Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta mladých teenagerů se společně utáboří u osamělé farmy, kde žije pouze pár osadníků. V odlehlé lesní kůlně naleznou táborníci skříňku se sbírkou krátkometrážních snímků, které si pustí na promítačce u filmů uložené. Filmy vypadají jako snuff (někdo na nich mučí a vraždí mladé kempaře), ale hrdinové to pokládají pouze za dobrý trik. Později však začnou nabývat dojmu, že filmy jsou opravdu reálné ... V tu chvíli je jim v patách již šílený maniak a chystá se z nich udělat další "hlavní hvězdy" své zvrácené sbírky. Jedná se o velice brutální a násilný horror z okrajové odnože horrorů zvané explotation. (Flipnic)

(více)

Recenze (119)

obitus 

všechny recenze uživatele

V rámci současné tsunami levných a brutálních horrorů je Carver naprostou špičkou a jako (zřejmě) jeden z mála dokáže obstát v konkurenci vytříbených francouzů. Je syrový, je uvěřitelně násilný, je špinavý a je schematický a originální jako profily uživatelů zdejší databáze. Je prostě takový, jaké má správné exploitation být. Pro řadu fanoušků může být novou modlou, pro mne je příjemnou podívanou, ke které se ale už nikdy nevrátím. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Exploitation utopené v moři klišé, logických kiksů a nulových hereckých výkonů. První polovina je strašně uspávací záležitost, zatímco druhá už je jenom o tom, jakým způsobem budou oběti zmasakrovány, a záleží tedy na zpracování. Samotné scény mučení nejsou zas tak hrozné, řekněme průměrné, ale i z nich a především z celého zbytku snímku sálá něco jako amatérismus. Co se hodnocení týče, film po celou dobu osciluje mezi odpadem (nejčastěji první půle) a dvěma hvězdičkami (nejčastěji druhá půle), konečných 20% je myslím odpovídajících. Jo a prý je to natočeno podle skutečné události... pche! ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Příběhově to je typická vyvražďovačka jedný teen skupinky a rozjezd je velice pomalej, dokonce by se dalo říct, že sem se první půlku občas mírně nudil, jelikož mě moc nebrala atmosféra, ani příběh a prakticky nic moc se nedělo a taky na mě zrovna nepůsobilo takový trošku amatérský zpracování, jenže to co se dělo v tý druhý polovině, to už bylo zcela jiný kafe, respektive to byly naprostý jatka, kdy nejdřív je to taková uťukávanda s několika slušnýma vraždičkama a jednou naprosto brutální scénkou s koulema, to byla fakt chuťovka, jenže to byl jen takovej začátek toho co nastane zhruba v poslední půlhodině, kde za vyzdvyhnutí stojí hlavně rozmlacování kladivem a práce všeho druhu s hřebíkama, ale i ostatní porcování tlustým vrahounem stojí za to. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Pochopil bych, kdyby se jednalo čistě o debut nějakého studentíka filmové školy, který se vyžívá v exploitation. Tohle ale nechápu. Trapnost, totální amatéřina, kamera strašná, herci o ničem, hromada chyb a klišé. Totální brak. Tohle se přece nemůže líbit žádnýmu alespoň trošku náročnýmu hororovýmu divákovi. ODPAD jak vyšitej! ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Taky se vám zdá, že některé úkazy na tomto světě jsou nevysvětlitelné? Jedním z nich je i budgetové exploitation, které brázdí vody odpadních stok. Totiž k jeho zdolání je zapotřebí nejen vypnout mysl, ale i utéct do jiného pokoje. Amatérismus vysloveně bije do očí a pokud zrovna nejsou vaším šálkem kávy uřezané hlavy a prasklá varlata, což je evidentně "vrchol" snímku, tak se dobře rozmyslete, zda má smysl okrást se o čas. A ten tlustej killer. WTF?! Osobně doporučuji pouštět jen na vlastní nebezpečí. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek je natočen na motivy skutečných událostí. Z kempování v horském městečku Halcyon Ridge se tehdy nevrátilo 5 lidí. (Matysek__k)

Reklama

Reklama