Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým výzkumníků cestuje do Švýcarských Alp, aby zkoumal jistý objev ohledně lidského vývoje. Výlet se ale promění ve smrtelný boj o přežití v momentu, kdy vědci narazí na podivnou rokli a v ní najdou něco v co ani nedoufali. Nebo někoho. (Morien)

Recenze (90)

E lan 

všechny recenze uživatele

Ale jo, slituji se a dám tomu *:-) Tohle se tak hrozně nepovedlo, scénářem počínaje (takových nesmyslů vtěsnat do 1,5 hodiny, to je umění), hereckými (ne)výkony pokračujíce a celkovým zpracování konče. Nemá cenu ztrácet ještě čas komentářem nad tímto filmem. Jen se mu vyhněte. Jediné co ho dělí od odpadu je slušné mrazení, které v první polovině v člověku vyvolá, než divák pochopí, že je to totální blbost:-) ()

mm13 odpad!

všechny recenze uživatele

Diskusný príspevok užívateľa Crytic k srdcu a ruky preč!! V tomto filme okrem píčovín (nie hlúpostí, nedotiahnutostí a logických lapsusov - píčovín) nečaká na diváka NIČ. Lacné, smiešne, trápne a znova - o ničom ničovatom najničovatejšom! Keby to bolo aspoň smiešne, ale ani toho sa nedočkáte. Definícia tuposti. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Jasně, bylo to pitomí jak tágo, ale docela jsem se bavil. Horory v přírodě jsou jiný a dobrodružný a to se mi na nich líbí. Skupina lidí je pronásledována tlupou přeživších neandrtálců ve švýcarských Alpách. Pokud máte rádi spousty krve, tak tady jí nenajdete. Napínavé to bylo jen místami. Logika jde stranou. Ala jak říkám, dá se to přežít. 45%. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Mezi těmi rádoby povedenými a originálními "horory", ten povedenější a originálnější. Podobných filmů je jak hub po dešti. Záleží umět si vybrat. Jedlou, nejedlou či "otravnou". Podle mě já si v tomto případě vybral jedlou, ale moc sem si nepochutnal. Normálka děj, nezahraje na nervy, nenadchne, ale zabaví. Ty opolidi byli správně ujetý a atmosféra taky jakž takž zafungovala. Odpouštím i klišoidní "happy" závěr. ()

Tremono 

všechny recenze uživatele

Hrozná nuda, žádný napětí, jedna "indicie" za druhou a takzvaní "experti" se pořád a stále tváří, že nevědí co se děje a snaží se zbytečně napínat... až to vyšumí. Nejlépe to asi vystihl v diskusi Dudek :) protože tak se po tomhle filmu cítím, škoda tý přehnaný autocenzury... Jinak bacha, český dabing je celkem síla. V jedný scéně (nejméně) si trošku popletli role, to asi ty dlouhý vlasy :D ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Pracovní název filmu zněl Les Disparus de Lötschental. (Terva)
  • Charlottu měla hrát původně Yolande Moreau, od projektu však odstoupila. Nahradila jí Sara Forestier, s níž zároveň došlo ke změně a z Charlotty se stala Nadia. (Terva)
  • Film měl premiéru dne 6. února 2009 na Evropském filmovém trhu v Německu. (Terva)

Reklama

Reklama