Reklama

Reklama

Hory zalité krví

  • USA The Hills Run Red (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten příběh jste určitě slyšeli. Vypráví o nejkrvavější, nejkrutější vyvražďovačce, která vznikla v 80. letech, ale záhadně zmizela. A jsme v současnosti: trojice hororových fandů hledá tajné místo, kde se film točil a doufá, že tu najde jeho kopii. To, co objeví, je fakt, že tajemný krvák je víc než jen film. Je skutečný. A oni jsou jeho nejnovějšími hvězdami. Hory zalité krví přicházejí s úplně novým rozměrem hrůzy, protože zděšení filmoví nadšenci musí vzdorovat šílenému vrahovi, který nosí zdeformovanou masku dětské panenky. Ale moment, Babyface je přece jen filmová postava, ne? Ne. On žije. Čeká. A těší se na setkání s fandy, kteří zemřou – pomalu, krutě, otřesně – pro jeho umělecké dílo. Rozjeďte kameru! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

ancientone 

všechny recenze uživatele

Zachytávanie zvukov zo sedemdesiatych a osemdesiatych rokov znie dopadá príliš hlucho a suchupárne - vykrádačka ulepená od smiešneho scenáru, ktorý sa bude možno niekomu zdať originálny, podkopnutá vrcholne nesympatickými postavami, enormne grotesknou postavou vraha a evokácia ducha starých gore/slasher snímkov tristne stroskotáva na dezolátnom bode. HILLS RUN RED odkaz filmov ako TEXAS CHAIN SAW MASSACRE, DELIVERANCE alebo HILLS HAVE EYES svojou neschopnosťou v nepotrebnej "exhumácii" (odkaz stále pretrváva, čo je hlavným bodom úrazu týchto "exhumátorov") nechcene opľúva. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +příběh, Tad Hilgenbrink, atmosféra, postava Babyface, některé gore scény -možná by si to zasloužilo víc herců, první polovina se rozjíždí pomalu/// No tak je pravdou, že by mi větší frekvence herců vůbec nevadila. Nadruhou stranu film si bez problému vystačí se čtyřmi hlavními herci. Přecijen jejich živonost je celkem velká. Hodně překvapil námět a celkově scénář filmu, který je hodně na úrovni. Dějové zvraty se tu najdou a i když se dají celkem lehce předvídat, prostě tady jsou a to se cení víc, než kdyby to byla stále dokola omílaná nuda. Potěší závěrečných 15 minut, které opravdu překvapí. V každém případě by si tento film zasloužil pokračování./// Celkem 79%/// ()

Reklama

666teen 

všechny recenze uživatele

Po několika nepodařených sračkoidních remacích (h)různých klasik celkem vydařený slasher a veliká škoda nevyužitého Babyfaceova potenciálu. Další varování pro pátrače po zapomenutých klasikách horrorového žánru (viz podobně neslavný konec sběratele úchyláren v CIGARETTE BURNS). Pěkná lesní prasárna. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Totálne obyčajný slasher, ktorý je založená na akejsi legende o nejakom stratenom hororom filme....fúúú no dobre scenár je "originálny"..čo tu máme ďalej...nahatú Sophie Monk, nejakého killera a bandu hlupákov...trápny film ale s celkom obstojným koncom..plus titulky otvárajú "nečakane" dvere do ďalšieho dielu... ()

MATADOR odpad!

všechny recenze uživatele

Ten titulkovej začátek byl vážně hnusnej a hned jsem si myslel, že půjde o něco dobrého. Ale začátkem to skončilo (docela brzy), zbytek krátké stopáže je jedna absurdní nuda, u které jen koukáte na blbce Babyfacea a jeho rodinku zvrhlých lidí, aby se neřeklo, tvůrci Vám ukážou prsa, aby malé děti měli o radost postaráno, pro mě tam nebylo nic, než hromada zbytečných blábolů, při kterých mi šla hlava kolem. A žádné hory jsem tam neviděl, spíše les, ale to je blbost autorů. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Natočení filmu trvalo 2 roky. (Cheeker)
  • Ve scéně, kde jsou naši hrdinové v kině si lze povšimnout plakátů, které odkazují na jiném hororové snímky, například Strach.com (2002) nebo Kruh (2002). (ČSFD)

Reklama

Reklama