Reklama

Reklama

Hory zalité krví

  • USA The Hills Run Red (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten příběh jste určitě slyšeli. Vypráví o nejkrvavější, nejkrutější vyvražďovačce, která vznikla v 80. letech, ale záhadně zmizela. A jsme v současnosti: trojice hororových fandů hledá tajné místo, kde se film točil a doufá, že tu najde jeho kopii. To, co objeví, je fakt, že tajemný krvák je víc než jen film. Je skutečný. A oni jsou jeho nejnovějšími hvězdami. Hory zalité krví přicházejí s úplně novým rozměrem hrůzy, protože zděšení filmoví nadšenci musí vzdorovat šílenému vrahovi, který nosí zdeformovanou masku dětské panenky. Ale moment, Babyface je přece jen filmová postava, ne? Ne. On žije. Čeká. A těší se na setkání s fandy, kteří zemřou – pomalu, krutě, otřesně – pro jeho umělecké dílo. Rozjeďte kameru! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

PKD 

všechny recenze uživatele

Asi budou nějaké SPOILERy. No vida, co se dá poříditi za směšných 4.5 melounků od scénáristy 1. the Wrány. To jsem zase 1 naletěl. (Což mě poněkud vytočilo. V reálu se mi to nestává.) Nemyslím filmu, ale té blondýně. Zlo sice zůstalo nepotrestáno (obecně u hororů tohle většinou nequituji s povděkem, zvláště když není 2, která by v tomto př. byla dosti žádoucí, už jen kvůli tomu, že by negovala tu mezititulkovou scénu, nebo jí dala do budoucna rozhřešení) ale navzdory mému přesvědčení, že to bude dietnější verze Carpenterových Cigarette Burns (které jsou zase mnohem atmosphéričtější), méně jak 4 dáti nemohu. Docela mě překvapil fakt, že jde o WB film, páč kurviči hrané divize DC filmů dle mého, moc do hororů nestrkají frňák. Dětská incestní Tvářička se dosti povedl a byť má jen 1 film, tak může v klidu konkurovati všem těm Jasonům apod. Musím též zvrhle obdivovati veškeré ženské osazenstvo, páč já bych roli pokrytecké cizoložnice či totálně pošahané (jo, holt porodit v necelých 13ti není tak zcela běžný průměr (i když...kdo ví, jak je to dnes?) a v hlavě to udělá tak trochu bordel, v životě nevzal. Z tohoto by bezesporu bojovnice za ženská práva dostaly velmi pravděpodobně hromadný infarkt. Doufám, že letos uvidím aspoň 1 podobný horůrek, kde to odnesou všichni zmetci co to odnésti mají. Zatím smůla. I tak ale díky za tip geinovi, jehož avatar vám po shlédnutí bude velmi povědomý.;-) Já prozatím zůstanu u Jany Eyrové. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hory, co nemají oči, uši ani mozek a krev z nich cáká jen pro efekt.. Slasher motiv ala Texas Stihl Massacre (vraždící dement a jeho famílie) je už bohužel vyčpělý jak vůně Babyfaceova podpažního deodorantu a nějaké atmosféry prosté found footage, či pseudo-dokumentární variace na tomhle faktu nic nemění. W.Sadler si mezi ostatními "herci" musel připadat jak Laurence Olivier a tak aby ostatní zaujali, je třeba ukázat něco navíc - například Sophie Monk opakovaně vystavila své dvě jediné, ale za to enormní přednosti. Kdyby to tak viděl táta detektiv - snad by v rozrušení začal pít i vodu z kohoutku.. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Co za 2k jistojistě fanoušků hororu tohle hodnotilo? 51%? WTF? Hixploitationu, který si sice nekrytě půjčuje z TCM, ale má i zábávný a propracovaný scénář, je prolitý krví, má stylového zabijáka, dám bez problémů 4*. Konec už trošku přepálenej, ale jinak jsem se bavil moc dobře a lituju, že mě hodnocení zdejších expertů odrazovalo tak dlouho. 75% vylíté krve... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +příběh, Tad Hilgenbrink, atmosféra, postava Babyface, některé gore scény -možná by si to zasloužilo víc herců, první polovina se rozjíždí pomalu/// No tak je pravdou, že by mi větší frekvence herců vůbec nevadila. Nadruhou stranu film si bez problému vystačí se čtyřmi hlavními herci. Přecijen jejich živonost je celkem velká. Hodně překvapil námět a celkově scénář filmu, který je hodně na úrovni. Dějové zvraty se tu najdou a i když se dají celkem lehce předvídat, prostě tady jsou a to se cení víc, než kdyby to byla stále dokola omílaná nuda. Potěší závěrečných 15 minut, které opravdu překvapí. V každém případě by si tento film zasloužil pokračování./// Celkem 79%/// ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Príbeh, ktorý mi bol v úvode predstavený ma zaujal. No v polovici filmu to začalo vyzerať ako klasická nezáživná vyvražďovačka. Našťastie veľmi rýchlo film chytil druhý dych a tým sa vyhrabal z podpriemeru. Musím oceniť, že na hororový film to malo celkom slušný scenár. A rozhodne neodchádzajte pred skončením titulkov. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Počas nakrúcania nosil režisér Dave Parker svoje obľúbené tričko s motívom kapely Kiss. (BlackTom)
  • Filmovou hudbu nahrála Česká filharmonie. (=woody=)
  • Film byl poprvé uveden na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu 12. června 2009. (Worry77)

Reklama

Reklama