Reklama

Reklama

Hory zalité krví

  • USA The Hills Run Red (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten příběh jste určitě slyšeli. Vypráví o nejkrvavější, nejkrutější vyvražďovačce, která vznikla v 80. letech, ale záhadně zmizela. A jsme v současnosti: trojice hororových fandů hledá tajné místo, kde se film točil a doufá, že tu najde jeho kopii. To, co objeví, je fakt, že tajemný krvák je víc než jen film. Je skutečný. A oni jsou jeho nejnovějšími hvězdami. Hory zalité krví přicházejí s úplně novým rozměrem hrůzy, protože zděšení filmoví nadšenci musí vzdorovat šílenému vrahovi, který nosí zdeformovanou masku dětské panenky. Ale moment, Babyface je přece jen filmová postava, ne? Ne. On žije. Čeká. A těší se na setkání s fandy, kteří zemřou – pomalu, krutě, otřesně – pro jeho umělecké dílo. Rozjeďte kameru! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

DaliX 

všechny recenze uživatele

Celkom schopná vyvraždovačka, ktorá je tentoraz zameraná na likvidáciu nie teenagerov zo strednej školy (ako to býva u mnohých hororov) ale celkom nečakane, o študentov, ktorí sa rozhodli natočiť dokument o brutálnej vyvraždovačke z osemdesiatych rokov. A aby sa to nepodobalo mnohým filmom tak má hlavný zabijak namiesto karnevalovej masky klauna, alebo zabijaka z kapucňou, masku detskej bábiky. Nuž, Letherface mal masku z ľudskej kože a Babyface je poňatý trošku iným nepekným spôsobom. Je to desivé? Musím priznať, že áno. Hororových fanúšikov to asi neprekvapí ale miera brutality spolu s napätím robia z tohto filmu fakt nevýdaný kúsok. Podľa mňa dosť slušný horor, pre slabé povahy určite(kto neznesie hektolitre krvi a mučenia, nech to ani nepozerá, je to pre jeho dobro:)) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle mi teda nesedlo. A to mám horory z přírody rád, ale tady tento video film se mi nelíbil. Proč? Scénář. Prostě mi ten děj přišel naprosto pitomý a zpracování taky nebylo nix extra. Ale to bych ještě odpustil, že sem tam nějaký efekt není top třída mi zase tak nevadí jako to, že nápad a myšlenka tohoto filmu je tak neskonale dementní. Jo, nebojím se to říct, podívejte se sami a posuďte jednání postav a o co že to tady vůbec jde. Nejen že to působí blbě, ale chvílemi to je až směšné. Navíc týpek, kterého znám z Prciček 4, kde hraje Stiflerova střelenýho bráchu, mi tady vážně moc nesedí. 20% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +příběh, Tad Hilgenbrink, atmosféra, postava Babyface, některé gore scény -možná by si to zasloužilo víc herců, první polovina se rozjíždí pomalu/// No tak je pravdou, že by mi větší frekvence herců vůbec nevadila. Nadruhou stranu film si bez problému vystačí se čtyřmi hlavními herci. Přecijen jejich živonost je celkem velká. Hodně překvapil námět a celkově scénář filmu, který je hodně na úrovni. Dějové zvraty se tu najdou a i když se dají celkem lehce předvídat, prostě tady jsou a to se cení víc, než kdyby to byla stále dokola omílaná nuda. Potěší závěrečných 15 minut, které opravdu překvapí. V každém případě by si tento film zasloužil pokračování./// Celkem 79%/// ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Brutální slasher s dobrým přístupem a zajímavým příběhem! Zápletka: V roce 1982 vydal kontroverzní režisér svůj jediný film s názvem The Hills Run Red. Na publikum to ale bylo příliš, tak byl stáhnut z kin a zmizel beze stopy, včetně všech kdo v něm měli přímo prsty. Zbylo jen pár propagačních materiálů a hodně slibně vypadající trailer... A teď se jeden maník rozhodne za každou cenu najít onen z(a)tracený snímek. / Ve spojitosti s tímto filmem bych uvedl LAID TO REST (po stránce svaté trojice krev-násilí-gore je na tom podobně), CARVER (také snuff motivy) a dnes už legendární SCREAM (co se týče hry s žánrovovými klišé, až jakési reflexe celého subžánru). Marně přemýšlím, co vytknout. No, pár slabých míst tam zhruba do poloviny bylo, ale jinak jen samé plusy. Na herce se dalo v pohodě dívat, aniž by jste jim měli nutkání jednu natáhnout, nechyběly pochutiny jako řezání fald oběti nebo stříhání si kůže z tváří, v úvodu se dočkáte i slušné porce erotiky, no a samozřejmě - vrah. Tím je neohrabaný přerostlý hovado s panenkovskou maskou přes zohyzděný obličej, zvaný Babyface. Vím, že to zní ohraně, ale co, charisma mu nechybí a to je dobře. Sečteno podtrženo, rozhodně doporučuji. Ač to mnohým nepřijde, jedná se o svým způsobem dost netuctový kousek. "Enjoy the show for as long as you live." ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Ale jo, coby buranská vyvražďovačka to funguje minimálně průměrně, ale okořenění filmařským tématem tomu dodává, hlavně v první polovině, dost koření. Herci na porážku jsou až zbytečně nevýrazní, ale tento fakt je spolehlivě vyvážený jejich zabijáckými protějšky. Tlusté hovado s maskou panenky by nejnovějšího Jasona Voorheese zabilo pouhým pohledem. Slušná podívaná. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kde jsou naši hrdinové v kině si lze povšimnout plakátů, které odkazují na jiném hororové snímky, například Strach.com (2002) nebo Kruh (2002). (ČSFD)
  • Natočení filmu trvalo 2 roky. (Cheeker)
  • Film byl poprvé uveden na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu 12. června 2009. (Worry77)

Reklama

Reklama