no na blití mi sice bylo, ale rozhodně z jinýho důvodu. Jestli chcete gore, dejte si Studenou rybu a tím myslím film a ne, aby jste se vrhli na ledničku a začli žrát třeba uzenou makrelu. Jako bonus se ve filmu nevyskytuje ani jedna jediná zasraná postava, který by se dalo alespoň trochu fandit a tak jsem si přála ať prostě všichni klaďáci chcípnou včetně toho Pučmeloucha co je morduje. Což se stalo. Paráda, alespoň něco, co můžu vyzdvihnout. Plus ty kozy byly fajn. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek je natočen na motivy skutečných událostí. Z kempování v horském městečku Halcyon Ridge se tehdy nevrátilo 5 lidí. (Matysek__k)

Reklama

Reklama