Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu

  • USA The Haunting in Connecticut (více)
Trailer

Poté, co je rodina nucena se přestěhovat do nového bytu kvůli zdraví svého syna, začnou se v jejich novém domě dít zvláštní a nadpřirozené věci. Jak se později ukáže, nový dům stojí na místě, kde kdysi bývala márnice... (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer

Recenze (306)

swamp 

všechny recenze uživatele

Rodina se přestěhuje do Connecticutu, v novém domě si jejich dosti nemocný syn vybere místo na spaní ve sklepě, ve kterém jsou dveře, které nejdou otevřít, ale nikomu to nevadí a nechají ho tam spát. True story. Neříkám, že by něco oním podíváním vyřešili, ale.. jsou to dementi a atmosféra pak stojí za prd. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Režisér by si mal ujasniť priority. Chceme natočiť horor pri ktorom sa budú ľudia báť, alebo iba vystrašiť násťročných, pár očakávanými lakačkami? To druhé by išlo. Bohužiaľ, pri extra rýchlom tempe, keď od začiatku vidíme duchov a stále sa niečo deje, je trochu problém báť sa. Vlastne je to celkom nemožné. Snažil som sa, ale ten film nemá atmosféru, iba desiatky výjavov ohraničených priemerným príbehom. Páčili sa mi dve scénky; pleseň a ruky (v závere), inak klasický nezaujímavý konzum ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nečakal som žiadny megahit, ale toľkokrát otrepaná téma strašidelného domu nemala v sebe ani kus originality. Všetko tu už bolo a v omnoho lepšom prevedení. Ľakačky nefungovali vôbec, netrhlo so mnou ani raz, navyše krvavé scény mi tiež neprišli nijak desivé ani odporné. Vždy a všetko je podriadené príbehu a keď ten nefunguje a diváka neupúta, tak nepomôžu ani hektolitre krvi. Mal by som dať priemer, ale už som toho v hororovom žánri videl fakt dosť a preto musím hviezdu ubrať, pretože ma to sklamalo. Kto však nemá hororový žáner natoľko preskúmaný, by mohol byť spokojný. 40%. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Jistě, v poslední době se v tomto žánru málokdy setkáme s nějakým vydařeným kouskem. Haunting určitě neoslní, možná i zapadne. Já jsem s výsledkem poměrně spokojen, protože ač není tento horor strašidelný (až na pár momentů), tak příběhově je zde i jiná linie. Tato linie je o chlapci s rakovinou, kde by tvůrci sice mohli na tomto ději více zapracovat, ale zajímavé to je. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Podle pravdivého příběhu kluka, který měl rakovinu a možná halucinace z léčby, kterou procházel. Film opět upozorňuje na to, že ten kdo věří v Boha, potká i Ďábla. Příběh je sám o sobě dost smutný a je okořeněn hrůznou událostí z minulosti, která se vrací do součastnosti. Silný příběh plný mrtvol a strachu. Asi dvakrát jsem se nefalšovaně leknul. Je celkem jedno, zda tomu věříte, ale já věřit chci....berte to jako varování. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Ačkoliv se ve filmu dozvíme, že dům byl zničen požárem a následně přestavěn, ve skutečnosti k požáru nikdy nedošlo a dům dodnes stojí. (Pumiiix)
  • Natáčelo se v Kanadě a to ve městech Winnipeg a Teulon. (Chatterer)
  • Když jsou Matt (Kyle Gallner) a reverend (Elias Koteas) v ústavu, sledují režisérovu prvotinu Ward 13 (2003). (Campbell)

Reklama

Reklama