Reklama

Reklama

Hory zalité krví

  • USA The Hills Run Red (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten příběh jste určitě slyšeli. Vypráví o nejkrvavější, nejkrutější vyvražďovačce, která vznikla v 80. letech, ale záhadně zmizela. A jsme v současnosti: trojice hororových fandů hledá tajné místo, kde se film točil a doufá, že tu najde jeho kopii. To, co objeví, je fakt, že tajemný krvák je víc než jen film. Je skutečný. A oni jsou jeho nejnovějšími hvězdami. Hory zalité krví přicházejí s úplně novým rozměrem hrůzy, protože zděšení filmoví nadšenci musí vzdorovat šílenému vrahovi, který nosí zdeformovanou masku dětské panenky. Ale moment, Babyface je přece jen filmová postava, ne? Ne. On žije. Čeká. A těší se na setkání s fandy, kteří zemřou – pomalu, krutě, otřesně – pro jeho umělecké dílo. Rozjeďte kameru! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální hovadina. Něco tak amatérského jsem opravdu už dlouho neviděl. Divím se, že za názvem filmu v závorce nestojí amatérský film, protože ho tento paskvil po všech stránkách připomínal. Film je opravdu neskutečně slabý. Ačkoliv je hrozně krátký, tak se strašně táhne. Celý děj je vystaven na totálních minidebilitách, které dohromady tvoří jednu monstrózní debilitu. Příběh totálně hloupý. Přišlo mi, že se snažil hrát si na něco na co ani ve skrytu duše neměl. Místo herců zde hrála banda kriplů, takže po této stránce si divák taky nepřišel na své. Zkrátka film splňuje všechny aspekty, které by správný odpad měl mít. A taky že je má. ()

MATADOR odpad!

všechny recenze uživatele

Ten titulkovej začátek byl vážně hnusnej a hned jsem si myslel, že půjde o něco dobrého. Ale začátkem to skončilo (docela brzy), zbytek krátké stopáže je jedna absurdní nuda, u které jen koukáte na blbce Babyfacea a jeho rodinku zvrhlých lidí, aby se neřeklo, tvůrci Vám ukážou prsa, aby malé děti měli o radost postaráno, pro mě tam nebylo nic, než hromada zbytečných blábolů, při kterých mi šla hlava kolem. A žádné hory jsem tam neviděl, spíše les, ale to je blbost autorů. ()

Reklama

666teen 

všechny recenze uživatele

Po několika nepodařených sračkoidních remacích (h)různých klasik celkem vydařený slasher a veliká škoda nevyužitého Babyfaceova potenciálu. Další varování pro pátrače po zapomenutých klasikách horrorového žánru (viz podobně neslavný konec sběratele úchyláren v CIGARETTE BURNS). Pěkná lesní prasárna. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film The Hills Run Red se mohl stát skvělým slasherem, protože potenciál by tady byl veliký, ale kvůli častému kopírování, nepříliš originální zápletce a několika velice nudným pasážím se tak nikdy nestane. Najdeme zde samozřejmě hned několik velice pěkných momentů a solidní masku Babyface, ale to nestačí na víc jak na 60%. Protože kdyby nebylo několika vzpomínkových pasáží a úplného finishe, tak by z toho byla jedna velká nuda. Přesto všechno určitě na tenhle snímek nezanevřu a brzy si jej pustím znovu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Docela pohodový slasher, jehož hlavní silnou stránkou je kupodivu scénář. Nikdy jsem neviděl slasher s tak originálním a ujetě vymyšleným dějem a scénářem. Zabiják je ok, taková hora masa s krumpáčem, obstojnou maskou a docela slušným "Jasonovským charismatem" ... Jinak se ale jedná o vyložený průměr. Málo gore, slabé goreefekty, nulové napětí, krátká stopáž, nedořešený závěr, ze kterého se dalo vymáčknout opravdu hodně. Nápad s hledáním ztraceného "videonasties filmu" starého 20 let nabízí úžasné možnosti, nakonec od poloviny byly již téměř nevyužity ... Klasický průměr... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kde jsou naši hrdinové v kině si lze povšimnout plakátů, které odkazují na jiném hororové snímky, například Strach.com (2002) nebo Kruh (2002). (ČSFD)
  • Film byl poprvé uveden na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu 12. června 2009. (Worry77)
  • Natočení filmu trvalo 2 roky. (Cheeker)

Reklama

Reklama