Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ale co, já ten plnej dám. Docela se divím chladnějšímu přijetí od některých jedinců, protože podle mě je to vedle WT2 a Frontiers jeden z nejlepší novodobějších hixpoloitationů. Dva mladé páry putují kamsi lesem, přičemž stihnout na benzině nasrat pár vidláků, kteří si je zanedlouho dost nechutně podají. Brutální, nalítostné, bez blbých otázek nebo okecávání, aneb kravá lesní hra na kočku a myš. Značka - pro silnější povahy, které mají už něco nakoukané. V rámci žánru 90%. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Výborná projížd'ka po severských lesích, plná vnitřností, vražedných zbraní, krve, špíny a hnusu. Evropské horory byly před ostatními vždycky trochu napřed, tvůrci věděli, co na diváka platí. Ve většině, např. amerických hororů, takovou porci brutality ani z daleka nedostanete. Nutno říct, že tento totálně nervy drásající snímek není pro slabší povahy, ale řekl bych, že ani pro ty silnější. Musíte být už hodně otrlým divákem, abyste od některých scén neodvrátil oči. S lidskými bytostmi se tu zachází stokrát hůř než se zvířaty. Pro ty chlápky tam v horách neměl lidský život žádnou hodnotu, byly to krvelačné bestie, ale nic netrvá věčně a nynější aktéři jim to řádně zkomplikovali. Na závěr bych chtěl ještě říct, že Henriette Bruusgaard (Camilla) je mimořádně talentovaná a krásná herečka a zasloužila by si nějakou další roli. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V jedné scéně se inspirace z Broken určitě nezapře.A celkově nepřichází s ničím novým.Natočený to je taky dosti amatérsky a o zvuku radši nemluvě.Ale kupodivu to funguje i přes všechny ty mínusy.Možná taky díky krátké stopáži,kdy se nemá divák šanci nudit.Teda pokud si zvykne na obraz i zvuk.Vybíjená na norský způsob u mě celkem zafungovala,takže dávám slabší 4 hvězdy. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Rovdyr neprináša nič, čo by sme už nespočetnekrát nemali možnosť v rôznych podobách vidieť a je z neho zjavne cítiť silná inšpirácia známejšími žánrovkami, či isté kopírovanie. Napriek tomu však ide o hodnotného zástupcu modernej európskej hororovej vlny a to, že je to pozoruhodný filmový počin, len podčiarkuje skutočnosť, že pochádza z dielní kinematograficky napredujúcich Nórov. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Má úplně první zkušenost s norským horrorem. A musím podotknout, že dosti tvrdá. Rovdyr není zcela určitě pro slabší povahy, je drsný a krvavý. Na husté atmosféře přidává jeho prostředí - severské lesy jsou pro takové snímky jako stvořené. Tam bych nechtěl zabloudit. Film začíná jako netypický slasher, aby se zvrhnul v nefalšovaný hixploitation, i když ne zrovna originální. Hudba na začátku příběhu mě trochu štvala, ale při "loveckých scénách" mi to hezky vynahradila. Jinak určitě spokojenost. Nějak jsem těm exploitation a hixploitation snímkům přišel na chuť... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama