Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem milé překvapení.Jednotvárná rychlá vyvražďovačka,opírající se ( jak už to bývá zvykem ) o plno svých předchůdců.Za tu hodinku a kousíček padne celkem solidní počet lidí,ve velké míře díky ostnatému drátu:).Na to,že jsem na tento film narazil dá se říci náhodou jsem se bavil hodně nadprůměrně. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Autoři Rovdyru si poctivě odškrtávali vše, co do správného buranského horroru patří, až se nakonec jejich dítko stalo příliš dokonalým. Absentující moment překvapení by ještě šel odpustit, vždyť kvůli tomu tady nejsme a občas se dá vyvážit hromádkou střev, ale to že v celém filmu není jediná zapamatování hodná scéna je už na pováženou. Herci jsou samozřejmě neokoukaní, ještě aby ne, ale atmosféru sedmdesátek neuděláte jen obřími kotletami, věřte mi, vím o čem mluvím. Souhlasím s několikrát uváděným přirovnáním k Fritt vilt, Rovdyr je stejně dobře natočený a stejně nezáživný. Srovnání s Villmarkem už notně pokulhává, ten měl totiž atmosféru. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Hned od začiatku som chcel , aby všetci pokapali do jedného , pretože tak egoistické svine hlavných hrdinov som ešte nezažil ! Ani k jednému z nich som nemal sympatie a hlavne k tej kunde s vrkôčikmi , tú by som zamordoval prvú !! Našťastie to tí vidláci odšéfovali pomerne svižným tempom , dostavili sa pomerne rýchlo i sympatie k poslednej pozostalej a šup , štyri hviezdičky jasné . ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Strašne nedomyslený film, tu nič nebolo z kostolným poriadkom. Postavy sa chovali ako totálny primitívi, celé spracovanie bolo strašne neoriginálne. Z tejto lesnej maškarády nie som vobec nadšený, ale to sa mi ani nemôže nikto čudovať, keď film nič nové neponúka, stále len ta všedná slasharovská (nezaujímavá) linka, ktorá po čase omrzí a tu omrzela veľmi skoro. Kto môže uveriť rozprávočke, že skúsených lovcov preserie jedna vyfintená blondína. Za dve veci sa oplatí pozrieť tento film a to za efektivitu vražd, ktorá mala svoje čaro a za atmosféru, ktorá v tomto filme mala svoje uplatnenie. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Jako by to tu nebylo už tak dvacet tisíckrát, máme tu další naháněčku v lese chlapci. Tentokrát jsou obětí (jak jinak) teenageři na cestách (dva tupci a dvě uřvaný nány, ty tam nesmí chybět), nahání je myslivci, jsou v lese, teče krev..to byla kurva taková nuda, jo a z tý kvality mi bylo taky zle, to zas točil nějakej bělorus. Tohle není film..to je špína..bahno..sračky prostě. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama